stiu asta.... dar beta-ul ramane la recent downloads si poate fi luat de altii de acolo. singura problema e ca daca il mai dai la cineva nu puteti juca in acelasi timp:(
uite : Important Question about BETA for Mods - Killzone.com Forums
Printable View
stiu asta.... dar beta-ul ramane la recent downloads si poate fi luat de altii de acolo. singura problema e ca daca il mai dai la cineva nu puteti juca in acelasi timp:(
uite : Important Question about BETA for Mods - Killzone.com Forums
cine din vitejii cu beta sunt dispusi sa ne zica si noua, muritorilor de rand cum e diferit fata de KZ2 controlul, feeling-ul armelor, miscarea player-ului ? >:/
:D
un user de pe psu:
am vazut ca joaca multi cu LMG-ul si fac kill-uri usoare... imi placea la nebunie recoil-ul din 2. crazy !Quote:
I just got done playing a few games.... for those of you that didn't get totally into the previous multiplayer experience because of the clunky controls you are in luck because this game is so much more playable. The realistic feel of weight is still present but it doesn't get in the way of fun game play like it did in the last one. The servers are even stable which is rare for a beta. I had such high expectations for this game and I have to say the quality still surprised me. Soooo crispy! I wasn't a fan of the Killzone 2 multiplayer experience but this is the ultimate FPS online!!! Here's hoping for a single player demo sometime soon.
" I wasn't a fan of the Killzone 2 multiplayer experience "
>.>
Daca vreti sa vb cu unii care au jucat kz2 despre beta sau aveti intrebari faceti-va cont aici...
Pe kz.com sau psu sunt numai noobi
KILLZONE for the PS3 Forums • Login
^ merita
Eu si daca vreau nu mai pot sherui accountul. Din cate am inteles un account poate sa fie doar pe 5 PS.
Controlul este exact ca si cel din Medal of Honor daca vreti o comparatie. Acum de arme, si restul nu pot sa spun ca nu am jucat decat 2 meciuri, povestim mai incolo.. damn work..Quote:
cine din vitejii cu beta sunt dispusi sa ne zica si noua, muritorilor de rand cum e diferit fata de KZ2 controlul, feeling-ul armelor, miscarea player-ului ? >:/
Meet Clumunari bi..h :*
Eeerm, nu stiu de ce ne mai batem capul cu el. Dupa atitudine are vreo 11 anisori jumate, numa bun de pedobear. Lasati-l in plata lu' Gabriel Belmont. :evilf:
Nu ma pot abtine sa nu-mi spun si eu parerea dupa ce am jucat toata noaptea .
Sincer BETA-ul asta (ALPHA CODE ) cu 3 harti si 3 moduri de joc ( sper ca nu am gresit ) mi se pare mult mai valoros , mai ingrijit, mai finisat si muuulllttt mai fun decat tot medal of honor .Din pacate asa e , sunt beta-uri care fac mai mult decat un joc intreg de 60$. Nici nu-mi mai trece prin cap sa intru prea curand in MOH :(
Nu pot sa fac o comparatie relevanta cu KILLZONE 2 pt ca a fost primul meu FPS pe consola si cumparat odata cu ps3 slim . Nu am jucat killzone 2 mai mult de cateva saptamani online . Intradevar SMG-ul mi se pare putin overpowered iar rifle-ul in care am investit o gramada de puncte f greu de stapanit cu un recul f mare .
Am share-uit contul meu la 2 friendsi si am dat jocuri sau DLC-uri fara sa iau sau sa vreau ceva in schimb . Pur si simplu am zis sa se bucure si altii de ce am eu , m-am gandit ca sharing is caring . Iar acum nu pot sa intru in joc pt 24 h(killzone 3 beta) ca jocul a fost rulat de pe alt ps3 :( . Az-noapte am fost facut si porc ....dupa ce am incercat sa explic ca as vrea sa nu share-uiesc inca BETA-ul asta :( .Nu vreau sa vorbesc cu pacat pt ca nu stiu inca exact cine mi-a folosit contul fara acordul meu :( dar mi se pare urat :( . De azi imi schimb passwordul si nu mai impart nimic cu nimeni :(. Sa-mi ziceti si mie daca mai trebuie schimbat ceva ca sa nu mai aibe nimeni acces la contul meu ... .
Pot avea probleme cu SONY daca impart BETA-uri d'astea sau content exclusiv PSN+ cu oameni care nu au cumparat acest serviciu ?
Bafta si joaca placuta :)
Adi, vad ca de la un post de-al meu in care imi exprimam entuziasmul in perspectiva aparitiei lui KZ3, a faptului ca voi avea ocazia sa contribui la prestigiul DM-C si speranta ca vom avea cel putin doua clanuri competitive din RO, mai exact pe CG... s-a ajuns la ceva altceva :(
Nu o sa fac aluzie la varsta ta precum maestru Koba the Old One /cu toate ca una e sa te joci cand ai doar grija scolii si alta cand ai un serviciu si un master de facut in acelasi timp/ si nici nu contest ca esti un jucator foarte bun de KZ2, dar tre sa recunoc ca putina modestie nu ti-ar strica.
Din pacate eu nu i-am prins pe baietii din DM-C in perioada lor de glorie si am jucat mai mult doar cu Koba si Mask, dar tinand cont ca pe KZ3 o sa-l am diin prima zi, situatia o sa fie cu totul alta acum. Sunt sigur ca daca nu o sa mai fii asa uracios o sa te primeasca si pe tine Enthroll in clan ;)
In rest, asteptam in continuare pareri de la norocosii cu BETA. De-abia astept sa fac platina aia nenorocita la MoH si ma reapuc de KZ2 /nici nu se compara/.
Thank you maveryck,atat vroiam sa aud>:D<:-*
@andrei:cum zicea si boga,putina modestie nu ti-ar strica,daca o tii tot asa nu stiu cati or sa mai vrea sa joace cu tine KZ3,atunci sa te vad pe cine mai omori tu atat:|
Nu stiti nimic....
adiandrei1, nu vrei tu sa iesi pe afara, la joaca cu cei de seama ta?
Nu de alta, dar tare mi-e ca iei vreun ban pentru trollism si e pacat, esti inca tanar.