am ajuns in a doua insula la o misiune la care m-am cam blocat..
trebuie sa distrug vreo 3-4 autobuze blindate din care se trage la greu ..insa cu orice trag nu are efect...zice la un moment dat ceva de genu "maybe i should try to look closer"...dar degeaba ma apropii...ca ma cam omoara...iar daca sar pe el...tot nu pot sa ii fac ceva...
ca sa nu mai zic ca in acest timp mai vine cate un "boss" de ala mare auriu greu de ucis...
care e hintul...cum pot sa distrug acele autobuze...cum mor mai usor tampitii aia mari?
saru'mana
sa mor daca vedeam generatorul ala...am sarit pe autobuz...cu tot cu efectul de boom la cadere...si nimic...banuiam eu ca trebe sa il lovesc undeva dar nu gaseam unde...incercam sa ii extrag curentul sa il opresc...sau alte tampenii ...si tot degeaba
misiunile de satellite uplinks ma scot din minti...am vreo doua...una in insula 2 si una din insula 3 la care ma chinui o tona si degeaba...
vre'un hint ceva?
Incearca sa intri intr-un flow, daca te opresti nu o sa iti iasa. In general fii atent dupa beculetele galbene mici de inceput si sfarsit de wire(fire,cabluri) ca sa faci grind pe ele. Exact inainte sa ajungi la sfarsitul cablului, jump si use thrusters incercand sa aterizezi mai departe pe alt cablu etc.
Dupa cum am mai zis intri intr-un ritm de jump-thrust-grind Planifica-ti o ruta si try try trySi eu m-am chinuit la una in care nu nimeream un fir nicicum.
mda..am incercat...la cea din insula 2 ..nu gasesc nicicum la un moment dat o legatura de fire pana la destinatie...si e la dracu in praznic urmatorul satelit
iar in insula 3 nu reusesc sa pic pe un fir de legatura...si cand am nimerit a luat'o in directia opusa
vroiam sa fac trofeele de descoperire toata insula...dar m-am blocat la cele doua misiuni de sattelite
azi ma dureau talpile de la dat pe fire in insula2, traversezi raul pe fir si te opresti pe primul stalp de tensiune, zbori in dreapta la primul bloc, sari pe al doilea de unde iar pe fir pana la destinatie....mai aveam exact 0 secunde! ... imi venea sa musc din controller dar nu m-am lasat
am descoperit insulele in totalitate...dupa multe multe incercari am luat si satellite uplinksurile toate
am terminat jocul...si ca bun si ca rau [am salvat inainte de misiunea cu sfera]...acum l-am luat de la zero pe hard pentru trofee...as vrea sa fie primul joc la care am platina...cred ca voi intalni dificultati la shards si la ...am lapsus...cele 21 de actiuni..
O sa iti scoata peri albi misiunea cu sharduri...chiar si cu locatiile la sharduri m-am chinuit ca sunt ascunse bine unele.La 21 de stunts nu e asa de greu ..sunt mai usor facute pe hero nu infamous.
ce ma enerveaza trofeul cu sharduri.cat m-am chinui si n-am facu aproape nimic.deabea am luat ala cu 50%.e nasol ca tre sa mergi de pe o insula pe alta.ce nasol o sa fie la ultimele 10![]()
Nu e adevarat,toate apar pe radar,daca esti suficient de aproape de ele.Eu le-am gasit pe toate cu ajutorul radarului,fara el ar fi fost criminal de greu.
E un shard situat pe cladirea aia mare de langa unde te da la inceput care nu apare pe radar decat daca te sui sus de tot langa el![]()
am luat unu de pe cea mai mare cladire cred,mi-a luat juma de ora pana am urcat.ma urcam,cadeam iar ma urcam,iar cadeam...
cred ca .... in el de platinum...o sa raman la goldsi restul de trofee
in timpul asta termin alt joc
Bookmarks