Originally Posted by
RaverX
N-ai ce sa ma contrazici. Sa-si ia PS2 si originale. Costa si consola mai putin si jocurile mai putin. Fiecare sa incerce sa-si adapteze cerintele la posibilitati, asa e normal.
Normal ca nu trebuie sa sufere. Intr-o lume IDEALA, perfecta...(si care nu exista) nimeni n-ar trebui sa sufere. Dar argumentul tau e subred. Asa pot veni si eu sa zic : pai daca eu sunt un tip dintr-o familie "normala" trebuie sa stau si sa ma uit la un fiu de senator cum se plimba cu Lamborghini de sute de mii de euro, in timp ce eu platesc rate la un Logan ?
In rest sunt de acord - se cam exagereaza cu pirateriile si se face prea mare caz. Dar stii cum e : pestele de la cap se impute. Si cine azi fura un ou, maine va fura un bou. Nu-s zicale fara sens, au in spate un mare adevar. Azi copilul invata ca e normal sa joace jocuri piratate, maine invata ca poate sa si vanda (vezi okazii.ro) jocuri piratate (ca deh, e din familie saraca si trebuie sa faca un ban), poimaine invata sa si traga o teapa mica si uite asa se impute treaba.