Sper ca trimit pe mail codurile...Vad ca ma intreaba tot felul de date: nume, adresa etc...
Sper ca trimit pe mail codurile...Vad ca ma intreaba tot felul de date: nume, adresa etc...
Am cumparat eu.Super de treba, livrare in maxim 30 min...mie mi l-a trimis in mai putin de 2min.
My bad, oricum, am spus "din cate stiu". Si ramane totusi faptul ca PS4 e inca in viitor, iar virtualii posesori ai consolei sunt actuali posesori de PS3, ma gandesc.... In fine...
Adevarul e ca e prea greu sa vezi threadul de PS4 aici: http://www.consolegames.ro/forum/forum.php
Se afla exact sub cel de PS3.
Trebuie facut cont sau se poate sa cumpar ca si guest? De pe pagina de paypal ma trimite inapoi la ei cand efectuez plata....
cauta pe net diferenta dintr-un controller fake si unul original sau in caz de ceva ia controllerul tau si compara-le pe loc, sa fii atent la inscriptile de pe spate si asa iti dai seama daca e original sau banu esti obligat sa cumperi nimic si poti testa produsul
![]()
Ti-am spus am luat 3 buc , in 2 comenzi diferite , acum 10 zile, sunt impecabile si originale...vezi ca mai gasesti unele "originale" pe okazii , singura diferenta e la litera "O" din sigla Sony si inscriptia din butonul PS.
depinde de unde il cumpar!!! DAca il cumpar de la cineva din alt oras, nu am cum sa le probez! M-am uitat pe net si am vazut ca acum sunt diferente doar in gameplay! Diferente estetice nu cred ca mai sunt si daca sunt, cam greu sa observ din poze!
L.E: Momentan urmeaza sa fac un schimb cu cineva, ii dau GOW Ascension + cod online pe FIFA 13 fara cod + diferenta! SI apoi o sa-l contactez pe baiatul cu controllerul! Ce ziceti, e ok schimbul?
Cere poze la calitate buna si compara cu originalul si mai ales cumpara de la useri cu vechime si calificative multe.
Vreau si eu un progam de pus subtitrari pe filme ca sa le citeasca televizoru si ps3 .... Pentru avi am AviaddxSubs dar cu acesta nu pot baga subs pe mp4, x264, 720p .
Bookmarks