Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 16 of 17 FirstFirst ... 6 14 15 16 17 LastLast
Results 301 to 320 of 336

Thread: inFamous

1. #301 SP
    Member oBL1O's Avatar
    Quote Originally Posted by x_elx View Post
    Voi gasiti DLC-ul?ca eu nu il gasesc de nici o culoare...
    Parca pe PSN US l-am vazut.

2. #302 SP
    Member Asghaar's Avatar
    Quote Originally Posted by oBL1O View Post
    Parca pe PSN US l-am vazut.
    dap de acolo l-am luat si eu
    (da search sus dupa inFamous si o sa iti apara)

3. #303 SP
    Junior Member sapera's Avatar
    mi se pare mult mai bun decat Prototype.
    L-am cumparat acum 2 zile jocul si de atunci joc intruna.

4. #304 SP
    Teraflops Graft's Avatar
    Harta cu blast shardurile pentru cei care nu vor sa piarda prea mult timp alergand dupa ele cu L3.

Cea mai simpla metoda: print si marcate cele pe care le adunati.
    Attached Images Attached Images infamousmap.jpg

5. #305 SP
    Member Radoo's Avatar
    Ce face foamea de trofee din oameni. Au g�ndit-o foarte bine ăştia de la Sony la capitolul "cum să ţii utilizatorul mai mult �ntr-un joc carenu mai oferă mare lucru după final".

6. #306 SP
    Senior Member andreicristian9's Avatar
    Am si eu o problema.Am terminat jocul pe evil si incerc sa eliberez toate sectoarele.Am ajuns la Historic District si mai am de eliberat 2 portiuni mici,dar chestia e ca ,nu mai gasesc nici o misiune de facut si nici un inamic de omorat ca sa imi dea hidden package mission.What to do?

7. #307 SP
    Member Radoo's Avatar
    Plimbă-te mai mult prin acea regiune şi chiar pe l�ngă ea. La un momant dat trebuie să apară nişte inamici. Am stat şi eu mult la o zonă, dar p�nă la urmă au apărut ei. Dacă e o zonă cu apă, vezi pe undeva pe l�ngă docul din apropiere.

8. #308 SP
    Hmm,ok,o sa incerc si asa sa astept mai mult timp.Chestia e ca este o portiune izolata catre apa,la docuri nu este nimic si nu prea au ce inamici sa apara din imprejurimi ca totul este clear.Mersi de sfat.

LE: si in legatura cu DLC-ul.L-am downloadat si nu mi-a dat nimic in plus la caracter,trebuie sa apas pe ceva?Or what?

9. #309 SP
    Teraflops Graft's Avatar
    Quote Originally Posted by andreicristian9 View Post
    nu mi-a dat nimic in plus la caracter,trebuie sa apas pe ceva?Or what?

Dacă te referi la Gigawatt Blades, mergi �n meniul de upgrades și vezi că-i ultimul din dreapta, trebuie cumpărat cu puncte (3 nivele, respectiv 600/1000/2000) de experiență.

----

Apropo de "nu știu cum se face", pentru cei care nu au avansat foarte mult �n joc, sfaturile de aici pot fi foarte folositoare.

10. #310 SP
    Eu tot nu-l gasesc,Gigawatt Blades.Ultimul upgrade in meniu este Lightning Storm sau cum so numi.Are ceva daca am jocul Platinum Edition?

11. #311 SP
    Manager paul's Avatar
    Are ceva daca am jocul Platinum Edition?
    Nu, jocul e acelasi. Chiar azi s-a discutat despre "Platinum".

12. #312 SP
    Ok,multumesc pentru link.Dar revin cu aceeasi intrebare .De ce nu imi apare?

13. #313 SP
    Senior Member SYZYGY's Avatar
    Pentru ca este un DLC pentru el

The Gigawatt Blades are now free downloadable content at the Playstation Store.

14. #314 SP
    Da,l-am downloadat.M-am uitat in Menu->Powers->Imi apar decat cele normale.Asta am intrebat,mie de ce nu-mi apare in meniu?

15. #315 SP
    Member drik's Avatar
    Singura chestie la care ma pot gandi e ca nu ai jocul aceeasi regiune cu DLC? Don`t know... just putting it out there... altceva nu stiu...

16. #316 SP
    Member L0G1X's Avatar
    Dacă ai respectat regula de mai sus (aceeaşi zonă la joc şi la DLC), du-te �n download list la Store şi reinstalează Gigawatt Blades. Şi la mine făcea figura asta pt. că am descărcat DLC �nainte de a intra �n joc.

17. #317 SP
    Jocul l-am primit odata cu ps3-ul.PS3 slim 250 gb cu 2 jocuri Killzone2,Infamous.

@L0G1X o as fac asta imediat.Mersi.

LE: Inca ceva,cum aflu ce zona are jocul?Si Zona 1- US/Zona 2 - UK/Zona 3 - Asia?

18. #318 SP
    Senior Member erik95's Avatar
    Jocul l-am primit odata cu ps3-ul.PS3 slim 250 gb cu 2 jocuri Killzone2,Infamous.

@L0G1X o as fac asta imediat.Mersi.

LE: Inca ceva,cum aflu ce zona are jocul?Si Zona 1- US/Zona 2 - UK/Zona 3 - Asia?
    Daca l-ai luat din RO, ai sigur Zona 2 si trebuie sa downloadezi DLCul de pe PS Store UK.

19. #319 SP
    Ok,multumesc pentru informatii .

20. #320 SP
    Junior Member mihai1340's Avatar
    seamana cu prototype

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 16 of 17 FirstFirst ... 6 14 15 16 17 LastLast