Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 13 of 17 FirstFirst ... 3 11 12 13 14 15 ... LastLast
Results 241 to 260 of 336

Thread: inFamous

1. #241 SP
    Member braingrinder's Avatar

Foarte tare jocul

Tocmai ce am jucat demoul ( ),am citit benzile desenate ( ),m-am uitat pe site-ul oficial si pot sa spun ca este un joc care te lasa .Ii foarte misto.Sper ca in cateva luni sa am si eu bani ca sa il achizitionez.Pana atunci,numai bine.

2. #242 SP
    Senior Member AndRewqp's Avatar
    Sony Hires Writer for inFAMOUS Movie | TheHDRoom
    Sony Computer Entertainment's inFAMOUS Playstation 3 game will begin its journey into a feature in the hands of screenwriter Sheldon Turner.
    Per The Hollywood Reporter, Sony Pictures has picked up the scribe's pitch in a seven-figure deal. The property's rights are still being ironed out but should not be an issue considering both entities fall under the ginormous Sony umbrella.

3. #243 SP
    Hyp
    -= Nemuritor si rece =- Hyp's Avatar
    ieri am inceput sa joc si eu full game-ul..am astepta sa termin altceva..
    prima impresie..demo-ul este facut un pic eronat...de asta ma si dezamagise...credeam ca asa incepe jocul cum e la demo...
    dar nu..ca mai e pana acolo
    in rest..e super..nu am jucat foarte mult..aprox 2 ore..dar te prindeee

4. #244 SP
    Diesel k1du's Avatar
    Poti sa vezi undeva cate shards ai colectat?(desi nu cred) ca am colectat tot(cred) din I si al II-lea oras, mai am historic district unde mai trebuie sa colectez si dead drops-urile.Deocamdata l-am inceput pe Evil (2nd time)

5. #245 SP
    Senior Member Uziwood's Avatar
    nu ai cum sa vezi cate ai colectat, ia o harta cu locatiile si treci prin toate.

6. #246 SP
    Diesel k1du's Avatar
    pff urat...sper ca n-am ratat nici una ca innebunesc sa ma intorc inapoi si sa le caut

7. #247 SP
    Member adiandrei1's Avatar
    Salvezi jocul,si dupaia ii dai load si selectezi salvarea,si daca stai unpic o sa iti apara detalii si iti zice si cate sharduri mai ai de colectat.

8. #248 SP
    Member MisterJuice's Avatar
    Cel mai bine iei o harta cu locatiile si treci prin toate, nu cred ca iti ia mai mult de o ora doua. dupa ce termini de upgradat la maxim battery core'urile iti va zice si cate ti-au mai ramas. !

9. #249 SP
    Banned Mircea Badea's Avatar
    L-am terminat si eu in sfarsit, dupa o pauza lunga in care nu m-am atins de el. Ce pot sa zic e ca misiunile de pe ultima insula sunt destul de tari, la fel si bossul final (sper ca n-am spoilat cu nimic).

10. #250 SP
    Senior Member Rasko's Avatar
    Super joc. Trebuie sa il reiau "on the good side" cand imi voi face timp.

11. #251 SP
    Banned Mario's Avatar
    Foarte tare jocul ,il am mai am 3 misiuni dar mie lene sa le fac daca aveti nevoie de niste walktrough bune cautati pe youtube channelul: NextGenWalktroughs sau ceva in genu sunt 2 tipi care vb mult .Si faceti good karma ca la bad e naspa te uraste si lumea si e mai nasol.

12. #252 SP
    Senior Member Srachi's Avatar
    Quote Originally Posted by Mario View Post
    Foarte tare jocul ,il am mai am 3 misiuni dar mie lene sa le fac daca aveti nevoie de niste walktrough bune cautati pe youtube channelul: NextGenWalktroughs sau ceva in genu sunt 2 tipi care vb mult .Si faceti good karma ca la bad e naspa te uraste si lumea si e mai nasol.
    Ce daca te uraste lumea? II parjolesti pe toti . Sincer la inceput pana mi s-au mai adunat powers a fost cam plictisitor si mi se parea repetitiv dar incet incet m-a prins si pe mine,am ajuns good guy si nu cred ca o sa mai am nervi sa-l rejoc si aka omu dracului.

13. #253 SP
    Diesel k1du's Avatar
    L-am facut platinum in sfarsit!Mai aveam 1 shard si nici nu aparea pe radar si nici pe mapa pe care am scos-o la imprimanta de pe ps3trophies, si aia niste prosti, la ce o mai pun daca e gresita...ultimul shard era in Neon unde il luasem la puricat odata si crezusem ca-l terminasem, ca e un bug ceva ca am avut foarte multe si cand colo.....

14. #254 SP
    Am si eu o intrebare.Am luat aproape toate shardurile(349/350),dar mai am 1,care este pe acel pod prabusit,unde trebuie sa o iau pe sub el.Si avansez unpic pe el,si dupaia nu pot sa trec mai departe.Am citit pe niste forumuri,ca aia trebuie sa o iei prima oara cand incepi jocul,dar eu nu am luat-o pentru ca nu am vazut-o.Pot sa trec de podul ala,sau trebuie sa iau totul de la capat?

15. #255 SP
    Diesel k1du's Avatar
    Ba da ai luat-o, cand te intalnesti prima data cu Moya si mergi mai incolo iti explica ca trebuie sa colectezi shards pt punctele de putere(baterii).Este una in Neon care nu apare pe harta unde trebuie sa te indepartezi de oras un pic si sa mergi pe niste stanci pe apa si o gasesti sau pe un pod unde vin barcile(s-au ma rog, veneau) si e pe un stalp....nu stiu daca ai inteles la ce ma refer

p.s: uite harta, ti-am incercuit eu shard-urile, daca nu sunt alea.....nu stiu altele
    p.s2: shard-ul ala il luai obligatoriu la inceputul jocului, n-aveai cum sa-l ratezi, acolo mi-am adus si eu aminte ca n-aveam cum sa ma intorc
    Attached Images Attached Images shardsmap.png

16. #256 SP
    Quote Originally Posted by k1du View Post
    Ba da ai luat-o, cand te intalnesti prima data cu Moya si mergi mai incolo iti explica ca trebuie sa colectezi shards pt punctele de putere(baterii).Este una in Neon care nu apare pe harta unde trebuie sa te indepartezi de oras un pic si sa mergi pe niste stanci pe apa si o gasesti sau pe un pod unde vin barcile(s-au ma rog, veneau) si e pe un stalp....nu stiu daca ai inteles la ce ma refer

p.s: uite harta, ti-am incercuit eu shard-urile, daca nu sunt alea.....nu stiu altele
    p.s2: shard-ul ala il luai obligatoriu la inceputul jocului, n-aveai cum sa-l ratezi, acolo mi-am adus si eu aminte ca n-aveam cum sa ma intorc
    Mersi,dar am luat toate alea care le-ai incercuit tu.Am folosit aceiasi harta pusa de tine,si am verificat toate locurile,dar nimic.Dar probabil,am trecut de una din greseala.

17. #257 SP
    Senior Member consol3's Avatar
    Este o mare tampenie,mai ales cand mai ai un shard pana la o platina sa zicem,te stresezi automat,plus ca ar trebui sa i niste semnale pe harta sa te directioneze spre shard.

18. #258 SP
    Diesel k1du's Avatar
    Quote Originally Posted by consol3 View Post
    Este o mare tampenie,mai ales cand mai ai un shard pana la o platina sa zicem,te stresezi automat,plus ca ar trebui sa i niste semnale pe harta sa te directioneze spre shard.
    Ar fi mult prea usor, ca sa fie ca la dead drops, pai ai sta 1 ora ca sunt mari orasele(mai ales Waren).

---------- Post added at 11:27 PM ---------- Previous post was at 11:25 PM ----------

Quote Originally Posted by andrei1 View Post
    Mersi,dar am luat toate alea care le-ai incercuit tu.Am folosit aceiasi harta pusa de tine,si am verificat toate locurile,dar nimic.Dar probabil,am trecut de una din greseala.
    Incearca sa te plimb pe marginile oraselor, eu asa am facut de am gasit-o pe una, am stat cu ochii beliti si am vazut-o cand treceam dintr-un oras in altul

19. #259 SP
    Senior Member ReNeGaDe124's Avatar
    Verifica daca le ai pe astea doua: http://www.consolegames.ro/forum/f15...tml#post126183

20. #260 SP
    Diesel k1du's Avatar
    Sunt mai multe care nu apar pe radar

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 13 of 17 FirstFirst ... 3 11 12 13 14 15 ... LastLast