Pai cred ca poate fi folosit un cont pe maxim 5 console ...
Printable View
Pai cred ca poate fi folosit un cont pe maxim 5 console ...
Dupa ce downloadezi jocurile nu trebuie sters useru cu care te-ai logat pe acel cont caci jocurile nu-ti vor mai merge.
Orice cont il poti imparti cu inca 4 sisteme ps3 in afara de al tau,ca sa intelegi mai bine nu jocul il dai ci contul, daca ai dat contu la alti 4 detinatori de ps3 nu vei mai putea face schimb de pe acel cont doar cu ei, nu este un nr limitat de dowloadare a jocurilor. Acele 5 console pot dowloada la nesfarsit din contul tau orice ai cumparat, deci daca ti se buleste hdd poti sa re-downloadezi tot ce ai cumparat fara probleme.
am inteles...deci:
1. nu se sterge contul..il denumesc buy si il las doar pentru aceste operatiune
2 aceste 5 sisteme trebuie sa fie aceleasi...daca de exemplu am dat sa zicem, jocul Worms l-am luat impreuna cu 4 prieteni: eu+x+y+z+w...la alt joc nu are cum sa apara sa zicem v in locul lui y de ex daca acesta nu vrea sa il mai cumpere [pe un user se pot defini 5 sisteme ps3...5 key hardware banuiesc]
am inteles corect?
mi-am cumparat street fighter II Turbo HD si bionic commando [am jucat demo la mai multe jocuri si l-am confundat cu altul..la asta pot sa zic ca am luat teapa :(]
tocmai am cumparat Tekken 5 online edition, este super tare! Daca aveti inca 4 prieteni cu care sa puneti bani iese 20 de lei de persoana si se merita din plin. Fiecare caracter are mai mult de 100 de combo-uri diferite si grafica arata foarte bine.
Indraznesc chiar sa zic ca e mai tare ca street figher 4 gameplay-ul.
deoarece a fost inchis topicul cu gruparea si desi am rugat redeschiderea lui nu s-a voit...postez aici, cred ca nu e o problema doar nu e offtopic
mai sunt persoane interesate? ma puteti contacta pe pm
bineinteles, eu zic din experienta mea - la nivel competitiv nu pot sa le compar ca nu am ajuns asa departe :D
Cuboid si Flower so far . :p
Srachi : Am eu cuboid daca vrei la schimb (intradevar un joc fain care iti pune mintea la contributie) .
Si eu la fel ,mai am vreo 25 la expert si gata . ^_^
Wow,fain .
am Bionic Commander si Street Fighter II TurboHD
as fi interesat de Worms, Tekken, Burnout Paradise, Pain...careva ?
The whole gamesharing thing works as a replacement for 'taking a disc around to your mates house'. The idea is that, if you were to go over to a buddy's place who has a PS3, you could set up your account on his console and play the games you have purchased, just as if you took the disc with you.
However, you must not give your friends your account information - and we advise that you remove your account from anyone elses console once you have finished playing.
Further, it's actually a breach of the PSN's T&C's and can result in permanent suspension from the network if your account becomes compromised.
Ca sa nu mai vorbim de partea morala. Vreti jocuri bune pe PSN? Atunci CUMPARATI-LE. Nu va furati singuri caciula.
OK, Eu am 1 account pe PSN US adresa de USA si PSN Europe adresa de UK. Detin debit card Visa electron si Mastercard Taifun amandoua merg pt plati online. Care din ele merg pt plati pe PSN? Nu o sa fie problema cu adresele? Niciuna nefiind de Romania..
Sa stiu ce card sa alimentez.