O sa fie o tona de jocuri care o sa aiba bundle Move. Eu zic sa nu va grabiti sa il luati separat.
Printable View
O sa fie o tona de jocuri care o sa aiba bundle Move. Eu zic sa nu va grabiti sa il luati separat.
Da, scuze, 30 de coco Nav-ul, nu 20.
Cred ca ma rezum la doua Move-uri si un Nav, in felul asta rezolv multiplayerul in doi pentru joculetele alea cu frezat copchilul si in rest de combinat Move + wand la shootere sau 2xMove pentru jocurile care cer asa ceva.
Incep sa fiu tot mai nerabdator sa incerc Move, ii fix ce nu putea oferi Wii-ul, adica precizie. Va dati seama cum o sa fie ping pong-ul ala? Top spin, mingi taiate, pfuiiii!
La noi cred ca din prima dolarii o sa se transforme in euro+adaos de vreo 30%... traiasca Webpredatorul si US-ul in cazul asta :)
In ceea ce priveste tehnologia cu bila luminoasa, tot respectul din partea mea. Arata usor caraghios la inceput, dar este o solutie tare bine gandita. Nu mai intru iar in detalii tehnice, dar nu, nu se putea nici o alta forma decat bila. In ceea ce priveste pistolul ala, paaaas, astept suportul care sa arate ca un G36, ca in reclamele lor :))
Le zici bine, numa sa avem noi rabdare ;))
explicati-mi si mie va rog de ce va luati 2 move-uri si doar 1 nav?
adica...mai detaliat...unul face ..si celalalt face?
si de ce nu 1+1? sau 2+2? ci 2+1
Phuck it, ma multumesc si cu asa ceva! :D
Sunt jocuri care nu cer decat sa ai un Move, cum sunt alea in care Move-ul ti-e masina de tuns, racheta de tenis etc. In principal unde personajul tau nu trebuie sa se miste in joc.
Move + Nav pentru alea in care personajul tre sa ti se deplaseze — shootere in principal.
2 X Move cand personajul din joc executa actiuni mai complicate cu ambele brate — jocurile cu scut si sabie, jocurile de tir cu arcul (tragi manual sageata din tolba cu un Move, cu al doilea tii arcul) etc.
EDIT: cred ca am explicat pe langa ce ai intrebat tu oarecum, dar sa ramana pentru cine o mai fi avand nevoie sa stie :D
Eu imi iau un singur Nav pentru ca jocurile alea mai casual, local multiplayer imi pareau mai casual, rezolvai cu cate un singur Move de persoana.
Pt. shootere nu ar merge si un Move in tandem cu clasicul controler?!:-?
Ba cred ca da, numai ca e incomod de lucrat la un DS3 cu o singura mana, tre sa-l tii sprijinit pe picior (chiar asa il tinea unul cand demonstrau ei mai demult Little Big Planet cu Move)
Nu prea vad rostul a 2 Nav, cum le folosesti ( tinand cont ca ai doar 2 maini si daca joci si cu un Nav ai neaparata nevoie de Move ). 2 x Move este logic, cum a spus si Diesel, le folosesti cand ai de jucat cu ambele maini insa sa joci cu 2 Nav... 2+2 merge doar daca vrei sa ai unul de rezerva.
PlayStation Move priced for the UK | Electricpig
Quote:
The PlayStation Move motion sensing wand goes on sale in the UK on September 17, and now the company has confirmed how much it�ll set you back � along with the extra parts required.
The PlayStation Move controller on its own will cost �34.99, but for it to work you�ll need to have a PlayStation Eye camera (�24.99). Both are being sold as a PlayStation Move bundle for �49.99 however, along with a disc including several games (Beat The Sketcher, Blocks and Echochrome 2).
You�ll also be able to buy the PlayStation Move sub controller, which lets you get even more advanced with the gestures and controls in certain games, for an extra �24.99.
E3 2010: The Move Navigation Controller Can Be Replaced With The DualShock - PushSquare.com
Quote:
Are you a complete tight-wad? Fair enough, �times are tough�. Do you want some PlayStation Move action though? Maybe a bit of SOCOM 4 or Resident Evil 5. Well, if you really don�t want to drop the muller on the Navigation controller, Sony�s confirmed the DualShock will work as a simple substitute.
Of course, you�ll still need the PlayStation Move controller and the Eye Toy camera to get going, but this substitute certainly makes the setup a more enticing proposition if your wallet never sees sunlight and you want some HD motion control.
Nu este asa de incomod sa folosesti DS3 + Move.Nav-ul are aceleasi butoane ca si partea stanga a DS3-ului (in afara de un X si un O,care sunt si pe Move).Nu e nimic greu sa tii DS3-ul cu mana stanga,si sa butonezi doar cu miscari ale degetelor.
Da, RE5 cu Move, asa da. Chiar sint curios cum se misca, Socom se vede clar ca a fost construit cu Move in gind.
oare la acuracy cu acel move dai mai bine headshot-uri?adica se misca ca un mouse?sau ceva mai bine decat cu analogul de la joystick
si eu am camera deja. intrebare.....au anuntat jocuri...in afara de cele casual...unde vei avea nevoie de 2 move-uri? ca altfel, probabil imi vor ajunge un move si un nav pentru moment.
In afara de jocul cu lupte (The Fight: Lights Out), nici un alt joc din cele anuntate nu are nevoie de 2 Move-uri.