Eu il am de 3 ani aproape si nu a fost nici o problema cu el. Chiar zilele astea ma gandeam sa cumpar un hard nou, ca 120 gb este cam mic.
Am avut Slim de 120Gb aprox 1,5 ani ... nu am avut niciun fel de probleme .Apoi am trecut la un Slim de 320Gb care a crapat in urma unui update oficial(erori citire disc) , au schimbat-o in garantie. Cea din urma are aprox 1 an..merge perfect.
Vreau sa punctez ca update-ul respectiv a creat probleme multor posesori.
In ultima perioada am luat pt cativa prieteni console slim de 160/320 sh si deocamdata nu sunt probleme.
1.5 ani aici, ultimul slim, de 160 gb, zero probleme, ca zgomot îl depășește amplificatorul de la home theater (sony). Recomand călduros ambele![]()
Probabil pentru ca a fost anuntat Ps4 si au inceput si precomenzile..., cei care nu au un Ps3 si vor sa cumpere o consola inclin sa cred ca asteapta Ps4
un site interesant peste care au dat baietii de la neogaf-> NEW TITLE | バンダイナムコゲームス公式サイト
studioul este Bandai Namco, ce ar putea fi?sper sa fie un nou ip, dar slabe sanse
Eu am un slim de 320 GB de 2 ani, silentios ca-n prima zi si merge de rupe. Faceam sesiuni de FIFA cu prietenii vara, nopti intregi, ore-n sir fara pauza. O mai aspir in spate de praf cateodata la putere mica si cam atat.
Am si eu o problema...am activat pt 30 de zile un cont de PSN si am instalat Uncharted 3 ( era free si full game) si nu mi.l vede deloc dupa ce il instalez...de la ce sa fie?![]()
Nu stiu daca il stiti pe tipul asta, dar eu am ramas foarte placut impresionat de munca lui.Check it out: https://www.facebook.com/jriquelmemods
Salut,am si eu o problema,am un ps3 FAT,160 gb,modat rogero 4.30.
Am vrut sa pun niste jocuri noi,mai aveam doar 10gb liberi si am zis sa sterg niste jocuri,printre care si gow3(care are 40gb).dupa stergerea fiecarui joc,consola se misca din ce in ce mai greu(le-am sters din multiman),iar la un moment dat,imi arata ca am liber 67 gb.
Dupa stergerea ultimului joc(dead space 3),consola a inghetat si n-a vrut sa se stinga,decat de la butonul din spate.
Dupa ce am aprins-o,in loc sa-mi arate 67gb + liberi,imi arata doar 35.Aveti idee ce s-a intampplat,s-a bulit hardul?Cum pot vedea cu ce este ocupat hard-ul,se poate asa ceva,ca la calculator?
Astept un raspuns,mersi mult.
Bookmarks