Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 1 of 1175 1 2 3 11 51 101 501 1001 ... LastLast
Results 1 to 20 of 23485

Thread: Clubul PlayStation 3

  1. #1 SP
    Admin MonkY's Avatar

    Lightbulb Clubul PlayStation 3

    Intrucat pe aria de Xbox 360 deja exista un thread cu clubul celor care isi pierd noptile pe XBL (si nu beau apa cu lamaie), am zis sa pornesc asa ceva si pe aria de PS3. So, varsati-va aici amarul, noutatile, ideile, intrebarile, si tot ce va trece prin cap legat de PS3. Enjoy!
    Attached Images Attached Images ps3_gamepad.jpg

  2. #2 SP
    Member Webpredator's Avatar
    PS3 rulz....
    Nuff said !

  3. #3 SP
    VIP Member Donely's Avatar
    Am avut primele PS3 venite in service cu problema la blocul optic. Pur si simplu au picat subit fara nici un semn in prealabil. Dupa inlocuirea blocului optic merg OK. Sa speram ca nu o sa fie problema ca la PS2 unde blocul optic era punctul slab al consolei.

  4. #4 SP
    Senior Member DonAdryan's Avatar
    Mie nu mi-e frica, acum ca stiu ca am unde sa-l inlocuiesc... Acuma depinde si de durata si conditiile de utilizare. Eu de ex. folosesc PS3-ul exclusiv cu Blue-Ray-uri, pentru DVD-uri normale am PS2-ul sau DVD Playerul. Asta nu inseamna, binenteles, ca nu poate sa-mi pice mai rpd ca al unuia care-l foloseste intensiv...

  5. #5 SP
    Member Webpredator's Avatar
    Don - i-ai intrebat de cand aveau consolele si cam cat le-au folosit....teoretic o consola d'asta tine 1 an , d'aia ofera garantie 1 an

  6. #6 SP
    Q
    Member Q's Avatar
    Quote Originally Posted by webpredator View Post
    Don - i-ai intrebat de cand aveau consolele si cam cat le-au folosit....teoretic o consola d'asta tine 1 an , d'aia ofera garantie 1 an

    de acord cu tine, teoretic produsele vin cu o periaoda de garantare care, tot teoretic, ar trebui sa conicida cu perioada in care produsul functioneaza fara defecte (exista si exceptii) insa practic daca lucrul asta s-ar intimpla in masa garantat respectivele produse nu au viata lunga. In alte cuvinte au tot interesul sa faca produse de calitate altfel dispar de pe piata.

  7. #7 SP
    AkF
    Member AkF's Avatar
    Quote Originally Posted by MonkY View Post
    Intrucat pe aria de Xbox 360 deja exista un thread cu clubul celor care isi pierd noptile pe XBL (si nu beau apa cu lamanie), am zis sa pornesc asa ceva si pe aria de PS3. So, varsati-va aici amarul, noutatile, ideile, intrebarile, si tot ce va trece prin cap legat de PS3. Enjoy !
    Nice to see you in another life,brother!

  8. #8 SP
    VIP Member Donely's Avatar
    Quote Originally Posted by webpredator View Post
    Don - i-ai intrebat de cand aveau consolele si cam cat le-au folosit....teoretic o consola d'asta tine 1 an , d'aia ofera garantie 1 an
    Sub un an de folosinta. Cateva luni si erau cumparate din afara.

  9. #9 SP
    Member darcangel's Avatar

    PS3 FAQ - Pune o intrebare, primeste un raspuns

    Poate ca sunt useri care ar dori sa intrebe, sa afle, cum sa rezolve problemele pe care le intampina, fireste in exploatarea consolei PS3. Titlul sugereaza ca totodata se gaseste si raspunsul/solutia la intrebarea respectiva; da, daca cineva, un alt user, va raspunde.
    Si incep chiar eu: prin cablu AV MultiOut (cel care vine la pachet cu consola) se poate scoate sunet pe un sistem 2.1, sau 5.1 ? ori poate exista alta solutie, dar nu prin cablu optic.
    Attached Images Attached Images playstation-3-faq.jpg

  10. #10 SP
    Q
    Member Q's Avatar
    pentru 2.1 mai merge cu un convertor RCA - Jack stereo insa cam atit, practic pe AV MultiOut ai doar semnal stereo

  11. #11 SP
    Member darcangel's Avatar
    Multumesc, Q.
    P.S. Stiu un Q in Star Trek Generation, esti ruda cu el ? hi, hi, hi !

  12. #12 SP
    Member sepet's Avatar

    Exclamation Probleme si solutii Playstation 3

    Well...toti ne dorim consola perfecta,din pacate in timp ne lovim de probleme mici sau mari care ne tulbura linistea si ne pun in alerta ,alergand prin diferite pagini web si forumuri dedicate acestora.Ideea de baza a acestui thread este sa discutam despre problemele intampinate cu consola Playstation 3 cat mai detaliat si eventual,sa putem rezolva / diagnostica problema pe cat posibil,intrucat problemele aceleasi console se repeta de multe ori si la alti utilizatori.So...toti pentru unu si unu pentru toti .
    Attached Images Attached Images ps3_problems.jpg

  13. #13 SP
    Admin MonkY's Avatar
    O sa incep eu: N-am avut nici-un fel de problema cu PS3-ul, si il am cu 2 zile inainte de lansarea in Europa. Versiunea 60GB, cu HDD upgradat la 250GB. Nici-un freeze, nici-un crash. No overheating. So, i'm happy ! Oricum eu l-am luat cu garantie un an... asa ca daca pica, doar la Donely mai am sperante. Pana atunci, game on !

  14. #14 SP
    Q
    Member Q's Avatar
    O problema am avut eu dupa primele 15min de Beowulf insa sa rezolvat usor !

    Problema: ventilatorul sa turat la maxim dupa 15min de joc, l-am lasat vreo 5min dupa iar am pus jocul si istoria sa repetat, am luat consola si am pus-o in picioare, nici o schimbare.

    Rezolvare: era prea aproape de perete/plasma aproximativ 15cm insa pe caldura asta (32c in casa) se simte, practic asa am inteles ca evacuarea aerului in mare masura (80%) se face prin partea din spate, am luat consola si am pozitionat-o la 40cm de orice obstacol in partea din spate (pozitionata orizontal). Din momentul ala nici ca sa se aude, e silet-dead.

  15. #15 SP
    Junior Member I Zuben I's Avatar
    Q ,tu care model il ai ?

  16. #16 SP
    Member mihaif27's Avatar
    Quote Originally Posted by MonkY View Post
    Versiunea 60GB, cu HDD upgradat la 250GB.

    Se poate upgrada de oricine? Adica e o operatie simpla? sau trebuie sa te duci la Chip Master ?

  17. #17 SP
    Member sepet's Avatar
    Poti upgrada si tu Mihai ...ideea este sa stii putin hardware (mult spus ),in momentul in care inlocuiesti hdd-ul nu pierzi garantia,si pentru mai multe detalii poti folosi manualul cu care a venit consola ,iti explica pas cu pas acolo cum sa inlocuiesti safe .Daca nu ai manualul poti intra pe site la ei si ai un manual online http://www.us.playstation.com/Support/Manuals/PS3
    Si un video aici ->

    @ Monky-citeam review-ul tau d p site-ul personal acum foarta multa vreme ... stiam ca ai fost printre primii care pusesera mana,si chiar asteptam parerea ta,btw reviewul ala mi sa parut extraordinar 10x cu ocazia asta si ma bucur ca nu ai avut probleme

    @q-pastreaza spatiul care inconjoara consola cat mai aerisit ,e si practic e si indicat in manual

    Cat despre Playstation 3 -ul meu de 40 de gb,este cumparata din America si am intampinat freezuri online in Motorstorm , freezuri in Assassins Creed,cateva in www si cam atat din fericire.Toate s-au rezolvat cu ON/OFF-> On

  18. #18 SP
    Senior Member Uziwood's Avatar
    se poate foarte usor, hardul se afla in "fund", este acolo o placuta pe care o scoti si dupa aceea scoti hdd-ul. Nu pierzi garantia nu nimic.

    Q, si mie mi se intampla, se intampla la GTA la orice temperatura iar acum cateva zile in Uncharted cand erau in jur de 32-33 de grade in casa.

  19. #19 SP
    Senior Member ffocus's Avatar
    ma gandesc sa iau asa ceva pentru filme hd, muzica, etc

    WD 1TB SATA WDH1CS10000E - Hard Disk-uri Externe

    are cineva ceva asemanator? functioneaza ok cu usb-ul de la ps3?

  20. #20 SP
    Admin MonkY's Avatar
    Nu se pierde garantia daca iti upgradezi hdd-ul. De-asta este si gandit in asa fel incat sa poti pune orice HDD de notebook (pe SATA). Doar desfaci niste surubele si gata.

    P.S. Chiar daca ar fi specificat undeva ca se pierde garantia.... il poti pune la loc pe cel original daca ajungi cu el la garantie. Nici draq nu isi poate da seama ca a fost vreodata inlocuit HDD-ul. In plus, daca se pierdea garantia la asa ceva, exista un sigiliu or something pe el. But it isn't

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 1 of 1175 1 2 3 11 51 101 501 1001 ... LastLast

Similar Threads

  1. Clubul PlayStation 5 By nelutzzu in forum Sony PlayStation 5
    Replies: 4264 Last Post: Yesterday, 20:03
  2. Clubul PlayStation 4 By krOOm in forum Sony PlayStation 4
    Replies: 18050 Last Post: 16-09-2023, 17:22
  3. Clubul PlayStation 1 - PSX By steauacroitoru in forum Console Retro & Arcade
    Replies: 147 Last Post: 21-10-2022, 12:14
  4. Clubul PlayStation 2 - PS2 By EvilG in forum Console Retro & Arcade
    Replies: 994 Last Post: 17-09-2022, 09:32
  5. Clubul PlayStation TV - PS TV By MonkY in forum Sony PSP, PSP Go & Vita
    Replies: 51 Last Post: 15-04-2019, 15:57

Tags for this Thread

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts