PS3 modat nu va mai avea acelas parfum.
Cam tot de pe piata e hackuit, spart, etc.
PS3 ar fi putut ramane acel ceva care sa para intangibil, ceva sfant...=((
Printable View
PS3 modat nu va mai avea acelas parfum.
Cam tot de pe piata e hackuit, spart, etc.
PS3 ar fi putut ramane acel ceva care sa para intangibil, ceva sfant...=((
respect pt tipu asta ca spart iphone-ul, si respect ca e pasionat indiferent daca sparge sau nu ps3-ul,nu inteleg ce aveti cu el daca sparge ps3-ul nu se va schimba nimic fata de acum,nu va intra nimeni la voi in casa sa va modeze ps3-ul vostru cu "japca" :)).
Exact, cand vedeti stiri de genu asta si nu va convine faceti 180 de grade si tot inainte. Nu va pune nimeni sa va modati consola sau alte minuni.
Unora nu le convine acest lucru deoarece ei NU isi vor moda consola (din motive mai mult sau mai putin intemeiate) si vor ca nici ceilalti sa nu beneficieze de acest lucru. E un fel de "sa moara si capra vecinului". lol Eu oricum nu am de gand sa mi-o modez vreodata insa m-as bucura daca tipul ala ar reusi, presimt usoare beneficii suplimentare pentru cei cu legal way. Oricum dupa cum am mai spus, sunt reticent in aptitudinile kinderului.
O sa o modez in prima zi, nu stiu ce tot strigati aici si va temeti ca consola asta isi va pierde parfumu daca va fi hackuita sau va bateti in piept ca sunteti anti piraterie si furt dar majoritatea aveti filme si muzica piratata pe calculator.
Ahhh da acuma ziceti voi ca nu e tot una, ca doar nu putem compara munca developerilor de jocuri cu un film sau o piesa muzicala, nu? Dar actorii aia nu depun munca?? Efectele alea speciale nu costa nimic?? Producatorii regizorii nu-si au meritul lor, talentul compozitorilor de muzica nu merita respectat?
Vad zeci de posturi intreband cum se foloseste ps3 media server, intrebati cum sa rulati mkv-uri si alte ciudatenii dar voi va tineti curati.
Mai bine va-ti bucura voi cei ce folositi ps3 media server caci hack-uind consola am avea o multime de homebreew(aplicatii home made) pt ps3 care v-ar lasa sa rulati un mkv fara atatea media servere, urati friends listul si asteptati alte lucruri in viitoare fw update-uri dar nu va ganditi ca un custom made fw pe un ps3 hack-uit ar putea imbunatatii si largii gama de aplicatii de prin xmb. Pentru unii de aici vad ca un hack totul se rezuma la pirateria de jocuri, jalnic.
P.S. Ce mi-as dorii un linux pe ps3 cu acces la rsx si cu un beryl sau ceva asemanator instalat deasupra,iuuuui.
Adevarul e ca de mult Sony ar fi trebuit sa lase PS3 mai abordabil, si sa introduca ei unele caracteristici care nu sunt prezente in OS-ul PS3-ului, cum ar fi un XP, Windows7 boot, cross game chat, si ar mai fi.
Ideea lui baietasu asta cu mod-ul nu e rea, insa poate fi o chestiune cu doua taisuri:
Rai pentru homebrew, aps on PS3, crestere vanzarilor hardware.
Sau o crestere a pirateriei care ne afecteaza in primul rand pe noi gameri (sar putea sa nu mai vezi un sequele pentru jocul tau favorit), apoi producatori fara joburi si asa mai departe.Uitete la ce se intampla in curtea Wii cu MadWorld, un joc original gandit pentru hardcore gamers care a esuat in vanzari.Am citit pe kotaku ca de la piraterie i se trage.
Eu nu inteleg pentru ce va trebuie Windows, Linux sau curatatorie ecologica pentru PS3. Voi nu aveti calculatoare? Poate imi explica si mie cineva ce este asa genial daca poti pune sistem de operare pe consola.
ahem... sa pui windows pe ps3 e ca si cum ai schimba motorul unui audi R8 cu unul de dacia logan.
sau merita daca vrei sa vezi erori in HD asa da! :))
Poate ca unii vor sa instaleze jocuri de pc pe ps3. lol
Windows pe PS3 nu cred ca o sa fie niciodata oficial ! Microsoft nu cred ca ar da "mult iubitul" lor sistem de operare pentru adversarii lor Sony !
Despre modarea PS3 , singurul motiv pentru care nu vreau sa se modeze e ca nu cumva sa nu mai apara vre-un joc bun pe platforma asta din cauza modarii . Cel mai bine ar fi sa nu faca publica solutia , sa o tina pentru el .:D
Personal nu imi doresc sa fac pe PS3 ceea ce fac pe PC, sunt doua lucruri distincte.PS3 il folosesc exclusiv pt. jocuri, filme, video chat cu familia.
PC pt job, net,mail.Nu am mai jucat un joc pe PC de pe vremea lu Dungeon Siege...........#:-S
Insa vedem cu totii tentative de rulare de XP sau Vista pe PS3, ata e ca si cu OS-X pe PC............:-/
GeoHot ii place sa fie in centrul atentie, hackerii rezidenti rad deja de el :) de multe ori nici nu realizeaza ce face. Inca nu a inteles ca securitatea Cell-ului ii mai speciala pt ca previne buffer overflow/stack smash/etc si o modare software mai mult ca sigur nu o sa fie posibila. Hardware nici atat, cu un logic analizer nu faci nimic
PS: ii a 2-a oara cand incearca .....
Eu am citit foarte atent tot ce s-a postat pe acest thread. Am inteles ca ar merge anumite aplicatii pentru filme si homebreew. Dar eu sunt curios cu ce m-ar ajuta asta pe mine de exemplu. Eu mi-am luat consola pentru jocuri si online. Dar tot nu inteleg ce treaba are Windowsul si Linuxul aici.
Parerea mea e ca daca va reusi, Sony hammer will strike hard!
Geohot vs "The beast know as Sony PlayStation 3" ? pariez pe PS3...
Hai ca am trait sa o aud si pe asta. Pai comandante, o data ce ai sursa de coduri este posibil sa faci ori modare soft cu un FW hack ori modchip care sa faca un bypass. Arata-ne si noua ca sa nu murim prosti, unde rad cretineii de el sau hackerii rezidenti cum le spui tu !!