roseven(OM)-wackorine(Fulham) 2-1
wackorine(Porto)-roseven(OM) 0-2
roseven(OM)-wackorine(Fulham) 2-1
wackorine(Porto)-roseven(OM) 0-2
din punctul meu de vedere e ok, dar astept sa vina si el si sa imi comfirme aici sau pe mess.
in fact ... lucrurile s'au derulat astfel(nu ca ar mai conta dar ... ):in meciul al doilea am deschis scorul prin minutul 50,apoi au inceput mici blocaje(adversarul mi'a zis ca din cauza EA!) ... adversarul s'a deconectat,a vrut sa jucam doar repriza a doua,in principiu am fost de acord,apoi a marcat&a inceput cu celebrations la misto ... m'am deconectat,prin urmare scorul ar trebui sa fie 0-3,nu?
oricum,salutari de"bine"tuturor care vor sa invinga prin orice mijloace&salutari adevarate,pentru jocul prestat&comportament general,foarte putinilor(gvingi,mvp,ossaur,cisse) ... cu acest ultim comentariu,am doar"doua vorbe" sa va spun:adio,acestui campionat de fifa 11 ... :surrender:
:( dc "adio", nu mai bine "la revedere" pt sezonul urmator? nu ii lasa sa te enerveze intr-atat incat sa te dai batut...
ai tot respectul meu, si din cauza fair-play-ului si din cauza faptului ca joci pe manual (eu numai pe semi deocamdata :-( ) si mi-ar parea foarte rau sa te vad iesit de tot din campionat...
recunosc ca exista o oarecare frustrare cand pierzi constant dar jocurile,inclusiv cu tine,cu cei care JOACA fotbal(atat cat se poate prin fifa)au fost putine la numar ... sincer,joc manual&off,restul,pentru ca astfel am ajuns sezon dupa sezon cu setarile in career mode&nu intru sa le schimb ... oricum,se simte altfel jocul,imi place sa joc manual& ... :-?? ... ramane un"adio",eventual pana la fifa 12 ... thanks,man ... :)>-
Cupa
rokococo (Wolsburg)-gvingi76 (Man City) 2-0
gvingi76 (Real Sporting Gijon)-rokococo (NY Red Bulls) 1-1
Cupa
rokococo (Wolfsburg) - gvingi76 (Man City) : 2-0
gvingi76 (Real Sporting Gijon) - rokococo (NY Red Bulls) : 1-1
Nici eu nu suport celebrationul si ii urasc pe cei care fac asta. Am 20% dnf si va continua sa creasca datorita acestor face, so...las-o balta, da quit, pierzi meciul si cam aia e, dar nu lua niciodata masuri drastice doar datorita unui meci pentru ca o sa regreti in scurt timp. Peace :).
roseven - te rog ca pe viitor sa lasi deoparte celebrarile pt meciurile din campionat. nu stiu daca e corect sa le trecem acum in categoria "not fair-play", dar e clar ca nu prea sunt apreciate de comunitatea noastra. personal nici mie nu imi plac, mai ales ca 80% din goluri se marcheaza in fifa din faze de tot ***ul.
wackorine - mai ai un meci cu cosming si te rog sa-l joci si pe ala. dupa aia poti sa zici adio campionatului; desigur doar pana la 12 ;)
nightcrawler - astept sa imi comfirmi ca ai fost de acord cu amanarea meciului cu micul_
De jucat pana joi 11.8.11 ora 23:00:
Liga B
ics11 - micul_
ossaur - roseven
De jucat pana vineri 12.8.11 ora 23:00:
Cupa sferturi
cosminhards - MVP-ANY
cosming - SilviuGabriel
ossaur(sevilla)-roseven(arsenal) 1-1
roseven(Tottenham)-ossaur(napoli) 3-0
liga 2
ossaur(sevilla)-roseven(arsenal) 1-1
roseven(Tottenham)-ossaur(napoli) 3-0
Cred ca glumesti nu? Eu am fost fair play cu tine...daca eram magar castigam meciul de aseara. Nu cred ca e nevoie sa fac un print screen la ce am vorbit pe mess, nu?
---------- Post added 10-08-2011 at 08:28 PM ----------
ca sa fie totul complet a picat si psn-ul...sau cel putin mie :(
micul_ - am vb pe mess
De jucat pana joi 11.8.11 ora 23:00:
Liga B
ics11 - micul_
De jucat pana vineri 12.8.11 ora 23:00:
Cupa sferturi
cosminhards - MVP-ANY
cosming - SilviuGabriel
Vedeti ca intra PSN in mentenanta in seara asta...
PlayStation Network Scheduled Maintenance � PlayStation.Blog.Europe
Quote:
PlayStation Network is offline for scheduled maintenance from 16:05 on Thursday 11 August 2011 until 02:00 on Friday 12 August 2011, BST.
During the maintenance, you will be unable to access the following services:In addition, you will not be able to sign in to PlayStation Network from eu.playstation.com. If you wish to play online during the maintenance, please ensure you sign in to PSN before 16:05 on Thursday 11 August 2011.
- PlayStation Store on PS3 and PSP.
- PlayStation Network Account Management.
- PlayStation Network Account Registration.
During this maintenance, you can continue to collect in-game trophies and these will be updated on your profile once PlayStation Network is back up and running.
Cominhards , sunt disponibil azi dupa 17:00.. lasa-mi un mesaj aici sau pe messenger la ce ora vrei sa ne jucam meciurile.
liga 2
ics11 (Juventus) - micul_ (Roma) 1-0
micul_ (OM) - ics11 (Bayern) 3-0
Cupa (sferturi):
cosminhards (O. Marseille) - MVP-ANY (CSKA Moskva) 3 - 1
MVP-ANY(CSKA Moskva) - cosminhards (Liverpool) 0 - 3