tot nu reusesc sa bag pass ul pentru fifa 13.
Am vazut un alt video cum ca trebuie sa downloadezi ceva de la store dar la mine scrie ca nu e permis in regiunea mea.
Ce pot sa fac?
Cum imi modific tara/regiunea?
tot nu reusesc sa bag pass ul pentru fifa 13.
Am vazut un alt video cum ca trebuie sa downloadezi ceva de la store dar la mine scrie ca nu e permis in regiunea mea.
Ce pot sa fac?
Cum imi modific tara/regiunea?
Pai... ai citit ce scrie in linkul care ti l-am dat?
Scrie acolo AndRewqp asa:
Important!! Pentru a activa codul trebuie sa faceti urmatorii pasi:
in caz ca jocul e zona 1, faceti un nou cont USA si dati reedem de pe acel cont, pe urma puteti sa intrati de pe orice user vreti.
in caz ca jocul e zona 2, faceti un cont UK si dati reedem de pe acel cont, pe urma puteti sa intrati de pe orice user vreti.
in caz ca jocul e zona 3, faceti un cont de JP si dati reedem de pe acel cont, pe urma puteti sa intrati de pe orice user vreti.
Salut baieti, am un PS3 Fat de 80GB si as vrea sa imi iau alt HDD mai mare, pana in 2,5milioane, dar nu stiu cum sta treaba cu dimensiunile, ma puteti ajuta?
http://upload.wikimedia.org/wikipedi...nsole-Vert.png
LE - Eu m-am orientat catre asta dar nu stiu daca are dimensiunile potrivite si tot ce tre' ca sa functioneze pe PS3-ul meu, dati-mi niste sfaturi va rog frumos.
http://www.emag.ro/hdd-western-digit.../pd/E3077BBBM/
In principiu orice HDD de 2.5" care are maxim 9.5mm inaltimea va merge. Ai aici un ghid mai vechi: Offical PS3 Hard Drive Upgrade Thread (UPDATED: 19th MAY 2009) - GameSpot.com si aici ceva imagini despre cum faci toata operatiunea: How to upgrade your PlayStation 3 hard drive - GameSpot.com
Linkul dat de tine nu functioneaza, dar dupa cod probabil ai dat link la acesta. Care nu, nu este bun (e de 3.5")! Iti trebuie ceva de genul asta.
Am avut o problema cu consola in seara asta, s-a blocat cand ma jucam mortal combat. nu mergea sa o sting asa ca am apasat pe butonul din spate de on/off(am modelul phat). cand am aprins consola mi-a aparut he file system on the system storage is corrupted and will be restored...ii dau ok, incepe sa se incarce...si dupa aia consola ramane aprinsa dar nu imi apare nimica, ramane un ecran negru. are careva idee ce sa fac? Mentionez ca n-am avut problema asta pana acuma, aseara insa am facut ultimul update de la sony.
de fiecare data cand sting si aprind consola patesc asa
Care sunt dezavantajele achizitionarii unui joc zona 1 cu scopul de a fi jucat pe o consola din zona 2?Este posibil?
consola numai e in garantie. nu pot sa intru in meniul service. am incercat cu tinut apasat pe buton pana se stinge si dupa aia inca odata pana se aprinde si mai aud 2 beepuri.
Salut am primit o intrebare si daca se poate o confirmare sau ...
Am un joc de vanzare zona 1 ... si tipul m-a intrebat cum face pt downloadarea DLC-urilor pt joc .... i-am zis ca-si face cont de US ... si le ia de acolo ... intrebarea mea ... presupun ca oricum prin paypal poti sa-ti alimentezi orice cont ( US / UK ) si poti sa downloadezi orice ... atata timp cat platesti ... in orice colt de lume nu ?
Citeste aici:
http://www.consolegames.ro/forum/f7-...ate-regiunile/
Ms frumos ... sa inteleg ca nu este prea bine implementat paypal-ul inca pe psn ... dupa raspunsurile de acolo
Nu se merita sa pui de 7200RPM diferenta de viteza este infima
La minus-uri : - incalzesti si mai mult consola
Sigur ai facut ca aici: Using the Safe Mode function on your PlayStation 3... - PlayStation Forum ? Daca nici in Safe Mode nu intra... si garantie nu mai are, incearca la Donely![]()
By nelutzzu in forum Sony PlayStation 5
By krOOm in forum Sony PlayStation 4
By EvilG in forum Console Retro & Arcade
By steauacroitoru in forum Console Retro & Arcade
By MonkY in forum Sony PSP, PSP Go & Vita
Bookmarks