ps move nu vine separat? fara camera ca eu o am deja.
Printable View
ps move nu vine separat? fara camera ca eu o am deja.
ps move e o chestie prin care Sony va stoarce iar foarte multi bani de la useri ..in primu rand ca sa beneficiezi de PS Move iti trebuie: Wand, Navigation Controller(sau Dualshockul )..fiecare 40 de dolari(la noi 40 de euro cel mai probabil)..plus Playstation Eye(inca 50 de euro)..si pentru unele jocuri chiar un Wand suplimentar...adica 40+40+40+50=170 E..
toate acestea le-am aflat si eu ieri..de ex nu stiam ca imi trebuie Eye..etc..
deci te obliga sa cumperi toate acest lucruri pent
nu te obliga nimeni sa cumperi nimic . poti sa nu dai nici un ban :P:)) . Controlere la wii cat costa btw ? cam tot asa , da fara camera .. da pentru a compensa lipsa camerei trebuie sa dai inca cativa zeci de dolari pentru a cumpara un Wii Motion plus (sau cum se numeste chestia aia ) .
Preturile oricum seamana ... PS move o sa coste 180 de dolari da o sa primesti 2 manete , un PS Eye toy si un joc , in timp ce la Natal primesti cam tot aceleasi chestii :p .
Dupa cum zice si Tudoran,foarte buna oferta,la 180$,2 manete, PS Eye Toy + un joc,nu ar trebui sa existe comentarii,oricum se va mai ieftini,sau il puteti cumpara second dupa :>
Bine, cand, dupa un an...aiurea.Quote:
sau il puteti cumpara second dupa
Cine ia asa ceva nu-l tine o saptamana.
Numai daca e total pe langa 'subiect', nu stie despre ce e vorba si respectivul se astepta la altceva. Atunci putem sa asistam la puneri in vanzare (second-hand).
1. Corect, nu esti obligat sa scoti bani din buzunar;
2. Ar trebui sa ne fie destul de clar ca treaba asta cu consolele nu-i chiar ieftina, cel putin nu pentru romanul cu venit normal/mediu. Asa ca, dupa cum zicea si tiberiu_sim, aveti ciorapi, strangeti banul in ei lol
Denisz, ( sa stie lumea despre ce vorbesc ), legat de video...THIS... IS... bullsh*t. Mai ales partile cu pew-pew, colorat si datu-l cu scaunul prin oras ( ASTA e cea mai mare porcarie ). Nu ma leg de Sports Champions, desi nimic de acolo nu prea impresioneaza. Cred ca le-a cazut ceva in cap celor de la Sony cand se gandeau la jocuri pentru Move :wall::wall::wall: . Am inceput sa-mi pun serioase intrebari legate de achizitionarea noului controller.
Singurul joc care ma atrage dintre cele prezentate a fost "Gladiator Duel" (depinde acum si de cat de dezvoltat este si aici ma refer la armuri, arme, combo-uri, etc.) si "Sorcery" (nu a fost prezentat in video dar a fost la E3).Sunt destul de interesante dar nu exceptionale.
In rest as cumpara Move-ul doar pentru posibilitatea de a juca (in viitor) jocuri de genul Resident Evil si SOCOM (adica jocuri ceva mai complicate).
Eu l-as vrea decat pentru jocurile fun, gen cele de pe Wii si cele de sport, jocuri mai violente si "complicate" joci din DS3.
Si eu tot pentru jocuri fun mi-as lua PS Move. Tenis, bowling, ping-pong, box etc...
PS: tocmai am dat masa de ping-pong ( ca nu mai aveam loc de ea ) si sper sa-mi alin un pic lipsa ei cu PS Move. :D
Eu astept cu nerabdare sa joc ping-pong.
Apelez la cei carora le place jocul sa-si spuna parerea la cat de 'desteapt' va fi Move-ul pentru a recunoaste diverse miscari ca:
FORHAND, REVER ( BACKHAND), LOVITURA TĂIATĂ, PALETA DESCHISA, PALETA �NCHISĂ, MIŞCARE DE SUPINAŢIE, MIŞCARE DE PRONAŢIE, TOPSPIN...si care or mai fi...:)
Propun sa facem o lista cu infocatii nemultumiti de PSMove si sa-i vedem cite controllere au dupa ce apare Move, atunci ce or sa mai spuna?
Incep sa cred ca oamenii au pierdut notiunea de FUN, jocurile trebuie sa fie si distractive nu numai sa se bata in pixeli, singe si povesti demne de filme. Vor aparea jocuri pentru fiecare catergorie de gameri, nu trebuie sa blamati asa un controller pentru simplul fapt ca voua nu va place, solutia e simpla, nu-l cumparati.
Nu sunt nemultumit de Ps Move. Sunt nemultumit de unele jocuri ce vor fi disponibile pentru Move. Zi si tu, ce minte bolnava se poate gandi sa proiecteze un joc gen KungFu Rider ? Cine a avut ideea trebuie spanzurat.
Ca si pe Csander, ma atras in mod special " Gladiator Duel ", dar si restul jocurilor de la Sports Champions sunt bune pentru relaxat ( in special Table Tenis ). Stiu ca vor fi jocuri gen Killzone 3, Heavy Rain sau Gran Turismo 5 care vor avea suport Move, dar cand ma uit la KungFu Rider... incep ma intreb daca iti va cere cineva bani pe el.
Eu chiar nu-i inteleg pe astia. In loc sa puna sporturi populare in Sports Champions au pus Disc Golf si alte prostioare. Singurul care ma atrage din toata colectia asta este Gladiators Duel, cu ceva potential pentru Volley, Table Tennis si Archery. Probabil ca as juca si The Shoot daca l-as prinde la un pret mic, sa zicem 10-15$. Chiar, se stie cat vor costa jocurile?
@RazvyLord: Aceeasi reactie am avut-o si eu cu Kung Fu Rider. Initial credeam ca e un joc de PSN de 5$, maxim 10. Dar cand am aflat ca o sa aiba full retail price.. :facepalm:. O sa se vanda totusi in Japonia; cred ca e facut special pentru ei.
@erik95: Pretul jocurilor pentru Move o sa fie de 40$.
Sony: PlayStation Move isn’t geared for casuals PlayStation University
Quote:
Speaking with the Official PlayStation Magazine, Richard Marks from the R&D team at Sony revealed that Move was not designed with casual gamers in mind.“We worked really hard to have a compromise of simplicity and effectiveness. You want to pick it up and know exactly what to do.”
“There’s a big, simple button under your thumb and nice analogue buttons. So those are for the casual players, but then we had the original PlayStation symbols for the core experiences,” Marks continues. “It was really important that the design appeal to both. We don’t want it to be a casual controller, that wasn’t the goal.”
That`s what i like to hear . More hardcore games with Move support . Demon`s souls 2 8-> (i`m just sayin` :-?? )