Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 1 of 220 1 2 3 11 51 101 ... LastLast
Results 1 to 20 of 4382

Thread: ConsoleGames FIFA Championship for PlayStation 3

 1. #1 SP
  Senior Member Spike's Avatar

  ConsoleGames FIFA Championship for PlayStation 3

  Acesta este un campionat amical, ca relaxare dupa o zi de munca/scoala/facultate. Acest campionat nu are menirea sa incocuiasca competiile oficiale organizare de ConsoleGames pt acest joc. Am decis sa il fac deoarece AndRewqp mi-a zis ca un campionat oficial va fi organizat doar peste 2-3 luni. Sunt bineveniti toti fifamaniacii. Cei care nu s-au obisnuit cu jocul, vor sa astepte si pe altii sa-l cumpere sau din oricare alte motive nu considera aceasta competitie utila ii rog sa ocoleasca acest thread.
  Pt inscriere este necesar: 1. Sa imi trimiteti PM cu id-ul de PSN, mess si nr de telefon so 2. sa postati o poza pe thread in care sa apara jocul si peste joc un biletel pe care sa fie scris id-ul vostru de pe forum (am atasat o poza ca exemplu).
  Pana duminica la ora 23:00 au prioritate de inscriere membrii ConsoleGames cu o vechime mai mare de 3 luni sau cu minim 200 de posturi. Dupa aceasta data se poate inscrie absolut oricine pana la completarea celor 16 locuri.
  Campionatul va incepe in momentul in care ne vom strange 16 jucatori.
  La inscrierea in campionat se considera ca ati citit Regulamentul si sunteti de acord sa-l respectati 100%. Jucatorii care se inscriu si renunta ulterior sa mai joace vor fi penalizati pe viitor conform articolului 13 din Regulament.

  Organizare campionat

  1. Formatul campionatului este de tip liga, existand 2 ligi valorice (a cate 16 jucatori) A si B, cu promovare si retrogradare.
  2. Promoveaza locurile 1 si 2 din liga B, retrogradeaza ultimele doua locuri din liga A, deasemenea promoveaza prin meci de baraj cu penultimele 2 locuri din liga A locurile 3 si 4 din liga B!
  3. Fiecare participant va juca 15 manse tur-retur, unde 15 este numarul de echipe din liga in respectivul sezon.
  Nota: Pt primul sezon ne vom rezuma la o singura liga.

  Organizare cupa

  1.Toti jucatorii din campionat au obligatia sa participe in cupa.
  2. Meciurile din cupa sunt tur retur indiferent de faza competitiei (optimi, sferturi, semifinala, finala).

  Echipe folosite

  Echipele alese de jucatori vor avea Atacul, Mijlocul si Apararea mai mici sau egale cu 82. Nu sunt permise echipele nationale si custom made. Echipele se pot schimba de la un meci la altul.

  Jucarea meciurilor si postarea rezultatelor

  1. La inceperea fiecarui sezon se va trage la sorti ordinea jucarii meciurilor, in campionat precum si in cupa
  2. Veti primi fiecare pe messenger o lista cu datele celorlati participanti (ID forum, ID psn, telefon).
  3. Aveti OBLIGATIA sa jucati meciurile in termenele pe care le stabilesc. Voi stabili termene de 3-4 zile pt o etapa astfel incat sa nu poate fi invocat timpul ca scuza pt nejucarea meciurilor. Dc intr-un caz exceptional 2 jucatori nu se pun de acord asupra zilei si orei pt disputarea meciurilor, atunci acestea se vor disputa obligatoriu intre 22:00 si 23:00 in ultima zi disponibila.
  4. Jucati meciurile in meniul online games modes - online lobbies, dupa ce va intelegeti in prealabil cu oponentul. Orice problema, situatie, orgoliu, nelamurire se rezolva in particular intre jucatori, dar atentie! cu maxim de respect, sau o rezolv eu pe mess sau telefonic, nu va apucati sa va balacariti pe forum sau altfel, riscati excluderea.
  5. Dupa jucarea fiecarui meci tur-retur din campionat sau din cupa este OBLIGATORIU sa postati rezultatul pe forum conform exemplului:
  Id forum jucator gazda - Id forum jucator oaspete : 2-0
  Id forum jucator oaspete - Id forum jucator gazda : 2-3
  6. Rezultatele lasate pe psn sau mess nu vor fi luate in considerare. Trimiteti rezultatele in maxim 30 de minute de la jucarea manselor tur-retur. Nu trimiteti rezultate false si nu jucati cu o alta echipa decat cea stabilita. Nu contati pe partener sa trimita el rezultatele.
  7. In fazele eliminatorii departajarea intre 2 jucatori care au incheiat un meci tur-retur cu 2 egaluri sau cu cate o victorie fiecare la aceeasi diferenta de scor se va face dupa regula golului in deplasare, iar daca nu se va putea aplica aceasta regula atunci se va mai juca inca o partida cu tot cu prelungiri daca este nevoie pe teren neutru.
  8. Daca un meci se deconecteaza in minutul X la scorul a-b, se incepe un meci nou si se joaca fix (90-X+5) minute. Scorul obtinut pana in acel minut se aduna cu scorul din meciul precedent. Daca unui jucator i se deconecteaza de 2 ori partida pierde cu 3-0 meciul respectiv. De asemenea, daca jucatorul caruia i se intrerupe conexiunea are in acel moment *N jucatori eliminati, atunci el va fi penalizat cu *N goluri. Daca conexiunea se intrerupe din cauza jucatorului aflat in superioritate numerica, atunci jucatorul aflat in inferioritate numerica nu este penalizat.
  9. Nu trageti de timp (pase repetate intre fundasi) si nu faceti alte magarii de genul asta sau veti fi eliminati din competitie fara drept de insciere ulterioara.
  10. Gazdele au obligatia sa-si contacteze adversarul pt jucarea meciurilor cu cel mult 24 de ore inainte de termenul limita. Telefonul este metoda de contact oficiala (alte metode de contact pot fi folosite doar dc 2 adversari se pun de acord). Dc adversarul nu va raspunde la telefon trimiteti-i un sms in care sa-i precizati ca sunteti din campionat si ca asteptati sa fiti contactati pt a va juca meciurile. Gazdele care cu 24 de ore inainte de termenul limita nu si-au contactat adversarii vor pierde meciurile cu 3-0 si vor primi un punct de penalizare.
  11. La 2 meciuri (tur-retur) nejucate in campionat, jucatorul in cauza este exclus. Pentru accederea in fazele superioare ale cupei, este obligatoriu sa aveti toate meciurile jucate pe teren.
  12.Orele oficiale de disputare a meciurilor sunt intre 18:00 si 23:00, exceptie facand situatia in care cei 2 jucatori care au de disputat meciuri se inteleg sa joace meciul oricand au disponibilitate.
  13. Iesirea din campionat, eliminarea din motive de comportament neadecvat sau eliminarea pt meciuri nejucate (indiferent de numele user-ului sau de motive) duce la primirea de catre inculpat a unei amenzi de 10 euro ca taxa pt reinscrierea in campionat. Taxa va fi platita ca donatie pt forumul ConsoleGames.
  Imi rezerv dreptul ca in cazul in care nu pot rezolva o problema sau un conflict din cadrul campionatului dupa Regulamentul de mai sus, sa iau ce decizie mi se pare mai corecta din punctul meu de vedere.

  Orice alte eventuale probleme, reclamatii sau nelamuriri aveti va rog sa ma cautati pe messenger: bianco_rossi88.
  Attached Images Attached Images fifa_ps3.jpg

 2. #2 SP
  Junior Member Musste's Avatar
  Jocul imi ajunge saptamana viitoare , daca mai este valabila inscrierea si atunci postez poza indata ce imi ajunge

 3. #3 SP
  Diesel k1du's Avatar
  Ma bag si eu in campionat! Zilele astea trebuie sa-mi ajunga si jocul

 4. #4 SP
  Junior Member figo_jr's Avatar
  salut.ma bag si eu .dar am o mare problema.Azi mi a venit jocul si cand dau redeem code imi zice this service is not available in your country.Deci..cum pot juca si eu fifa '11 pe net?

 5. #5 SP
  Member blondutzu's Avatar
  dai redeem de pe un cont care sa fie aceeasi zona cu jocul si care sa aiba PS Store. apoi il poti juca pe orice cont.

 6. #6 SP
  Member dinamovistu2008's Avatar
  ma bag si eu

 7. #7 SP
  Senior Member Spike's Avatar
  Musste - am vb pe mess

  figo_jr, dinamovistu2008 - vad ca aveti vechime mai mare de 3 luni deci va puteti baga chiar de azi. postati poza cu jocul si un
  biletel cu id-ul vostru de forum peste el si trimiteti-mi PM cu id-ul de mess, psn si nr de telefon ca sa va pot rezerva loc in campionat.

  k1du - cand iti vine jocul, dc vrei sa te mai bagi, am aceeasi rugaminte la tine ca cea adresata pt figo_jr si dinamovistu2008.

 8. #8 SP
  Member dinamovistu2008's Avatar
  this is it
  Attached Images Attached Images 01102010385.jpg

 9. #9 SP
  Junior Member djxilaa's Avatar
  prezent
  Attached Images Attached Images 01102010.jpg

 10. #10 SP
  Senior Member Spike's Avatar
  Inscrisi pana acum in campionat: dinamovistu2008, djxilaa, Spike. Mai sunt 13 locuri disponibile.

  Pana duminica la ora 23:00 au prioritate de inscriere membrii ConsoleGames cu o vechime mai mare de 3 luni sau cu minim 200 de posturi. Dupa aceasta data se poate inscrie absolut oricine pana la completarea celor 16 locuri.
  Membrii cu o vechime mai mica de 3 luni sau cu mai putin de 200 de posturi pot sa posteze poza cu jocul si biletelul cu id-ul lor de forum si sa-mi trimita PM cu datele necesare, iar eu le voi rezerva loc in campionat in cazul in care (cel mai probabil) nu ne vom strange 16 pana duminica seara.

 11. #11 SP
  Senior Member AndRewqp's Avatar
  scz de offtopic @spike, dar voiam sa-ti urez succes cu organizarea campionatul . s-ar putea sa ma inscriu si eu, daca am timp liber destul, daca nu te astept la campionatul oficial CG.ro .

  imi plac mult 8) si 13) din regulament, chiar ma gandisem sa fac si eu ceva de genul in urmatorul campionat, insa nu sunt de acord cu 9) . pana la urma e alegerea fiecarui jucator cum joaca, in plus e foarte subiectiva situatia. imagineaza-ti urmatorul scenariu: y: "x a tras de timp toata repriza a 2"; x: "ba nu, y minte, imi construiam atacul" pe cine o sa crezi? in plus cred ca stii prea bine ca nu mai e atat de usor sa ajungi la poarta adversa in fifa 11 si ai nevoie de timp si multe pase sa-ti creezi ocaziile de poarta.

 12. #12 SP
  Senior Member Spike's Avatar
  referitor la punctul 9 din regulament, prin trageri de timp se intelege: sa tii mingea cu portarul in mana cat mai mult posibil, dupa care sa o lasi jos si sa incepi sa faci picurele sau sa stai ca prostu, sa pasezi mingea repetat intre fundasi, sa te duci pana la mijlocul terenului dupa care sa dai pasa lunga inapoi la fundasi si iar sa plimbi mingea in careu. mie fazele astea mi se par de prost gust si nu le voi tolera intr-un campionat care se vrea fair play.
  acum nu zice nimeni ca in situatia in care conduci de exemplu si esti cu un fundas cu mingea la picior sa te grabesti sa lansezi un atac atat timp cat adversarul nu te ataca (am vazut si multi prosti care iti blocheaza orice cale de pasa, dar nu iti ataca jucatorul cu mingea si dupa aia tipa ca de ce tragi de timp dc nu incerci o pasa riscanta sau dc intorci mingea inapoi), dar dc o face nu vad nici un motiv sa incepi sa plimbi mingea in careu toata repriza la trecerea timpului. Cine are aceasta tactica o poate pastra pt online dar nu aici pt campionat.
  acum vei zice "bun, da cum demonstreaza cineva ca adversarul a tras de timp?". dc se intampla prima data si nu exista o dovada video (unul din jucatori sa fi filmat meciul), eu notez undeva incidentul si las lucrurile asa cum sunt. dar dc primesc inca 3-4 acuze cum ca acelasi jucator apeleaza la tactici de genul asta sau primesc o dovada video din partea unui jucator care a filmat meciul il zbor din campionat pe respectivul.

  referitor la faptul dc o sa ai sau nu timp sa participi e alegerea ta, tu stii mai bine. vor fi 2 meciuri tur-retur pe saptamana, o etapa luni-joi si a 2-a etapa vineri-duminica. meciurile se vor putea juca si in avans pt a nu fi obligat sa ai parte de meciuri obligatorii.

 13. #13 SP
  Senior Member Spike's Avatar
  Inscrisi pana acum in campionat: dinamovistu2008, djxilaa, Grax, Spike. Mai sunt 12 locuri disponibile. Vinerea asta dam drumul la campionat dc ne strangem minim 8.

  Incepand de azi se poate inscrie oricine in campionat indiferent de vechimea de pe forum. Conditia e sa imi trimiteti PM cu datele voastre (id mess, psn si telefon) si sa postati pe forum o poza cu jocul in un biletel cu numele vostru pe el (sau sa imi dati poza pe mess dc sunt online si nu vreti sa o postati aici).

 14. #14 SP
  Senior Member Spike's Avatar
  Inscrisi pana acum in campionat: dinamovistu2008, djxilaa, flllorin, Grax, Spike. Mai sunt 11 locuri disponibile. Vinerea asta dam drumul la campionat dc ne strangem minim 8.

  Se poate inscrie oricine in campionat indiferent de vechimea de pe forum. Conditia e sa imi trimiteti PM cu datele voastre (id mess, psn si telefon) si sa postati pe forum o poza cu jocul si un biletel cu numele vostru pe el (sau sa imi dati poza pe mess dc sunt online si nu vreti sa o postati aici).

 15. #15 SP
  Member kkkotto07's Avatar
  Eu zic sa mai lucrezi la regulament. Sa nu tragi de timp? Dar putem sa ne aparam? Credeam ca incercam sa simulam cat mai bine fotbalul( spune-i asta si lui Mourinho) ori tragerea de timp face parte din joc( nu ca ar fi asta stilul meu de joc). Si de ce tb sa se joace cu aparare mijloc atac pana in 82? Care e logica? Am mai trait-o si in alte campionate din pacate. Si de ce tb sa pozam jocul? Nu mergem pe incredere?

 16. #16 SP
  Senior Member Spike's Avatar
  Sa nu tragi de timp? Dar putem sa ne aparam? Credeam ca incercam sa simulam cat mai bine fotbalul( spune-i asta si lui Mourinho) ori tragerea de timp face parte din joc( nu ca ar fi asta stilul meu de joc).

  Cine are acest stil de joc sau e pentru aceasta mentalitate isi poate face propriul campionat in care sa joace si sa-si invite adeptii. Aici se pune accent pe fair play. Dupa logica ta, dc sa nu scoatem mufa din ps3 cand scapa unul cu portarul (ai dreptul la o deconectare potrivit regulamentului), dupa aia la reconectare sa ii rupem picioarele de cate ori avem ocazia (si in fifa 11 din pacate arbitrul este f indulgent), etc. Vorba aia, realism dus la extrem ...

  Si de ce tb sa se joace cu aparare mijloc atac pana in 82? Care e logica? Am mai trait-o si in alte campionate din pacate.

  Majoritatea celor care organizeaza campionate, vor ca jucatorii sa demonstreze ca stiu sa joace fifa si nu sa demonstreze ca stiu sa alerge si sa rupa poarta cu messi sau c ronaldo. Din experienta personala si eu pot afirma ca 95% din cei care joaca cu echipele cele mai bune sunt looseri pe care dc ii scoti din mediul lor si ii pui sa joace cu o echipa normala nu mai stiu sa tina gamepad-ul in mana. Asta nu inseamna insa ca nu sunt si exceptii de la regula.

  Si de ce tb sa pozam jocul? Nu mergem pe incredere?

  In campionatele pe care le-am mai organizat, au fost cazuri in care diferite persoane s-au inscris si dupa aia ori mi-au zis ca nu pot juca pt ca nu au jocul, dar s-au inregistrat ca sa fie siguri ca prin un loc in campionat. Motivele sunt cele mai diverse: nu au mai avut bani sa-l cumpere desi erau 100% decisi sa o faca, un user neserios nu le-a mai trimis jocul asa cum promisese, etc.

 17. #17 SP
  Senior Member Spike's Avatar
  Inscrisi pana acum in campionat: dinamovistu2008, djxilaa, flllorin, Grax, Kekequicksilver, Spike. Mai sunt 10 locuri disponibile. Vinerea asta dam drumul la campionat dc ne strangem minim 8.

  Se poate inscrie oricine in campionat indiferent de vechimea de pe forum. Conditia e sa imi trimiteti PM cu datele voastre (id mess, psn si telefon) si sa postati pe forum o poza cu jocul si un biletel cu numele vostru pe el (sau sa imi dati poza pe mess dc sunt online si nu vreti sa o postati aici).

  ---------- Post added 07-10-2010 at 10:27 PM ----------

  adryano2008 a fost inscris si el in campionat.

  ---------- Post added 08-10-2010 at 01:03 AM ----------

  inca un inscris: claudiusofo

 18. #18 SP
  Member thedeadman14's Avatar
  I'm in!

 19. #19 SP
  Senior Member Spike's Avatar
  Quote Originally Posted by thedeadman14 View Post
  I'm in!
  doar dc postezi poza cu jocul si un biletel p care sa fie trecut idul tau de forum

  ---------- Post added 09-10-2010 at 01:58 AM ----------

  Am dat drumul la campionat.

  Programul primei etape (de jucat pana duminica la 23:00):
  adryano2008 - claudiusofo
  dinamovistu2008 - djxilaa
  flllorin - GraX
  Kekequicksilver - Spike
  thedeadman14 - djrares

  Puteti juca si alte meciuri, iar ele vor fi trecute in avans pt etapele care urmeaza in ordinea cronologica postarii rezultatelor de catre voi pe forum.
  Pt lista de contacte a jucatorilor din campionat cautati-ma pe mess ca sa v-o dau personal.

  Va rog sa cititi regulamentul final de pe site. Nu vreau sa avem discutii privind nerespectarea regulamentului si penalizari inca de la inceput.

  ---------- Post added 09-10-2010 at 01:59 AM ----------

  http://fifa11-cg-league.cabanova.com/

 20. #20 SP
  Junior Member djrares's Avatar
  gata, m-am inscris si eu pe ultima suta de metri. Eu zic sa-mi dati direct campionatul sa nu va obositi

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 1 of 220 1 2 3 11 51 101 ... LastLast

Similar Threads

 1. Gran Turismo 5 ConsoleGames.ro Championship By GreyhounD in forum Hot Story
  Replies: 579 Last Post: 29-08-2011, 14:23
 2. Replies: 706 Last Post: 11-07-2011, 13:37
 3. ConsoleGames.ro - Killzone 2 Championship By istrategie in forum Hot Story
  Replies: 797 Last Post: 22-07-2009, 09:15
 4. Replies: 436 Last Post: 02-04-2009, 16:17
 5. Replies: 535 Last Post: 12-12-2008, 01:08

Tags for this Thread

Bookmarks

Posting Permissions

 • You may not post new threads
 • You may not post replies
 • You may not post attachments
 • You may not edit your posts