Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Hey there!

It looks like you're enjoying Console Games but haven't created an account yet. Why not take a minute to register for your own free account now? As a member you get free access to all of our forums and posts plus the ability to post your own messages, communicate directly with other members and much more. Register now!

Already a member? Login at the top of this page to stop seeing this message.

---

Hello!

Se pare ca iti place Console Games insa nu ti-ai creat inca un cont. Pentru a beneficia de toate avantajele iti ia doar un minut sa te inregistrezi si este gratuit. In plus ca membru poti accesa nelimitat toate functiile acestui website, comunica direct cu ceilalti si participa la concursuri, tournaments, arcade, etc. Multumim anticipat pentru intelegere ! Inregistreaza-te acum !

Daca esti deja membru ConsoleGames.ro si inca iti apare acest mesaj, te rugam sa te loghezi cu userul si parola pentru a nu mai fi deranjat. O zi buna !

Page 16 of 17 FirstFirst ... 6 14 15 16 17 LastLast
Results 301 to 320 of 336

Thread: inFamous

1. #301 SP
    Member oBL1O's Avatar
    Quote Originally Posted by x_elx View Post
    Voi gasiti DLC-ul?ca eu nu il gasesc de nici o culoare...
    Parca pe PSN US l-am vazut.

2. #302 SP
    Member Asghaar's Avatar
    Quote Originally Posted by oBL1O View Post
    Parca pe PSN US l-am vazut.
    dap de acolo l-am luat si eu
    (da search sus dupa inFamous si o sa iti apara)

3. #303 SP
    Junior Member sapera's Avatar
    mi se pare mult mai bun decat Prototype.
    L-am cumparat acum 2 zile jocul si de atunci joc intruna.

4. #304 SP
    Teraflops Graft's Avatar
    Harta cu blast shardurile pentru cei care nu vor sa piarda prea mult timp alergand dupa ele cu L3.

Cea mai simpla metoda: print si marcate cele pe care le adunati.
    Attached Images Attached Images infamousmap.jpg

5. #305 SP
    Member Radoo's Avatar
    Ce face foamea de trofee din oameni. Au g�ndit-o foarte bine ăştia de la Sony la capitolul "cum să ţii utilizatorul mai mult �ntr-un joc carenu mai oferă mare lucru după final".

6. #306 SP
    Senior Member andreicristian9's Avatar
    Am si eu o problema.Am terminat jocul pe evil si incerc sa eliberez toate sectoarele.Am ajuns la Historic District si mai am de eliberat 2 portiuni mici,dar chestia e ca ,nu mai gasesc nici o misiune de facut si nici un inamic de omorat ca sa imi dea hidden package mission.What to do?

7. #307 SP
    Member Radoo's Avatar
    Plimbă-te mai mult prin acea regiune şi chiar pe l�ngă ea. La un momant dat trebuie să apară nişte inamici. Am stat şi eu mult la o zonă, dar p�nă la urmă au apărut ei. Dacă e o zonă cu apă, vezi pe undeva pe l�ngă docul din apropiere.

8. #308 SP
    Hmm,ok,o sa incerc si asa sa astept mai mult timp.Chestia e ca este o portiune izolata catre apa,la docuri nu este nimic si nu prea au ce inamici sa apara din imprejurimi ca totul este clear.Mersi de sfat.

LE: si in legatura cu DLC-ul.L-am downloadat si nu mi-a dat nimic in plus la caracter,trebuie sa apas pe ceva?Or what?

9. #309 SP
    Teraflops Graft's Avatar
    Quote Originally Posted by andreicristian9 View Post
    nu mi-a dat nimic in plus la caracter,trebuie sa apas pe ceva?Or what?

Dacă te referi la Gigawatt Blades, mergi �n meniul de upgrades și vezi că-i ultimul din dreapta, trebuie cumpărat cu puncte (3 nivele, respectiv 600/1000/2000) de experiență.

----

Apropo de "nu știu cum se face", pentru cei care nu au avansat foarte mult �n joc, sfaturile de aici pot fi foarte folositoare.

10. #310 SP
    Eu tot nu-l gasesc,Gigawatt Blades.Ultimul upgrade in meniu este Lightning Storm sau cum so numi.Are ceva daca am jocul Platinum Edition?

11. #311 SP
    Manager paul's Avatar
    Are ceva daca am jocul Platinum Edition?
    Nu, jocul e acelasi. Chiar azi s-a discutat despre "Platinum".

12. #312 SP
    Ok,multumesc pentru link.Dar revin cu aceeasi intrebare .De ce nu imi apare?

13. #313 SP
    Senior Member SYZYGY's Avatar
    Pentru ca este un DLC pentru el

The Gigawatt Blades are now free downloadable content at the Playstation Store.

14. #314 SP
    Da,l-am downloadat.M-am uitat in Menu->Powers->Imi apar decat cele normale.Asta am intrebat,mie de ce nu-mi apare in meniu?

15. #315 SP
    Member drik's Avatar
    Singura chestie la care ma pot gandi e ca nu ai jocul aceeasi regiune cu DLC? Don`t know... just putting it out there... altceva nu stiu...

16. #316 SP
    Member L0G1X's Avatar
    Dacă ai respectat regula de mai sus (aceeaşi zonă la joc şi la DLC), du-te �n download list la Store şi reinstalează Gigawatt Blades. Şi la mine făcea figura asta pt. că am descărcat DLC �nainte de a intra �n joc.

17. #317 SP
    Jocul l-am primit odata cu ps3-ul.PS3 slim 250 gb cu 2 jocuri Killzone2,Infamous.

@L0G1X o as fac asta imediat.Mersi.

LE: Inca ceva,cum aflu ce zona are jocul?Si Zona 1- US/Zona 2 - UK/Zona 3 - Asia?

18. #318 SP
    Senior Member erik95's Avatar
    Jocul l-am primit odata cu ps3-ul.PS3 slim 250 gb cu 2 jocuri Killzone2,Infamous.

@L0G1X o as fac asta imediat.Mersi.

LE: Inca ceva,cum aflu ce zona are jocul?Si Zona 1- US/Zona 2 - UK/Zona 3 - Asia?
    Daca l-ai luat din RO, ai sigur Zona 2 si trebuie sa downloadezi DLCul de pe PS Store UK.

19. #319 SP
    Ok,multumesc pentru informatii .

20. #320 SP
    Junior Member mihai1340's Avatar
    seamana cu prototype

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 16 of 17 FirstFirst ... 6 14 15 16 17 LastLast