Sounds and looks good.. desi Move si KZ3 mi se pare bad idea.. cel mai probabil o sa iau si eu o jucarie din asta luna viitoare. Pe eBay si ShopTo vad ca e destul de scump.. dar optiunea Amazon via RD e no-brainer :D
Printable View
Sounds and looks good.. desi Move si KZ3 mi se pare bad idea.. cel mai probabil o sa iau si eu o jucarie din asta luna viitoare. Pe eBay si ShopTo vad ca e destul de scump.. dar optiunea Amazon via RD e no-brainer :D
" desi Move si KZ3 mi se pare bad idea"
de ce?
voi tot continuati sa credeti ca un shooter e mai bine jucat cu un controller normal decat cu MOVE?
hehe
cu MOVE treci peste limitarile controller-ului, ai libertatea de miscare dorita, si tot spuneti ca e o idee proasta? haha
trebuie sa incercati mai intai.
Daca nu era sa incerc vreo cateva shootere cu Move-ul, ti-as fi dat dreptate, e logic si normal sa fie mult mai usor sa joci shootere cu un motion controller decat cu un DS3, numai ca, din pacate, Move-ul nu prea pare sa-si faca datoria. La un shooter precum KZ3—care e totusi mult mult mai linistit la aiming decat CoD, sa zicem—aimingul cu Move are lag sesizabil. Mai adaugam la asta si faptul ca deadzone-ul de aiming nu permite unele manevre rapide de orientare a jucatorului.
In teorie, da, Move-ul ar trebui sa fie mai potrivit, dar uite ca nu poate egala la viteza un DS3. Nici nu vreau sa ma gandesc ce rezultate ar avea Move-ul in Black Ops.
Nu stiu ce tot ziceti voi pe aici.. dar eu o sa-mi iau Sharp Shooter-ul si cu asta basta. Sunt dornic sa experimentez. Adevaru e ca imi place si cum arata. Daca dupa 2-3 zile de joaca cu el o sa ajung la concluzia ca e mai ok cu DS3.. atunci o sa raman la DS3. Nu-i bai pentru ca nu e vorba de o suma exorbitanta /~200 de lei/. O sa apara si SOCOM in curand.. deci oricum ai da-o tot nu mi se pare o achizitie proasta.
POFTIM!??!
ma eu cred ca tu ne iei de prosti.
tu chiar ne iei de prosti? ma tu chiar ai impresia ca suntem prosti?
KZ3, pana acum are cel mai bine implementat MOVE-ul!!
LAG in KZ3 cu MOVE? ma da tu ai impresia ca noi suntem prosti?
ma da de unde apareti sa veniti asa fara rusine sa ne insultati inteligenta??!?
DACA si numai DACA atunci cand calibrezi MOVE-ul,la sfarsit ii pui senzitivitatea pe MINIM (zero), DOAR ATUNCI se misca tinta mai usor decat misti tu mana..si DOAR ATUNCI!!!
Pune-l pe maxim si ai impresia ca fuge tinta inainte sa misti mana...
DACA se misca tinta cand iti tremura mana(atat de sensibil e) pe maxim.
joaca-l (DACA vei avea ocazia) la a-l 2-lea nivel de senzitivitate la sfarsitul calibrarii MOVE-ului.
LAG cu MOVE in KZ3? aoleu ca mi-ai facut ziua..nici pofta de mancare nu mai am !!
repet: tu chiar ai impresia ca suntem prosti.
dar eu voi spune ca tu esti..si sti de ce? pt ca habar nu ai sa faci setarile unui MOVE in KZ3 ca ai jocul perfect.
ai dat dovada de cunostinte minime si de faptul ca esti hater.
99% din cei ce au facut review-uri la KZ3 cu MOVE sau cei ce au jucat precum si eu, nu suntem deacord cu tine.
LAG cu MOVE in Kz3
ahahahahaha
:)):)):)):)):)):)):)):)):))
Nu pe voi, doar pe tine, ca tot vad ca te simti luat in vizor. O păpat băiatu ceva stricat azi și i s-o urcat la cap? ;;)
Conteaza acuma si cum iti setezi tu aimingul in mod normal in shootere. Daca tu in mod normal joci cu aimingul la 10%, sa nu cumva sa se faca rau baietelului, e normal sa nu ai probleme de lag.
ce sa zici si tu..
tot arati ca habar nu ai despre ce vorbesti.
habar nu ai cat de sensibil poate devenii MOVE in KZ3 daca nu sti sa il setezi.
pune tu senzitivitatea peste 10-20% si vei vedea ca iti ia 35 de secunde sa pui tinta la unu pe cap, la cat de sensibil e.
si tocmai te-ai contrazis si tocmai mi-ai dat dreptate prin ce ai spus.
o data spui ca are lag SESIZABIL, ca apoi sa spui ca NU ai lag cand sti sa setezi aiming-ul la shootere (pui senzitivitatea pe 10%), ca sa continui sa spui ca trebuie senzitivitate mai mare ca sa vezi lag-ul, doar ca mie "mi se face rau"
tocmai ti-am spus ca atunci cand pui senzitivitatea peste 50% pur si simplu nu sti cum sa stai cu mana nemiscata sa poti tintii la cat de sensibil e.
asta inseamna precizie de miscare la MOVE. daca ar avea lag nu ai putea face asa ceva.
LAG-ul sesizabil poate fi observat doar cand ai seta senzitivitatea pe minim. nu cand e pe maxim..asa ca nu le mai incurca. iar daca ti-am spus ca pe 10-20% e cel mai bine, inseamna ca nu exista lag.
nu sti despre ce vorbesti.
ia explica si tu, cum poti avea senzitivitate MARE daca ai avea lag sesizabil?
dai in stanga cu MOVE-ul ca dupa o perioada de "lag sesizabil" sa iti fuga si imaginea in partea stanga cu o viteza foarte mare? (pt ca totusi ai spus ca trebuie senzitivitate foarte mare)
omule, tu nu sti despre ce vorbesti. pot confirma multi alti de aici ce s-au jucat cu MOVe-ul, si mi-au luat setarile la MOVe in considerare. pt ca le-am postat aici pe forum.
ca sa terminam, iti garantez ca NU exista lag cand e vorba de MOVe si KZ3.
tocmai de jocul care a fost atat de tare laudat ca fiind unicul ce a implementat perfect MOVE-ul in el, ti-ai gasit tu mester sa spui ca are LAG sesizabil. cum crezi ca esti vazut de cei ce cunosc cate ceva?
bafta
Promit sa testez si eu Move-ul pe KZ3. Dar pana atunci incercati si voi sa nu va mai loviti una doua. In loc sa va ajutati cu setarile, va dati "la gioale" :)
Unu la mana, băiet, nu stii sa scrii si nu asta da prea bine cand incerci sa te certi cu cineva pe net.
Doi: ai idee cum functioneaza principiul de "marit/micsorat senzitivitatea"? Da, am zis bine, lag-ul incepe sa apara cand ceri de la un echipament sa execute mai multe operatiuni pe secunda. Ai folosit vreodata un webcam? Cand apar probleme, cand ceva se misca foarte incet in fata camerei, sau cand ceva se misca mai repede decat numarul de cadre pe care-l poate filma camera pe secunda?
clar, lipsa de argumente duce la corectari gramaticale. tipic.
eu, ca detinator si utilizator al MOVE-ului iti explic ceva, tu vi la mine cu probleme de echipamente cand le pui sa execute mai mute operatiuni pe secunda, drept camera web.
rugamintea mea e sa nu mai continui. lasa MOVE-ul in seama celor care au habar cu ce se mananca.
o zi faina.
Ce argumente sa-ti mai aduc daca tu nu te prinzi odata? Move-ul si Playstation Eye-ul au un numar maxim de operatiuni pe care le pot executa pe secunda. Daca vrei senzitivitate mai mare, sa misti mai repede tinta, apare lag-ul. Nu stiu, cauta pe wikipedia, vad ca eu nu reusesc sa iti explic conceptul lol
Uite ca te ajut eu Lag - Wikipedia, the free encyclopedia Pachete de date, alea alea.
---------- Post added 16-02-2011 at 04:28 PM ----------
De asta iti tot explic aici. Vorbim de ciorba si tu vii la masa cu furculita lol
Bai TaSe88, nu ti se pare ca esti cam virulent?
Ia ciocu mic ca Diesel e baiat fain si chiar am observat ca are postari de foarte bun simt. Numa tu te simti urticat de o simpla parere a lui.
Apropo, e sucks K3 cu Move! :))
Bine, probabil din lipsa obisnuintei.
poate ar trebui sa invete cum sa impartaseasca o parere. nu e simpla parere la cat se bate cu pumnul in piept, la cum sare cu link-uri, la cum vorbeste despre ceva ce clar se vede ca nu stie. incearca sa imi explice mie, utilizatorului.
eu ii spun ca nu exista lag in KZ3, el sare cu link-uri cum ca MOVE si PS Eye au un numar maxim de operatiuni pe care le pot executa pe secunda.
el care nu joaca, imi explica mie care joc. aici e problema.
nu zic ca nu e baiat fain ca nu il cunosc :)
PS: cryyo, daca vrei, iti dau setarile mele facute in KZ3 pt MOVE.
vei vedea ca vei fi mereu pe primul loc in meciuri. Eu doar de la 10-15 kill-uri in sus mergeam. mereu 1'st place cu peste 2000 points.
asta doar datorita MOVE-ului.
atat m-am jucat pana cand am gasit setarile potrivite.
mi-era greu la inceput cu MOVE. acum nu mai pot fara el.
mi-a dat un user de aici add o data si a jucat cu mine KZ3 cateva meciuri (miami1983), nu mai stiu exact.
poate confirma.
Nu credeam sa traiesc sa vad si asta dar...Iata ca au aparut DS3 fun boyz. Cine ma stie ma crede cand zic: da, este mult mai bine co move. Si nu, nu ai lag. Nu luam cazuri extreme de TV mic sau monitor si/sau distantza prea mica, prea mare fatza de TV. Merge perfect. Inainte de a avea rabdarea sa inteleg cu ce se manaca MOVE si sa ma obisnuiesc cu asa ceva, altfel discutam.
Africane ia-ti move linistit, stai putin prin SP (e putzin diferit de MP) si botzi si apoi sari pe MP.
Eu sunt un jucator de FPS undeva la 1 K/D ratio. Cu move am fost prima saptamana la 0.4. Inainte de inchiderea programului eram 1.3. Fara move as fi recuperat prin skill (larg termenul) doar undeva pana la 0.7. Si am incheiat, vorbim peste juma de an.
Am apucat fara lag doar niscai meciuri cu Paulbliviu. In viatza mea nu am mai avut 41-7 la sf. unui meci...Prietenii stiu de ce.
Pai am luat taticule aproape tot ce tine de Move :) Tocmai am primit confimarea de acasa ca a ajuns si dock-ul.. deci am un ps eye, doua move, un motion si un dock /poze maine pe ce ne-am cumparat pentru necredinciosi :*/. Doar ca eu am luat toate astea pentru The Fight - stii cum e cand ti se pune pata 8-} Iar pe KZ3 o sa-l joc prima data cu DS3 si dupa aia cu Sharp Shooter.
Hai impacati-va toata lumea ca e pacat. Settle your differences on the bloody battlefield :evil:
Una e sa fii fanboy, alta e sa zici ca Move-ul poate nu e cea mai potrivita unealta pentru shootere, comparativ cu DS3-ul, mai ales cand joci echipa contra echipa, cand totul e mult mai rapid decat 1 la 1, cum zici ca ai jucat tu. Da, poate cu diferite accesorii suplimentare (pusti si pistoale si etc) se mai imbunatateste experienta, dar normal ar fi sa nu trebuiasca sa mai dau bani inca si inca o data ca sa fiu multumit de Move-ul cumparat, normal ar fi sa-si faca treaba bine de unul singur.
@TaSe, linkul ala ti l-am dat ca sa-l citesti, sa inveti ce e ala lag si sa nu mai folosesti termenul aiurea. Tu incurci lag-ul cu aiming speed/senzitivitate. Am si eu acasa Move, deci poti s-o lasi mai moale cu "ma invata pe mine utilizatorul". In ceea ce priveste modul in care impartasim pareri, incearca sa mai arunci o data un ochi pe modul cum ai reactionat tu prima oara azi, de zici ca suntem pe tarla.
nu era 1 la 1. eram in aceeasi echipa. Iar Move mi se pare o unealta mai potrivita decat dual shockul. Asta si pentru ca ma descurc foarte greu cu stickul dreapta.
Unii spun ca nu se pot juca shootere cu gamepadul,si e mai bine cu tastatura+mouse.Unii spun ca nu se poate cu move si e mai bine cu ds3-ul.Altii spun ca folosind ds3 poti sa joci mai bine decat cu tastatura si mouseul.
In concluzie,totul tine de obisnuinta.
Niste poze cu unboxing-ul lui Sharp Shooter :x de pe kotaku: