Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 998 of 1175 FirstFirst ... 498 898 948 988 996 997 998 999 1000 1008 1048 1098 ... LastLast
Results 19,941 to 19,960 of 23485

Thread: Clubul PlayStation 3

1. #19941 SP
    Member Florix09's Avatar
    Quote Originally Posted by excess View Post
    Spuneti-mi si mie cat e valabil codul online primit la jocuri (GOWA, Fifa 13......) ?
    cred ca ar trebui sa iti deschizi propriul thread la cate intrebari pui legate de ps3 si gaming ))
    Codul online il poti folosi 1 data pe un acont si il pot folosi 2 utilizatori. sper ca ai inteles
    Si da. cum a spus si Adi. cand se inchid serverele la joc codul e useless.. dar nu ti face pb. de asta.. la fifa mai ales.. tu sa fii sanatos !

2. #19942 SP
    Banned SWTFU's Avatar
    Quote Originally Posted by adibose View Post
    este valid pentru o singura utilizare , o data introdus va functiona pe acea consola pana cand se vor inchide serverele de online.
    Omu cred ca intreaba cat timp e valabil codul de online. Adica pana la ce data poate fi introdus in redeem code. Sunt jocuri la care dupa o anumita perioada de timp nu mai merge bagat codul care vine cu jocul ci trebuie cumparat alt cod de pe PS Store.

3. #19943 SP
    FIFA Fan gvingi76's Avatar
    La cele care au astfel de termen, este scris pe hartiuta cu codul.

4. #19944 SP
    Banned SWTFU's Avatar
    La unele jocuri nu e scris, la Resistance 3 de exemplu (sunt patit), si nu poti afla inainte de a cumpara jocul, numai daca intrebi un prieten.

5. #19945 SP
    Quote Originally Posted by gvingi76 View Post
    La cele care au astfel de termen, este scris pe hartiuta cu codul.
    Dupa cum am scris acolo, la nici un joc nu poti afla inainte de a cumpara jocul, pentru ca nu este la vedere hartia cu codul pentru online.

6. #19946 SP
    Member excess's Avatar
    Si pun atatea intrebari pt ca am PS3 de aproape o luna si habar n-am despre el ! Si acum inca o intrebare...vreau sa-mi iau de pe okazii un controller Sony Dualschock 3/Sixaxis, am gasit la un user la 130 lei care spune ca e original sigilat dar am gasit la un altul aceleasi descrieri si aceleasi inscriptii pe controler dar care mentioneaza ca e replica! Cum imi dau seama ca nu iau o replica?!

7. #19947 SP
    Banned SWTFU's Avatar
    Mai bine cumperi un controller original de la Domo, Flanco, Altex sau Media Galaxy la 189 RON parca si ai 2 ani garantie.

8. #19948 SP
    Member Drag05azs's Avatar
    Quote Originally Posted by excess View Post
    Si pun atatea intrebari pt ca am PS3 de aproape o luna si habar n-am despre el ! Si acum inca o intrebare...vreau sa-mi iau de pe okazii un controller Sony Dualschock 3/Sixaxis, am gasit la un user la 130 lei care spune ca e original sigilat dar am gasit la un altul aceleasi descrieri si aceleasi inscriptii pe controler dar care mentioneaza ca e replica! Cum imi dau seama ca nu iau o replica?!
    http://www.consolegames.ro/forum/showthread.php?t=69838

De la acest user am luat 3 controllere , SH dar impecabile chiar nefolosite as spune. Sunt originale si sunt ok la pret.

Diferenta intre replica si original se rezuma acum la inscriptii. Foarte greu sa iti dai seama din poze.

LE..Sub nicio forma nu as lua de pe okazii..

9. #19949 SP
    Banned SWTFU's Avatar
    Poti sa iei si de pe okazii doar de la useri cu calificative pozitive foarte multe (peste 50-100).

10. #19950 SP
    Senior Member AndRewqp's Avatar
    ce ziceti ce merita mai mult un PS3 slim cu 2 controllere SH sau unul super slim de 12 gb un contoller dar nou cu garantie . eu tind spre PS3 slim, dar ma ingrijoreaza ca nu are garantie a mai avut cineva probleme cu model slim? in plus nu-mi place deloc super slimul

11. #19951 SP
    Junior Member lordico's Avatar
    Daca a mai postat cineva asta sau daca l-ati vazut deja, sa ma iertati... Eu insa rad ca prostul de fiecare data cand vad asta, ceea ce va doresc si voua

---------- Post added 12-06-2013 at 03:14 PM ----------

Quote Originally Posted by AndRewqp View Post
    ce ziceti ce merita mai mult un PS3 slim cu 2 controllere SH sau unul super slim de 12 gb un contoller dar nou cu garantie . eu tind spre PS3 slim, dar ma ingrijoreaza ca nu are garantie a mai avut cineva probleme cu model slim? in plus nu-mi place deloc super slimul
    Eu as merge spre ce are garantie, indiferent de alte considerente. Defectiunile la PS3 sunt rare, dar dramatice si foarte scump de reparat. Deci...

O observatie in legatura cu superslimul de 12gb, iti trebuie un mounting bracket daca vrei (si cred ca vrei) sa faci upgrade cu un HDD mare. La noi nu am gasit deloc, am luat din UK un pic mai scump decat (teoretic) la noi, incluzand posta.

12. #19952 SP
    Banned SWTFU's Avatar
    Quote Originally Posted by lordico View Post
    Daca a mai postat cineva asta sau daca l-ati vazut deja, sa ma iertati... Eu insa rad ca prostul de fiecare data cand vad asta, ceea ce va doresc si voua
    Ai postat aiurea in thread-ul de PS3.

13. #19953 SP
    Senior Member BizZare's Avatar
    Quote Originally Posted by AndRewqp View Post
    Parerea mea este ca un produs merita sa.l cumperi sh doar daca este o diferenta semnificativa de pret intre acesta si cel nou.
    Daca vei cumapara jocurile pe disc te descurci si cu hdd de 12gb.

14. #19954 SP
    Senior Member Rasko's Avatar
    Imi recomandati un site de unde pot sa cumpar un cod pentru PSN UK cu plata prin paypal?

15. #19955 SP
    CG Editor Dant3's Avatar
    Cdkeys.com

16. #19956 SP
    Junior Member Shiva's Avatar
    Io am contul obisnuit pe care joc, pe Ro si un cont facut pe UK pt. posibilele cumparaturi si ce bonusuri am mai primit la jocurile cumparate. Am inteles corect ca daca cumpar subscriptie la PS+ pe contul de UK nu va putea fi folosit PS+ pe contul de Ro?

17. #19957 SP
    Daca cumperi subscriptie PS+ pe contul de UK vei avea subscriptie PS+ pe contul de UK nu pe cel de RO. Oricum pe RO nu ai store.
    Tot ce descarci de pe contul de UK vei putea folosi si pe contul de RO (mai putin avatare. acestea pot fi folosite doar pe contul pe care au fost cumparate)

PlayStation Plus
    Sa le luam in ordine facilitatile:
    Get top-rated games - jocurile le cumperi si le descarci de pe contul de UK dar le vei putea juca si pe contul de RO
    Money-saving discounts - se foloseste doar pe contul pe care ai cumparat PS+
    Exclusive access - se foloseste doar pe contul pe care ai cumparat PS+
    Online storage for game saves - se foloseste doar pe contul pe care ai cumparat PS+
    Automatic software updates - se foloseste doar pe contul pe care ai cumparat PS+

18. #19958 SP
    Senior Member Rasko's Avatar
    Quote Originally Posted by Dant3 View Post
    Cdkeys.com

Ai cumparat recent de la ei? Totul ok?

19. #19959 SP
    CG Editor Dant3's Avatar
    Eu nu, un amic, totul e ok, mai sunt useri care au cumpărat fără probleme. Vezi ca daca le dai like pe "feisbuc" iti dau o reducere de 5%. Au cele mai bune preţuri

20. #19960 SP
    Junior Member lordico's Avatar
    Quote Originally Posted by catalineatza08 View Post
    Ai postat aiurea in thread-ul de PS3.
    Din cate stiu nu exista un thread PS4 si nici nu am de gand sa creez eu unul din moment ce nici nu a aparut inca. Altfel, sigur ca oricine se poate baga in seama cand nu are ce face

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.