Asta e clona ori lu' boga ori lu' rasko.
Printable View
Asta e clona ori lu' boga ori lu' rasko.
...primul post a fost un ''test de microfon''...nu doream sa scriu un eseu al Ps3 Move...si sunt newcomer nu sunt clona\drona LOL!
atunci,probabil,ai vrut sa spargi"gheata"cu primele posturi ... dar n'ai adus nimic in plus ... ;)
pentru mine,MOVE este o adaugire interesanta&binevenita ... cat timp,chiar in spatiul casnic,poti face miscare&fun este un + ... =;
Si ma rog de ce e un pas pe loc? Ce are lumea de pierdut ca exista un asemenea controller? :-\
De unde as putea cumpara si eu un starter pack la un pret accesibil dintr-un magazin gen:Altex,Media Galaxy!
Ca am fost in aceste magazine si nimic:| nici macar nu stiu cand mai primesc.
nu stoti unde as putea gasi the fight sau start the party ?
Eu le am din Altex la 160 RON fiecare.
Uite aici rogele -> The Fight - Sony PlayStation 3 (PS3) - ShopTo.Net si in 5 minute de la plasarea comenzii a plecat spre tine ;)
Baciule.. sambata mai iau inca un move.. dar nu mai am bani si de joc :(( Deci o sa am absolut tot ce se poate in materie de move /mai putin pusti si pistoale/.. dar pe The Fight de-abia pe luna viitoare asa =((
Pai am prins o oferta buna si am zis sa nu o ratez :) Oricum.. iau io ca nebunu.. dar pana nu fac rost de Fight nu cred ca ma joc la el :-S As putea sa bag Heavy Rain sau RE5.. dar parca nu simt chemarea :-?
De fapt, v-as ruga sa-mi recomandati si mie un joc /poate chiar doua/ care se intelege bine cu Move si este disponibil pe PSN /ceva ieftin si bun :D/.
Referitor la KZ3, il iau de la barosan zona 1 la salariul viitor. I'll give RSA a head start :evil:
ia-ti demo la crisis si the shoot. E suficient sa te familiarizezi cat de cat cu Move. Btw. mi-a fost lene sa iau celalt move de la incarcat si am dat drumu la kz3 cu DS3. Nu pot sa inteleg cum joaca lumea cu asa ceva :D (te spurca rau de tot Move cand te-ai invatzat cum sa-l tratezi)
Mai bine cu move.
A fost oribil cu Move. Dar m-am ambitionat si am jucat un meci cu botzii. Dupa alea 5 minute am uitat ca-i o porcarie sa joci cu move. Dupa alte 10 minute am constatat ca e ceva de capul lui totusi. Ieri mi s-a parut oribil sa joc cu DS3-ul.
Morala e: prima impresie te face sa regreti ca ai dat banii pe Move. Dar daca treci peste, o sa fii mai mult decat placut surprins.
Cine vrea sa incercam un The Fight, va astept pe PSN.
Eu vreau =((
Nu a fost cu intentie, acum am citit mai sus. :| Anyhow, joaca DS Extraction de pe PSN. Superb cu Move.
Poate s-a mai pus intrebarea asta, poate nu. Stiti cumva daca vor aparea ceva titluri care vor putea fi jucate cu 2 controllere move sau sports champions e singurul anuntat si existent? Intreb pentru ca nu as vrea sa cheltui bani pe un controller aditional doar pentru un singur joc. Din ce am vazut eu pe listele de upcoming games toate vor necesita un singur controller + cel de navigatie. thx
Asta am gasit:
"Q: How many PlayStation Move motion controllers do I need?
A: Most PlayStation Move games only require one motion controller. However, some games may support two controllers for single-player gameplay (such as The Fight: Lights Out and certain events Sports Champions) or for multiplayer mode."
Este deja lansat The Fight si il poti juca cu 2 move-uri.