Scuze de incoerenta sa rezolvat problema ... chestia era ca nu vrea cd-ul sa mai iasa .... si nam mai avut timp sa intru sa ma uit la raspunsuri....
Scuze de incoerenta sa rezolvat problema ... chestia era ca nu vrea cd-ul sa mai iasa .... si nam mai avut timp sa intru sa ma uit la raspunsuri....
Salut , am si eu o problema .
Mi se deconecteaza frecvent playstation network in timpul jocului(FIFA13) , imiplicit si contul EA .
Folosesc o conexiune wireless , routerul este la 30 de cm de consola ..mentionez ca nu am nicio problema cu conexiunea altor aparate .
Ce este de facut ?![]()
Fratilor, am o problema cu internetul la PS3. De curand am trecut la Fiberlink 2 de la RDS si ca sa am o viteza mai mare si stabila la consola, am decis sa ma conectez prin cablu cu bridge connection. Ideea este ca merge mult mai bine si am viteza mai mare asa fata de wireless, dar mi se intampla cel putin 1 data cand ma loghez pe PS3, sa ma deconecteze si sa ma reconecteze rapid, ca un restart, aparandu-mi un mesaj: "The Ethernet cable is not connected", apoi se relogheaza automat in 5 secunde si merge stas fara probleme. Stiti vreo solutie sa scap de chestia asta enervanta?
Modelul super slim nu prea inspira incredere,mai ales acel sistem antic parerea mea de a introduce cd-urilor plus materialele low cost folosite la super slim si e posibil sa ai anumite probleme la el tinand cont ca a aparut recent pe piata (vorba aia ,dupa ce apare un produs pe piata asteapta cateva luni ca sa se rezolve bugurile etc.
Cauta pe youtube diferite teste intre ps3 slim vs ps3 super slim si vei vedea ca modelul slim e mai silentios plus ca arata mult mai bine(parere personala) si nu iti lasa acea impresie de a iti fie frica de a umbla cu el.
Referitor la ultima intrebare,daca conteaza ce model e ,160,320gb sincer nu prea are importanta ca doar nu joci in acelasi timp 20 de jocuri ca sa ai nevoie de nu stiu ce spatiu si acelasi lucru se aplica si la filme(copiezi,te uiti ,stergi..) iar daca consideri ca nu iti ajunge spatiul cu mare usurinta poti sa inlocuiesti hardul(cu o investitie minima vei putea avea acelasi hdd,ca spatiu ma refer,cum e la varianta super slim).
foarte enervant) daca mi-ar vorbi ala in casa...as arunca PS3u pe geam. Tipa e mai ok, insa daca ar fi mai slow cred ca ar fi mai ok.
@PiraSword ai incercat si un alt cablu de retea? nu cumva sa ai vreo intrerupere, ceva mai sensibil. n-am alta idee in afara de o problema hardware, ori la router ori la conectica din PS3
o intrebare adresata celor mai priceputi....credeti ca daca ar fi posibila montarea unui SSD la PS3, s-ar mari viteza de rulare sau download a jocurilor?![]()
cred ca am mai vorbit pe undeva despre asta, iar raspunsul este DA. cu privire la rulare, nu si la download
vezi AICI detalii
in general DLD de pe PS Store in romania nu cred ca depaseste 3 MB/s un hard infect stie cel putin 20mb/sde asta spun ca nu va imbunatati DLD
sunt curios CUM s-ar comporta si cu un hibrid(SSD-HDD)...
Hard Disk Laptop Seagate Momentus XT ST750LX003 Hybrid, 750GB, 7200rpm, 32MB, SATA 3 ST750LX003 - eMAG.ro
are un amic de-al meu un hibrid de 500GB si mi-a spus ca se misca mai bine, a simtit diferenta de performanta intre HDDul standard si cel hibrid insa nu e WOW...
In link-ul pe care ti l-am dat initial baietii acolo testeaza un hdd std, un hibrid si un solid state. si vezi diferentele acolo.
singurul lucru pe care l-ar imbunatati un ssd e timpul de loading sau install la jocuri. dar nu rezultate spectaculoase. cateva secunde.
La un PC s-ar vedea diferenta, dar la PS3 unde jocurile ruleaza la FPS constant, nu cred ca ajuta
By nelutzzu in forum Sony PlayStation 5
By krOOm in forum Sony PlayStation 4
By EvilG in forum Console Retro & Arcade
By steauacroitoru in forum Console Retro & Arcade
By MonkY in forum Sony PSP, PSP Go & Vita
Bookmarks