sau asta
Printable View
sau asta
Little big planet 2 - e foarte amuzant :)
PS: am si eu o problema cu sunetul la filmele HDTV. La un moment dat imi blocheaza banda sonora si imi apare mesaj pe ecran, ceva legat de copyright. Se poate cumva de evitat sa nu mai apara?
Salutare, de vreo 3 saptamani mi-am achizitionat o consola, nu am mai avut pana acuma nicio consola.
Este o consola PS3 phat 80 gb. Mi-am cumparat cateva jocuri (Assasin Creed toata seria, F1 2013, Grid 2, NFS Rivals, GT6, GOW toata seria, Dishonored)
Imi puteti recomanda si alte jocuri care merita achizitionate. Mai am pe lista mea wishlist :
GTA 5
The Last of Us
Va multumesc
Gabriel
Care mesaj iti apare?
Cinavia Messages: Message Code 1
Cinavia Messages: Message Code 3
Ai acolo si recomandarile...
---------- Post added 12-12-2013 at 17:02 ----------
Pe langa cele mentionate poti incerca si seria Uncharted. Eu personal as recomanda si FIFA, dar e chestie de gusturi. E posibil sa nu-ti placa.
Incearca sa faci browse prin threadurile jocurilor de aici: Console Club (sunt jocuri disponibile pe mai multe platforme)
si aici: Sony PlayStation 3 (sunt jocuri disponibile doar pe Playstation)
sa vezi cam ce te-ar tenta.
@gvingi76: era message code 3. mersi. ciudat ca pana acum nu aveam aceasta problema, iar acum mai la toate filmele apare la un moment dat eroarea respectiva.
@sterescugabriel: daca iti place The Last of Us, iti recomand cu caldura si Beyond: two souls. Il poti juca Demo sa te asiguri ca e ceea ce cauti.
Salut..
Recent am cumparat FIFA 14 si am dat de primele probleme,in special legate de gameplay,dar in general legat de absolut tot,nu stiu din ce cauza meniul imi merge greu,sacadat..in cariera stiu ca e un bug de la ei,dar problema e ca nu face asa doar in career mode..
Apoi,legat de gameplay,am probleme cu lag-ul,daca pasez repede,in special in jumatate adversa,imaginea parca se misca mai greu,sacadeaza vizibil..asta patesc pe tot parcursul unui meci,indiferent daca ma joc offline sau online
Nu stiu care ar fi problema,nu am mai patit la niciun joc,chiar am incercat Fifa 13 recent,si jocul merge fluid,fara urma de sacadare..
Jocul l-am cumparat sigilat,deci n-am nicio idee ce ar putea cauza lag-ul..
Mai am garantie aproape 3 luni la PS3,are rost sa-l duc?Poate o fi HDD-ul..
Salutare,o intrebare scurta am si eu!
De ce nu-mi mai apare casuta cu quiqk reply in aria bazar unde am si eu un anunt?
Multumesc anticipat!
Citeste prima pagina. http://www.consolegames.ro/forum/showthread.php?t=79557
@sterescugabriel pune-ti PS+ pe UK si luna asta ai gratis DmC si mai ales Borderlands2 (l-am terminat in +50h pe PC si nu m-am plictisit deloc cat am facut-o)
Daca imi cumpar card de PS+ de pe amazon.com, il pot activa pe un cont UK sau doar US?
US
N-are nimic PS3-ul, mai ales daca zici ca face asa doar cu FIFA 14; asa e FIFA 14, cel mai prost din serie.
:) Buna dimineata.
1. Am instalat aseara Invizimals the lost kingdom - l-am gasit in Store si mi-a copiat 6,5GB. Nu am inteles e gratuit e demo? Stie cineva?
2. De asemenea ...Ce inseamna PSN ? Scria pe unele jocuri inclusiv pe acesta.
3. Exista controler pentru PS3 care sa aiba putoanele L2 si R2 pe vechiul format (cel de PS2) ? Am jucat aseara Brothers: A Tale of Two Sons si a fost de-a dreptul enervant sa folosesc L2 si R2, :( , daca tin mai mult apasat invariabil degetul transpira si aluneca. Le-am detestat din suflet.
1. Da, ceea ce ai downloadat este un demo. Jocul complet nu s-a lansat inca.
2. PSN = PlayStation Network. PSN este reteaua online pentru consolele PlayStation. Daca jocurile au o mentiune despre PSN inseamna ca au functii online cum ar fi multiplayer online, clasamente, etc.
3. Exista niste accesorii ce pot fi atasate triggerelor (L2, R2) ca sa nu-ti mai alunece degetele. Le poti cumpara de aici: Set SPEEDLINK TRIGGER Control Caps (x4) pentru controller PS3 | ALTEX
Multumesc frumos pentru raspuns, am inteles si .... wow foarte interesante accesoriile alea pentru butoane. :D La 2 scap de la munca si drept la Altex ajung.
Ce Tv folosesti la ps3 cand joci fifa 14
@enachesil: Televizor LED Samsung Smart TV UE32EH5450 Seria EH5450 81cm negru Full HD - PC Garage
@tudomih:Initial m-am gandit si eu la asta,mai ales ca am mai jucat FIFA 14 pe o alta consola,si facea aproape la fel,acum nu stiu ce sa cred,pentru ca sunt multi oameni carora le merge perfect..
schimba setarile tv-ului in SPORT sau GAME si incearca sa vezi la tv-ul tau un film format blu ray.
Daca apare aceeasi poblema inseamna ca nu ai setarile corecte la tv.
Tv-ul tau merge pana in 100 Hz.
Eu folosesc un Panasonic Plasma tot la 100 Hz HD Ready, si merge fifa 14 foarte bine, pot spune ca nu am imaginea sacadata deloc.
BAFTA