Tocmai ce am jucat demoul (),am citit benzile desenate (
),m-am uitat pe site-ul oficial si pot sa spun ca este un joc care te lasa
.Ii foarte misto.Sper ca in cateva luni sa am si eu bani ca sa il achizitionez.Pana atunci,numai bine.
![]()
Tocmai ce am jucat demoul (),am citit benzile desenate (
),m-am uitat pe site-ul oficial si pot sa spun ca este un joc care te lasa
.Ii foarte misto.Sper ca in cateva luni sa am si eu bani ca sa il achizitionez.Pana atunci,numai bine.
![]()
Sony Hires Writer for inFAMOUS Movie | TheHDRoom
Sony Computer Entertainment's inFAMOUS Playstation 3 game will begin its journey into a feature in the hands of screenwriter Sheldon Turner.
Per The Hollywood Reporter, Sony Pictures has picked up the scribe's pitch in a seven-figure deal. The property's rights are still being ironed out but should not be an issue considering both entities fall under the ginormous Sony umbrella.
ieri am inceput sa joc si eu full game-ul..am astepta sa termin altceva..
prima impresie..demo-ul este facut un pic eronat...de asta ma si dezamagise...credeam ca asa incepe jocul cum e la demo...
dar nu..ca mai e pana acolo
in rest..e super..nu am jucat foarte mult..aprox 2 ore..dar te prindeee
Poti sa vezi undeva cate shards ai colectat?(desi nu cred) ca am colectat tot(cred) din I si al II-lea oras, mai am historic district unde mai trebuie sa colectez si dead drops-urile.Deocamdata l-am inceput pe Evil(2nd time)
Salvezi jocul,si dupaia ii dai load si selectezi salvarea,si daca stai unpic o sa iti apara detalii si iti zice si cate sharduri mai ai de colectat.
Cel mai bine iei o harta cu locatiile si treci prin toate, nu cred ca iti ia mai mult de o ora doua. dupa ce termini de upgradat la maxim battery core'urile iti va zice si cate ti-au mai ramas. !
L-am terminat si eu in sfarsit, dupa o pauza lunga in care nu m-am atins de el. Ce pot sa zic e ca misiunile de pe ultima insula sunt destul de tari, la fel si bossul final (sper ca n-am spoilat cu nimic).![]()
Foarte tare jocul ,il am mai am 3 misiuni dar mie lene sa le fac daca aveti nevoie de niste walktrough bune cautati pe youtube channelul: NextGenWalktroughs sau ceva in genu sunt 2 tipi care vb mult.Si faceti good karma ca la bad e naspa te uraste si lumea si e mai nasol.
L-am facut platinum in sfarsit!Mai aveam 1 shard si nici nu aparea pe radar si nici pe mapa pe care am scos-o la imprimanta de pe ps3trophies, si aia niste prosti, la ce o mai pun daca e gresita...ultimul shard era in Neon unde il luasem la puricat odata si crezusem ca-l terminasem, ca e un bug ceva ca am avut foarte multe si cand colo.....
Am si eu o intrebare.Am luat aproape toate shardurile(349/350),dar mai am 1,care este pe acel pod prabusit,unde trebuie sa o iau pe sub el.Si avansez unpic pe el,si dupaia nu pot sa trec mai departe.Am citit pe niste forumuri,ca aia trebuie sa o iei prima oara cand incepi jocul,dar eu nu am luat-o pentru ca nu am vazut-o.Pot sa trec de podul ala,sau trebuie sa iau totul de la capat?
Ba da ai luat-o, cand te intalnesti prima data cu Moya si mergi mai incolo iti explica ca trebuie sa colectezi shards pt punctele de putere(baterii).Este una in Neon care nu apare pe harta unde trebuie sa te indepartezi de oras un pic si sa mergi pe niste stanci pe apa si o gasesti sau pe un pod unde vin barcile(s-au ma rog, veneau) si e pe un stalp....nu stiu daca ai inteles la ce ma refer
p.s: uite harta, ti-am incercuit eu shard-urile, daca nu sunt alea.....nu stiu altele
p.s2: shard-ul ala il luai obligatoriu la inceputul jocului, n-aveai cum sa-l ratezi, acolo mi-am adus si eu aminte ca n-aveam cum sa ma intorc
Este o mare tampenie,mai ales cand mai ai un shard pana la o platina sa zicem,te stresezi automat,plus ca ar trebui sa i niste semnale pe harta sa te directioneze spre shard.
Ar fi mult prea usor, ca sa fie ca la dead drops, pai ai sta 1 ora ca sunt mari orasele(mai ales Waren).
---------- Post added at 11:27 PM ---------- Previous post was at 11:25 PM ----------
Incearca sa te plimb pe marginile oraselor, eu asa am facut de am gasit-o pe una, am stat cu ochii beliti si am vazut-o cand treceam dintr-un oras in altul![]()
Verifica daca le ai pe astea doua: http://www.consolegames.ro/forum/f15...tml#post126183
Bookmarks