-
Liga A
DonBassil (Manchester City) - ILentz (Chelsea) 2-0
ILentz (Real Madrid) - DonBassil (Chelsea) 2-0
-
Cupa: Grupa C
DonBassil (Inter) - mirciulik.6 (Juventus) 0-0
mirciulik.6 (Juventus) - DonBassil (Liverpoool) 0-4
-
De jucat etapa 1 din grupe Cupa pana joi 24.11.11 ora 23:00 (nu se da amanare)
Grupa A
thedeadman14 - dinamovistu2008
ILentz - kekequicksilve
Grupa B
goodfellam - alex_fcd
Grupa D
Nightcrawler - cumintel
De jucat etapa 2 din Campionat pana duminica 27.11.11 ora 23:00 (nu se de amanare)
Asa cum am scris la ambele deadline-uri in paranteza, de aceste dati nu voi da amanari indiferent de motiv pentru ca o sa fiu plecat cateva zile si nu am chef sa ma complic sau sa incurc pe altul cu munca suplimentara la supervizat. Luati legatura pe mobil, forum sau ce vreti voi a.i. sa jucati meciurile pana la deadline.
-
Salut am o problema cu rooter-ul si nu sunt sigur ca am sa o pot repara cat de curand fara sa achizitionez unul nou. Shame on this chinese ****!!!!
De la 8 mbps am acum o faimoasa viteza de 6kbps....dabea am intrat pe forum...sper sa o rezolv nu stiu ce pot sa spun despre aceasta problema caci este ceva nou ptr mine.
-
alex_fcd, pe la ora 9:30 o sa fiu online pe PSN sa ne jucam meciul.
-
DonBassil (Chelsea) 3-2 Razvan (Man. United)
Razvan (Real Madrid) 3-1 DonBassil (Chelsea)
-
Cupa grupa A:
thedeadman14 ( Bayern Munchen ) - dinamovistu2008 ( Milan ) 3-1
dinamovistu2008 ( Santos ) - thedeadman14 ( Aston Villa ) 1-3
-
De jucat etapa 1 din grupe Cupa pana joi 24.11.11 ora 23:00 (nu se da amanare)
Grupa A
ILentz - kekequicksilve
Grupa B
goodfellam - alex_fcd
De jucat etapa 2 din Campionat pana duminica 27.11.11 ora 23:00 (nu se de amanare)
Asa cum am scris la ambele deadline-uri in paranteza, de aceste dati nu voi da amanari indiferent de motiv pentru ca o sa fiu plecat cateva zile si nu am chef sa ma complic sau sa incurc pe altul cu munca suplimentara la supervizat. Luati legatura pe mobil, forum sau ce vreti voi a.i. sa jucati meciurile pana la deadline.
-
dadadadada
---------- Post added 24-11-2011 at 09:08 PM ----------
cumintel(chelsea) 0-1 Nightcrawler(manchester city)
Nightcrawler(liverpool) 1-0 cumintel(napoli)
---------- Post added 24-11-2011 at 09:10 PM ----------
grupa d......sorry...ma refer la ce e mai sus.....
-
Liga 2, seria 2
cisse (Chelsea) - mirciulik.6 (Juventus) 1-2
mirciulik.6 (Juventus) - cisse (Napoli) 2-1
-
Liga 1
ILentz (Man Utd) - HoriaHG (Man City) 4 - 1
HoriaHG (Napoli) - ILentz (Liverpool) 2 - 3
-
Meciuri decise la masa verde:
Grupa A
ILentz - kekequicksilve 3-0
Grupa B
goodfellam - alex_fcd 3-0
Liga 1
Razvan - flllorin
goodfellam - thedeadman14
Liga 2 S1
alexcup87 - Venom
micul_ - alex_fcd
Liga 2 S2
Asteptau - Nightcrawl3r
Asa cum am scris la deadline in paranteza, de acesta data nu voi da amanari indiferent de motiv pentru ca o sa fiu plecat cateva zile si nu am chef sa ma complic sau sa incurc pe altul cu munca suplimentara la supervizat. Luati legatura pe mobil, forum sau ce vreti voi a.i. sa jucati meciurile pana la deadline.
-
wackorine (Liverpool) 0-10 micul_ (Porto)
micul_ (Real Madrid) 2-0 wackorine (Chelsea)
-
-
Liga B Seria B
venom(Werder Bremen) - SilviuGabriel(Santos) 1-1
SilviuGabriel(Liverpool) - venom(LOSC Lille) 5-0
Frumoase meciuri=D>
---------- Post added 26-11-2011 at 05:18 PM ----------
Liga B Seria 1
cumintel(Real Madrid) - SilviuGabriel(Menchester United) 0-2
SilviuGabriel(Menchester City) - cumintel(Real Madrid) 1-1
=D>=D>=D>
---------- Post added 26-11-2011 at 05:19 PM ----------
Liga B Seria 1 ptr meciurile cu venom
-
Liga 1
Razvan - flllorin
goodfellam - thedeadman14
Liga 2 S1
alexcup87 - Venom
micul_ - alex_fcd
Liga 2 S2
Asteptau - Nightcrawl3r
Asa cum am scris la deadline in paranteza, de acesta data nu voi da amanari indiferent de motiv pentru ca o sa fiu plecat cateva zile si nu am chef sa ma complic sau sa incurc pe altul cu munca suplimentara la supervizat. Luati legatura pe mobil, forum sau ce vreti voi a.i. sa jucati meciurile pana la deadline.
-
Cupa: Grupa C
balasadaniel41 (Napoli) - mirciulik.6 (Juventus) 3-0
mirciulik.6 (Juventus) - balasadaniel41 (PSG) 0-0
-
cumintel (Arsenal) 1-2 micul_ (Milan)
micul_ (Bayern) 2-0 cumintel (Inter)
-
Bun deci eu ma retrag din campionat...satul sa ma joc vs 5 fundasi cu fiecare dintre voi si vad fiecare celebration si fiecare reluare la orice gol stupid, a mai zis si Spike sa nu mai stati dupa celebration si dupa relurari dar asta e...prefer sa joc head cu head cu aia care joaca numa for fun...decat sa ma chinui sa joc cu unii care se baricadeaza in poarta. Da fiecare joaca cum vrea o sa spuneti...da jucati tata cum vrei la career mod...nu stricati jocul. Mi-a facut placere sa joc cu deadman...omu chiar stie sa joace...stie jocu. Pare rau Spike...succes mai departe cu campionatul.
-
Sunt de parere ca daca era just 4 fun nu erai atat de strofocat. In fond, trebuie sa te adaptezi la stilul fiecarui jucator! Si deadman la randul lui a intalnit aceeasi tactica la unii dintre noi si nu s-a retras...