nu cred ca ai vazut bine.
Printable View
nu cred ca ai vazut bine.
Eu cand am intrat prima oara in MP toate bune si frumoase pana am dat de camperi, scor final 10/30, se pare ca playeri de la COD au migrat si in KZ...
Daca tot nu putem sa ne vedem steagul tarii pe psnetw.,macar aici vad ca suntem si din romania jucatori killzone 3.
Cum spune si titlul cine este interesat este un clan nou pe kilzone 3 pentru cei din .ro si nu numai,daca sunteti interesati va astept pe king*s clan.:D:D:D:D:D
Killzone 3 Sells 500,000 Units Worldwide Week One - VGChartz
Quote:
VGChartz can reveal that Sony's latest exclusive title, Killzone 3 has sold 500,000 units worldwide in its first week for the PS3. Sony sold half of the units in the Americas, and half in EMEAA.
Roughly 10% of the 500,000 units were bundled with PS3 hardware, so there should be a modest lift for PS3 hardware during the week. The previous Killzone game on PS3, Killzone 2 released in 2009 and sold 750,000 units week one for the PS3. Killzone 2 went on to sell 2.58m units worldwide, more than tripling its week one figures over the past two years - a figure that Killzone 3 could still hit with a strong long-term sales performance.
Ati avut si voi probleme cu serverele aseara ? Era un lag de vreo 2-3 secunde (minim), plus erorile de conectare, plus freeze consola ... :wall:
Funny lag death: vine unul disperat sper mine, trag in el, ajunge la mine si face melee, ne imbratisam si murim amandoi :)) Am murit cu el de gat :tooth:
Un singur disconnect la inceputul unui meci. In rest totul perfect.
Ai o bila neagra oricum. Ai fost missing in action mai ceva ca Chuck Norris aseara. La 3 bile "aus" 2 saptamani. Nici nu vreau sa ma gandesc ce ti se intampla daca repeti figura dupa aceea. #:-S
Am onorat un asalt , deci jumatate de bila neagra :D
Nu stiu cum dracu dar jocul asta mi-a dat cele mai multe freeze-uri. Numai aseara am avut 3 in 15 minute. Mie unul imi pare cam nefinisat, prin unele garduri nu poti sa tragi, hitbox-urile pentru unele obiecte depasesc conturul lor, grenadele alea sar aiurea din pereti.
Deocamdata mai trag de el insa nu-i vad viata prea mare daca nu se schimba ceva.
Am jucat ieri foarte mult killzone 3 multiplayer only pe 2 console, nu doar pe a mea si nu pot decat sa iti zic decat 0 erori,0 blocari,0 deconectari.
fac pariu ca si de kz2 au fost persoane care au zis acelasi lucru.
GG nu va sta sigur cu mana-n san daca sunt probleme( sigur kz3 va primi din partea lor aceeasi atentie ca si kz2).
Interesant cum eu am probleme cu KZ3 pe noua consola, iar pe vechea consola care citeste discul cand vrea, nu mi-a dat nici un freeze. Nu ma pot atinge de campanie, cand incepe un cinematic, pare ca se desincronizeaza sunetul de video, urmand ca mai apoi sa se blocheze.
Si la mine s-a blocat aseara ... Si cand am vrut sa joc demo-ul s-a blocat ... what to do ? :(
Am prestat si eu aseara. Gandul meu a fost sa forjez multi si sa las SP pentru mai tarziu. Dar dupa nenumarate "a network cable is unplugged" si alte avioane m-am lasat pagubas...Asa face jocul sau chiar trebuie sa ma apuc de inlocuit cablu, inlocuit router and so on?
mie mi-a cam fost frica referitor la ce s-a postat in legatura cu problemele in mp, dar asear( prima de joc) am bagat 4h si 16 min fara lag, fara nici cea mai mica problema( bine poate doar camperii)...
http://images.icanhascheezburger.com...2982786047.jpg
Anyway, cred ca tine mai mult de stiintele oculte, aseara in ~= 4 de multiplayer a mers ca uns. Dar celelalte probleme raman...
http://community.killzone.com/t5/Kil...ge/td-p/757911
Am jucat aseara contra ta intr-un meci,eu si cu DMC-istii eram in echipa adversa si sa stii ca nicicare n-am avut probleme,in schimb la tine se vedea ca ai lag,si chiar la un moment dat personajul tau ramasese inghetat intr-un loc pe plansa timp de cateva minute bune,erai de momeala acolo dupa o cladire,toti trageam in tine fara folos si veneau altii si ne omorau:)).S-ar putea totusi sa fie si de la tine o problema ceva.