si cu solitaire
Printable View
si cu solitaire
Am Infamous zona 2 si-l joc pe cont US (primele jocuri au fost zona 1, asa ca mi-am facut pe US si-am tot continuat).
Am descarcat DLC-ul cu Gigawatt Blades de pe un cont european (Italia), dar nu mi-l vede in-game. Evident, l-am descarcat si de pe US, dar e inutil, jocul este zona 2.
Am descarcat DLC-ul dupa instalarea/ rularea jocului.
Intrebare: trebuie sa joc jocul pe contul pe care am descarcat DLC-ul ca sa mi-l vada? N-am cum sa-l descarc pe un cont si sa-l instalez pe altul, pentru ca se instaleaza automat imediat dupa descarcare, nu resusesc sa controlez asta.
Multumesc
@AlanPoe: Nu contează de pe ce cont te joci. Fă-ţi un cont UK şi descarcă de acolo Gigawatt Blades, s-ar putea să meargă aşa (la Uncharted 2 şi parcă Price of Persia diferă codul jocului de la o ţară europeană la alta, s-ar putea ca şi la tine să fie DLC incompatibil). Nu uita că trebuie să le "cumperi" �n joc ca orice altă putere. Succes!
Am gasit pe e-mag INfamous 129 lei = super ieftin = il iau = I have fun!:)
A functionat doar cu DLC-ul descarcat cu un cont UK, cum a zis si L0G1X, si a functionat imediat (nu instalasem in prealabil jocul, stersesem instalarea in speranta ca voi schimba ceva pe contul US pe care aveam salvarile).
Am o versiune Platinum zona 2 pe care nu este niciun cod de tip SCPH*****, scrie doar "for sale only in Europe, India, Middleast Countries..."
seamana dar e mai simplu de terminat ca prototype..:)
inFAMOUS now in PSN Store | N4G
Quote:
That's right, The Full game is now available to be downloaded from the store (file size is 6.88 GB.), along with a PS+ special free demo.
boon . am terminat acu juma de ora jocul si acuma caut toate celelalte blast shard-uri (mai am nevoie de 17) . Da am o intrebare : Blast shard-urile de la misiunile secundare se iau in considerate ? pentru ca daca se iau atunci am o mica problema . La o misiune secundara din Historical District era o faza ca trebuia sa il ajut pe un tip care era atacat . Aveam optiunea sa il ajut sau sa iau direct pietrele si sa fug . M-am gandit ca daca il ajut poate nu imi da pietrele sau poate imi da numa o parte . Asa ca m-am gandit sa ma servesc singur :"> . De indata ce m-am apropiat de dulap acesta a explodat . BOOM ! Misiunea a fost considerata evil , eu nu am primit nimic si s-a facut deja autosave-ul peste ultima salvare . Deci conteaza pietrele din misiunea aia sau trebuie sa gasesc doar 17 pietre imprastiate in oras ?
Btw , jocul a fost super tare . Mi-a placut la nebunie . Asa feeling de Comic book hero mi-a dat 8-> . Good job Sucker Punch !
Nu cred ca se iau in considerare pt ca eu am jucat prima data ca si good guy si la nici o misiune dinaia cu sharduri nu le-am primit pe toate dar dupa ce am cules toate celelalte din oras am primit trofeul;)
L-am terminat as a hero,si l-am dat,dar parca l-as juca si as a infamous.:evil:
Nu se pun la socoteala shard-urile din misiuni, doar cele pe care trebuie sa le cauti.
Uite harta cu shards ca sa le gasesti mai usor (eu am printat-o si am scutit o gramada de timp cu cautarile):
http://www.consolegames.ro/forum/f15...tml#post253589
Fratilor, care e viata in jocul asta ? ca ma enerveaza la culme. Nu inteleg cum de este atat de greu.
Din cate imi aduc aminte nu exista un health bar. Viata se regenereaza in timp, viteza de regenerare putand fi marita daca te incarci cu electricitate.
P.S.: O smecherie foarte folositoare: daca nu ai surse de electricitate in jur de la care sa te incarci poti sa tragi intr-un stalp/grilaj/masina etc. si apoi sa "absorbi" electricitate inapoi pentru a te regenera. :D