Primu boss intalnit...foarte usor de omorat :( speram sa fie mai greu de omorat bosii,si number 2 , eu toate jocurile care le am sunt din zona 2 nu 1 ( US ).Inclusiv jocurile de pe PSP.Ce o fi pe viitor o fi si poate se rezolva,daca nu asta e :)
Printable View
Primu boss intalnit...foarte usor de omorat :( speram sa fie mai greu de omorat bosii,si number 2 , eu toate jocurile care le am sunt din zona 2 nu 1 ( US ).Inclusiv jocurile de pe PSP.Ce o fi pe viitor o fi si poate se rezolva,daca nu asta e :)
nu stiu..eu joc demo-ul si mi se pare destul de greu..ma omoara aia ca dobitocii...nici nu am timp sa ii omor..explodeaza totul prin jur..inca ma plimb cu trenul si ies cativa dobitoci de printre blocuri ..am murit de vreo 10 ori pana acum..
e la alta dificultate demo-ul ori sunt eu prea slab..si nu m-am obisnuit cu ale lui pteri
cred ca renunt la precomanda pe the hut
Incearca sa folosesti si tu mai rar sticky bomb-ul in jurul tau si daca dau cu rakete foloseste skill-ul de pe x! Nu sunt sigur ca asa e dar din cate am observat cand absorbi energie din masinile din jur sau alte electronice iti creste si viata.
Intradevar inamicii trag destul de bine si sunt sanse mari sa mori daca stai prea mult pe loc si nu te feresti din raza lor de actiune!
Dupa mine cred ca inFamous o sa fie cu mult peste Prototype si zic asta pt ca developerii nu trebuie sa se limiteze la 7gb(xbox360)ca la Prototype.Ps3 avand blu-ray,pot crea ceva de 10 ori mai bun decat Prototype.
si prototype o sa aibe tot 7 giga pe PS3? lol
hai sa ne abtinem in a compara 2 jocuri care nici macar nu sunt iesite sau de-abia au iesit ;)
fiecare joc este bun in felul lui pt un jucator sau altul ;)
cheers
Da tot atata o sa aiba.Mie cel mai mult din Prototype imi plac puterile personajului.
e mijto mai incolo in joc ca poti sa faci gliding, parca sunt storm din x men, plutesc in aer si scot fulgerase din manutze xD
imi place mai mult wolverine-ul sincer...renunt la infamous si iau wolvu
demo-ul e intr'adevar interesant...insa daca din primul nivel ma agit prea tare sa nu fiu omorat..ca trag aia din toate partile si ma nimeresc...nu este o tasta care sa localizeze direct tinta pe primul inamic..ci trage in toate partile....si nici macar nu e suficienta
e super interesant efectul eon :)) insa not for me..
Nu inteleg cum unora li se poate parea greu jocul ala, cand mie mi se pare chiar prea casual...
Hyp, dar daca vrei sa nu mori vezi ca poti apasa L3 si iti arata toate locatiile de curent din jurul tau. E FULL! masini, stalpi, telefoane publice s.a.m.d. Te duci langa una dintre acestea, apesi R2 & you are back in business again ;)
No offense, dar daca tu te vaiti asa la Infamous, cred ca primul boss din Wolverine iti va scoate peri albi pana il bati...
Lasa-l GeOKeR nu iti mai bate capul cu el daca nu stie sa aprecieze o minunatie de joc
Tu vrei sa iti puna tinta pe inamic? si ce doamne iarta-ma mai joci ? Nu vrei sa alerge si singur pana la misiuni? Daca eu care joc pe ps3 de o saptamana si mi se pare usor,nu vreau sa imi imaginez ce consideri tu joaca pe ps3 :) sorry if this may offend u in any way :)
Jocul e greu pt. ca tu nu ai experienta,de cand nu te-ai mai jucat ceva open world?E f. simplu,cred ca la Dead Space sau GOW arunci consola pe geam...
nu l-am luat ca un offense..statui calmi
intr'adevar sunt oameni care prefera si altii care nu prefera un joc...si daca vin cu critica nu trebuie sa mi se sara in cap...minunatie de joc..etc etc..nu cred ca va iese ceva din promovarea lui
pentru mine ..a fost o dezamagire...am anulat preorderul...pentru ca nu am putut sa trec nici de demo
nu zic hop pana nu sar...am apasat si l3..si nu mi se incarca tot timpul viata...cand si cand il apuca...
la wolv am jucat demo-ul si mi-a placut..dar nu vreau sa fiu offtopic de comparatii
ar trebui sa intelegeti ca nu exista produsul ideal..perfect...fiecare are + sau -
o sa ii mai dau sanse la infamous..si daca o sa ma prinda..o sa il si cumpar...pana atunci..prima impresie nu a fost asa de buna
Eu cred ca ar trebui sa mai rejoci demoul de cateva ori :)
Orice joc cere o anumita perioada de acomodare pana inveti sa ii stapanesti controalele. Nu consider Infamous o minunatie, dar nu mi se pare normal sa cataloghezi gresit un joc cu potential doar pentru ca nu esti in stare sa duci un demo la capat. Asta e si farmecul jocurilor, sa te faca sa te chinui putin pana ii descoperi smecheriile si iti dai seama cum trebuie jucat in fiecare situatie. Daca ti se pare ca mori prea repede intr-un joc, nu e vina producatorilor! Try it again & again pana iti dai seama cum sta treaba. Daca ai de gand sa il mai rejoci fi atent la tips-urile care ti se dau si vei putea sa folosesti puterile corespunzator ;)
Hmm.Eu cred ca faci o greseala.Orice joc are controlul diferit.Nu poti critica un joc daca tu insuti nu poti sa il joci cum e in cazul tau.Usor o sa te obisnuiesti dar pentru asta trebuie si sa joci jocul respectiv.
i will..nha poate greseala mea ca am pretentia de la un demo sa fie mai usor sa il pot "urmari" ..mai degraba ma uitam la trailer :)
sincer imi place ff mult ideea lui...nu e ceva revolutionar dar merita atentia...din pacate primul impact m-a dezamagit
sper sa imi schimb opinia
Trebuie sa te misti doar un pic mai repede in joc. Poti folosi si enviromentul din jurul tau impotriva inamicilor. De exemplu daca te prin pe strada si sunt masini in jurul tau, le arunci o bombita si bubuie tot, sau poti folosi vartejul ala care ii arunca cat colo cu tot cu masini. Ca sa te feresti de aia mai puternici care dau cu wave spre tine vezi ca ai dodge: directie(din analog)+:c:. Cand esti pe tren si vezi ca trag aia din toate partile in tine, te dai jos si te urci repede dupa ei, sau sari direct spre cladire daca ai posibilitatea sa te mai agati de ceva pana acolo. Nu au nici o sansa in fata ta. Faza e sa te misti un pic mai repede si sa ii tintesti. Apoi le dai 2-3 fulgere in botic pac-pac si ala e. Daca nu reusesti sa ii nimeresti prea bine te duci un pic mai aproape si le dai un "vaj" :D
Jocul iti permite sa te misti repede pentru ca ruleaza la un frame destul de bun. Daca stai prea mult pe loc in maxim 4 secunde esti mort asa ca fi un pic mai agil!
Mai exerseaza omulet si fii mai atent, foloseste cu incredere dodge (cum a zis si Geoker), cind ai multi in jur foloseste :x:+:p:, cu siguranta ii va culca pe majoritatea. Personal am terminat demo-ul in 20min si m-am si plimbat un pic prin el. Jocul e frumusel, o idee intriganta, se pare ca pina la urma publisher-ii pot aduce si noutati reale.
Asa ziceam si eu la Killzone 2 ca,controlul e naspa iar dupa ce m-am obisnuit nu am mai avut nici o treaba