Cu damage ar fi si nu ar fi bine. Ce te faci cand la o curba tu pui frana ca sa poti sa o iei si un novice din spate intra in plin in tine ? Sau cand te vaneaza intentionat, ca am mai intalnit si tauni d'astia ?
Printable View
lovirea din spate duce la time-penalty. sunt insa si cazuri in care, cei mai putin experimentati franeaza excesiv si au trase haotice in curbe. iesirea din curbe e sfanta pentru depasiri, in cazul meu, majoritatea jucand cu controller-ul. treptele 2 si 3 setate bine, si nici nu stiu ce i-a lovit.
damn, abia astept GT5...
avand in vedere ca cei ce fac jocul se mandresc cu realitatea lui mie mi se pare prostie sa n-aiba dmg, sa nu mai vb de wallride-uri care ajuta in unele trasee enorm!
nu va faceti griji va fi si damage in jocul final ;)
dar si fara e minunat.
decat sa imi iau masina scumpa si sa mi-o zgarie unu ca i-am ocupat locul de parcare, imi iau un volan si voi testa toate masinile la maxim :P
E deajuns sa stai la semafor pe culoarea rosie, si sa intre o proasta in tine si sa zica ow scuze nu te`am vazut :(
Intr`adevar jocu bate viata :)
Abea astept sa apara versiunea finala ca sa putem incinge cateva curse :evil:
Mie mi-ar conveni mai mult daca ar avea damage, fata de sistemul actual de penalty.
In majoritatea jocurilor exista optiune de activare sau dezactivare a sistemului de damage. Acest sistem este foarte bun deoarece face jocul mai realist, dar cui nu-i place poate juca fara
oscilez intre G25 si Logitech GT.
le-am testat pe amandoua. volanul si feedback-ul este aproape identic.
difera schimbatorul care la g25 e mai masiv si separat.
insa si schimbatorul de la GT e ok, mai usor de folosit la televizor fiind atasat de volan.
plus GT-ul e mai ieftin.
oricum sunt deschis la pareri ale celor care detin de mai mult timp aceste 2 volane.
atasez poza cu GT si G25
Pai e parerea unanima pe internet ca G5 cel mai tare volan EVVAR! Cum e Z5500 in domeniul boxelor pt PC asa e G25 pt volane. Eu il am si sunt foarte multumit de el. Am vazut ceva filmulete cu simulatoare facute pt. piloti costau in jur de 40k toate aveau ca volan G25. Pretul volanului este destul de piperat dar nu trebuie neaparat sa`l iei nou sunt o gramada care il vand second hand. Iar diferenta dintre Gran Turismo cu volan (G25) si cu maneta e enorma, ca si cum ar fii 2 jocuri complet diferite. Daca iti place simulatoare auto G25 is a must have.
inteleg foarte bine ce imi spui, dar
am incercat si modelul GT (care a aparut mai nou de aceea nu il vezi peste tot inca).
Crede-ma e tot una daca iei in considerare volanul si pedalele. E tot la fel inclusiv 900 grade unghi de rotire bla bla.
Diferenta cea mai mare e schimbatorul care la unu e fix si la altul e separat si e mai mare putin.
Oricum GT este facut special pt PS3 si scrie pe cutia lui "official wheel of GT5".
Va rog sa imi spuneti daca mi-a scapat vreun detaliu la G25 care e foarte important si care sa ma fac sa optez pentru el.
Cat coasta un GT nameless? Pare destul de interesant dupa aspect...
Are cumva si schimbatoare gen Ferrari ca la G25?
nu retin exact cu cat l-am vazut da iti dau un link sa vezi preturi pe la noi
Logitech Driving Force GT PS3 Lista de preturi - cel mai mic pret
il gasesti in toate magazinele de la mediagalaxy la domo, flanco etc.
are si schimbator pe volan (butoane pe spatele volanului)
dupa la mine e la fel de tare ca g25.
imi place ca are toate butoanele de la PS3 pe volan.
cred ca pe asta il iau pana la urma.
Evident poti sa-l aduci la un pret mai bun
Logitech Driving Force GT Steering Wheel (PS3): Amazon.co.uk: PC & Video Games
Important este si montajul:scaun ,suport...ale alea
E si pe lista mea,dar as vrea sa-l testez inainte de a cumpara.Pe la noi prin magazine,avem posibilitatea asta?
Playseat Gear Shift Holder for the Logitech G25 Steering Wheel - Xbox 360 Accessories - GAME.co.uk
DFGT: Nu are pedale. Schimbatorul de viteze este secvential. Un singur motor de force feedback. Materialele folosite lasa de dorit. Si nu in ultimul rand, pozitionare proasta a schimbatorului.
G25: Are pedale + ambreiaj! Doua motoare de force feedback. Schimbatorul de viteze este H. Iar despre materiale, numai piele si metal.
Tu decizi, daca vrei ceva scump si profesional, sau putin mai ieftin si mult mai prost.
Adevaru ca......
http://www.youtube.com/watch?v=yB_kWmbmX6I
Si daca tot vorbim de masini...
http://www.automarket.ro/stiri/video...gt3-21288.html
Voi ati vazut cat s-a facut un G25? Acu vreo 3 zile cand ma uitasem pe net era la 8.7 mil, iar aseara surpriza... se facuse 13 mil! WTF?! :o
Si eu aveam sperante ca ajunge pe la 7.5 anu asta...