a ajuns cineva la cupa champions (dupa gold)?
daca da, nu i se pare ca la ping pong parca joci cu low gravity? :))
mingea aia parca pluteste
Printable View
a ajuns cineva la cupa champions (dupa gold)?
daca da, nu i se pare ca la ping pong parca joci cu low gravity? :))
mingea aia parca pluteste
Vin foarte invartite de la adversari, asa se explica.
Cam ce viteze baga adversarii pe nivelele mai mari de dificultate? Dar radieni?
La demo am vazut maxim 40km/h si vreo 300 rad. Am avut cu stanga vreo 80 la ora si 500 rad (problema e ca nu pot cu dreapta sa scot valorile alea, si is dreptaci lol)
Am luat cele doua dlc-uri(unlock all si haunted pack) pentru sport champions de pe psn uk si nu imi merg. stie careva care este problema? Mentionez ca am jocul full pe zona 2 ,stiu ca in mod normal ar trebui sa mearga
Ai luat dlc-ul de pe UK Store?
Le-ai si instalat?:)
Altceva nu stiu ce poate avea incearca sa stergi game data ca din cate stiu eu a avut un patch si sa bagi dlcurile din nou.
Cipvas, la ce distanta esti de eye camera? Merge bine arcul?
Intre 1,5-2m. Merge foarte bine. Dar depinde si cat bei si cat de tare iti tremura mana. :D
o sa fie distractiv :D
Am vazut ca la Sports Chapions Full ei recomanda 2.5 metri distanta intre jucator si ecranul televizorului, dar in continuare nu am intalnit probleme nici macar cand distanta e de un metru.
---------- Post added 19-10-2010 at 05:08 PM ----------
Asta cu bautura o sa influenteze tare de tot scorurile de la Start The Party. L-am luat si pe ala azi si e teroare in multiplayer lol E de ajuns un Move pentru 4 oameni <:-P
In concluzie, sunt tare impresionat de ce a reusit Sony sa faca cu Move-ul asta. Jocurile pentru Move o sa mai apara (unele mai bune, altele mai putin), important e ca tehnologia de la baza e facuta cu cap. Nota 10, cu atat mai mult cu cat Move se bazeaza pe PS3 Eye-ul aparut cu ceva ani in urma.
La ping pong se nasoleste de tot treaba de pe la jumatatea cupei de argint, din cate am vazut. Nu numai ca joaca oponentii mult mai bine, dar parca zboara mingile mele mult mai urat. Tips & tricks? :)
Hit them hard :D
Vei trece in cele din urma de cupa de argint si fara tips&tricks dar cam pe la jumatatea cupei de aur si mai ales la champions cup nu vei putea face fata fara efecte asa ca te sfatuiesc sa te obisnuiesti cu ele.