Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Hey there!

It looks like you're enjoying Console Games but haven't created an account yet. Why not take a minute to register for your own free account now? As a member you get free access to all of our forums and posts plus the ability to post your own messages, communicate directly with other members and much more. Register now!

Already a member? Login at the top of this page to stop seeing this message.

---

Hello!

Se pare ca iti place Console Games insa nu ti-ai creat inca un cont. Pentru a beneficia de toate avantajele iti ia doar un minut sa te inregistrezi si este gratuit. In plus ca membru poti accesa nelimitat toate functiile acestui website, comunica direct cu ceilalti si participa la concursuri, tournaments, arcade, etc. Multumim anticipat pentru intelegere ! Inregistreaza-te acum !

Daca esti deja membru ConsoleGames.ro si inca iti apare acest mesaj, te rugam sa te loghezi cu userul si parola pentru a nu mai fi deranjat. O zi buna !

Page 37 of 58 FirstFirst ... 27 35 36 37 38 39 47 ... LastLast
Results 721 to 740 of 1143

Thread: PlayStation Move

1. #721 SP
    Vires Intus eagle-eye's Avatar
    a ajuns cineva la cupa champions (dupa gold)?
    daca da, nu i se pare ca la ping pong parca joci cu low gravity?
    mingea aia parca pluteste

2. #722 SP
    Banned cryyo's Avatar
    Vin foarte invartite de la adversari, asa se explica.

3. #723 SP
    Senior Member Diesel's Avatar
    Cam ce viteze baga adversarii pe nivelele mai mari de dificultate? Dar radieni?
    La demo am vazut maxim 40km/h si vreo 300 rad. Am avut cu stanga vreo 80 la ora si 500 rad (problema e ca nu pot cu dreapta sa scot valorile alea, si is dreptaci lol)

4. #724 SP
    Junior Member djady's Avatar
    Am luat cele doua dlc-uri(unlock all si haunted pack) pentru sport champions de pe psn uk si nu imi merg. stie careva care este problema? Mentionez ca am jocul full pe zona 2 ,stiu ca in mod normal ar trebui sa mearga

5. #725 SP
    Senior Member apbaciu's Avatar
    Ai luat dlc-ul de pe UK Store?

6. #726 SP
    Junior Member djady's Avatar
    Quote Originally Posted by apbaciu View Post
    Ai luat dlc-ul de pe UK Store?
    Da , dupa psn uk.

7. #727 SP
    Le-ai si instalat?
    Altceva nu stiu ce poate avea incearca sa stergi game data ca din cate stiu eu a avut un patch si sa bagi dlcurile din nou.

8. #728 SP
    Member cipvas's Avatar
    Quote Originally Posted by Diesel View Post
    lol Am incercat de curiozitate ping pong si cu stanga si merge chiar bine (pana ma mai lasa febra la dreapta).
    Am vazut ca joci numai demo.Nu gasesti jocul full? Si incearca-l si pe ala cu sabia.Nu stiu exact cum se cheama.L-am jucat eu aseara.Faci febrala ambele maini....si la spate.

9. #729 SP
    Quote Originally Posted by cryyo View Post
    Vin foarte invartite de la adversari, asa se explica.
    Nu cred ca e asta, pentru ca eu de felul meu nu prea le dau invartite sau cu efect si tot asa se duc...

10. #730 SP
    Quote Originally Posted by cipvas View Post
    Am vazut ca joci numai demo.Nu gasesti jocul full? Si incearca-l si pe ala cu sabia.Nu stiu exact cum se cheama.L-am jucat eu aseara.Faci febrala ambele maini....si la spate.
    Am cumparat azi Sports Champions din Altex, urmeaza febra adevarata. Inca nu am al doilea Move, mai astept putin pana sa ma bag la ala cu gladiatori.

11. #731 SP
    Member cipvas's Avatar
    Am cumparat azi Sports Champions din Altex, urmeaza febra adevarata. Inca nu am al doilea Move, mai astept putin pana sa ma bag la ala cu gladiatori.
    Treabuie neaparat sa iei si al 2-lea Move, mai ales pt ala cu arcul si cel cu gladiatori. Repet....pacat ca nu are multiplayer.

12. #732 SP
    Member viezure's Avatar
    Cipvas, la ce distanta esti de eye camera? Merge bine arcul?

13. #733 SP
    Member cipvas's Avatar
    Intre 1,5-2m. Merge foarte bine. Dar depinde si cat bei si cat de tare iti tremura mana.

14. #734 SP
    Member Mircea's Avatar
    o sa fie distractiv

15. #735 SP
    Quote Originally Posted by viezure View Post
    Cipvas, la ce distanta esti de eye camera? Merge bine arcul?
    Am vazut ca la Sports Chapions Full ei recomanda 2.5 metri distanta intre jucator si ecranul televizorului, dar in continuare nu am intalnit probleme nici macar cand distanta e de un metru.

---------- Post added 19-10-2010 at 05:08 PM ----------

Quote Originally Posted by cipvas View Post
    Intre 1,5-2m. Merge foarte bine. Dar depinde si cat bei si cat de tare iti tremura mana.
    Asta cu bautura o sa influenteze tare de tot scorurile de la Start The Party. L-am luat si pe ala azi si e teroare in multiplayer lol E de ajuns un Move pentru 4 oameni

In concluzie, sunt tare impresionat de ce a reusit Sony sa faca cu Move-ul asta. Jocurile pentru Move o sa mai apara (unele mai bune, altele mai putin), important e ca tehnologia de la baza e facuta cu cap. Nota 10, cu atat mai mult cu cat Move se bazeaza pe PS3 Eye-ul aparut cu ceva ani in urma.

16. #736 SP
    Member viezure's Avatar
    Am vazut ca la Sports Chapions Full ei recomanda 2.5 metri distanta intre jucator si ecranul televizorului, dar in continuare nu am intalnit probleme nici macar cand distanta e de un metru.[COLOR="Silver"]
    Si eu joc undeva pe la 1.5-2m distanta, doar ca la arc am inteles ca ai avea nevoie de ceva mai mult spatiu, altfel n-ar reactiona prea bine controlul. D-aia am intrebat special de arc

17. #737 SP
    La ping pong se nasoleste de tot treaba de pe la jumatatea cupei de argint, din cate am vazut. Nu numai ca joaca oponentii mult mai bine, dar parca zboara mingile mele mult mai urat. Tips & tricks?

18. #738 SP
    Member viezure's Avatar
    Hit them hard

19. #739 SP
    Vei trece in cele din urma de cupa de argint si fara tips&tricks dar cam pe la jumatatea cupei de aur si mai ales la champions cup nu vei putea face fata fara efecte asa ca te sfatuiesc sa te obisnuiesti cu ele.

20. #740 SP
    Quote Originally Posted by apbaciu View Post
    Vei trece in cele din urma de cupa de argint si fara tips&tricks dar cam pe la jumatatea cupei de aur si mai ales la champions cup nu vei putea face fata fara efecte asa ca te sfatuiesc sa te obisnuiesti cu ele.
    Eu am reusit fara ele, chestia e sa le dai acolo unde nu le poate lua adversarul si va dura ceva vreme pana cand ii gasesti punctul slab.
    Pe mine ma enerveaza altceva: la tir cu arcul nu vad prea bine la TV din cauza controllerului care e in fata

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 37 of 58 FirstFirst ... 27 35 36 37 38 39 47 ... LastLast

Tags for this Thread

Bookmarks