SuperStardust, Tekken Online, 1942, Prince of Persia, WipeoutHD, Linger, Bionic Commando, WOTB: Commando
Printable View
SuperStardust, Tekken Online, 1942, Prince of Persia, WipeoutHD, Linger, Bionic Commando, WOTB: Commando
...Elefunk, fl0w, Pixeljunk Monsters, Pixeljunk Eden, Pain si mai toate :D
ce tip de joc sau daca nu e joc wtf is linger in shadow?
Nu are nimeni Cuboid pt un eventual schimb?
Se pot cumpara jocuri sau DLC-uri de pe PlayStation Store UK? Am cumparat un DLC de pe PlayStation Store US,si nu imi merge pt un joc in format PAL,am inteles ca trebuie sa il iau de pe PS Store UK ca sa imi mearga,dar cand am incercat imi respingea cardul. A reusit cineva sa cumpere de pe PS Store UK? Daca da,il rog sa imi spuna ce card a folosit si i l-a acceptat,avand in vedere ca al meu a fost respins.
Nu poti prin cardurile noastre deoarece nu le recunoaste dar poti cumpara prin intermediul lui Robert Dinu.
are cineva Worms de pe Store ?
Nimeni nu are Cuboid pt un eventual schimb?
Am luat si eu Worms este super fun :D
daca este cineva interesat am un cod pentru High Velocity Bowling, doresc la schimb Flower... Thx
am cont de psn facut de us...am intrat sa imi cumpar un joc...si cand sa introduc datele cardului..imi apareau la adresa datele de us...bun..problema e ca nu pot sa schimb tara sa pun datele reale ale cardului..cum procedez?
Am si eu o intrebare:
De pe PS Store poti lua doar Arcade,sau poti lua si jocuri gen Ratchet And Clak,etc..?
cu mastercard nu accepta..zicea ca adresa nue buna
mi-a mers cu visa
cum se priocedeaza cu schimburile de jocuri..sunt dispus sa cumpar ceva jocuris i sa fac schimb
Pai trebuie sa-ti faci un user nou pe consola si cand te duci sa intrii pe PSN Store te intreaba daca vrei sa iti faci cont nou sau sa folosesti unul deja existent si dai sa folosesti unul deja existent si tu introduci aici id-ul si parola userului cu care faci schimbul respectiv, dupa ce downloadezi stergi contul respectiv si iti raman jocurile e destul de simplu... Daca esti interesat de ceva schimburi eu am Bowling si Worms, si as fi interesat de Flower si eventual si Street fighter...
ok..o sa vad ce cumpar...
nu este un numar limitat la cate persoane poti da userul..jocul? daca de ex vreodata imi stric hdd..cum fac sa imi recuperez jocul?