Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 991 of 1174 FirstFirst ... 491 891 941 981 989 990 991 992 993 1001 1041 1091 ... LastLast
Results 19,801 to 19,820 of 23472

Thread: Clubul PlayStation 3

1. #19801 SP
    Senior Member FishyBon3's Avatar
    Cine vă recomandă?

2. #19802 SP
    Member Florix09's Avatar
    Quote Originally Posted by edythebest View Post
    Salut, se poate moda un ps3 cu versiunea de soft 4.31?
    sa cumperi ps3 ..si sa l modezi.. bv frate... cea mai mare prostie...
    NU iti recomand !

3. #19803 SP
    Senior Member adibose's Avatar
    modeaza-l nene, ne vedem online!

4. #19804 SP
    Banned SWTFU's Avatar
    Poate n-are omu bani de jocuri.

---------- Post added 21-05-2013 at 03:32 PM ----------

Quote Originally Posted by edythebest View Post
    Salut, se poate moda un ps3 cu versiunea de soft 4.31?
    Vorbeste cu userul Donely (www.consolegames.ro/forum/members/donely)

5. #19805 SP
    CG Editor Dant3's Avatar
    Tu daca nu ai bani pt paine sa înţeleg ca o furi? Incearca sa nu mai profiţi de bunătatea moderatorilor

6. #19806 SP
    Banned SWTFU's Avatar
    Nu inteleg ce vrei sa spui.

7. #19807 SP
    Senior Member Trefla's Avatar
    Ceva jocuri bune pentru PS Move Sharp Shooter inafara de Killzone 3 ? E super fun jucaria

8. #19808 SP
    Member BlackSnake's Avatar
    Resistance 3 si shooterele on rails Resident evil, House of the Dead.

9. #19809 SP
    Banned SWTFU's Avatar
    Quote Originally Posted by Trefla0874 View Post
    Ceva jocuri bune pentru PS Move Sharp Shooter inafara de Killzone 3 ? E super fun jucaria
    Resident Evil 5 Gold Edition, Socom 4: U.S. Navy SEALs

10. #19810 SP
    Senior Member adibose's Avatar
    Quote Originally Posted by Dant3 View Post
    Tu daca nu ai bani pt paine sa înţeleg ca o furi?
    bineinteles pai ce sa faca? sa moara de foame?

11. #19811 SP
    Banned SWTFU's Avatar

12. #19812 SP
    Banned darkpaul13's Avatar
    Quote Originally Posted by Dant3 View Post
    Tu daca nu ai bani pt paine sa înţeleg ca o furi? Incearca sa nu mai profiţi de bunătatea moderatorilor
    analogia cu painea e valabila doar ptr jocuri sau si ptr windows,filme,muzica si programe?

R: e o contradictie in raspunsul dat de tine

13. #19813 SP
    CG Editor Dant3's Avatar
    Ştii răspunsul si singur, nimeni nu-i mai catolic decât Papa, dar nu mi se pare normal sa incurajezi pirateria chiar daca astia de la Microsoft o cauta cu lumânarea

14. #19814 SP
    Banned SWTFU's Avatar
    Eu n-am incurajat nicio piraterie (daca la mine te referi). De exemplu, anunturile de modare a consolelor sunt de tip piraterie sau nu? Poate vroiai sa zici Sony in loc de Microsoft.

15. #19815 SP
    CG Editor Dant3's Avatar
    Voiam sa zic Microsoft (referitor la xbox one si ce vor sa faca cu jocurile sh)

Nu ai încurajat-o, ai susţinut-o, eu asta inteleg din ce ai scris...lasa omu' sa modeze consola, poate nu mai are bani de jocuri

16. #19816 SP
    Banned SWTFU's Avatar
    Eu nu sustin pirateria, deoarece eu n-am PS3-ul modat. Eu am raspuns la un comentariu care zicea ca e o prostie modarea PS3-ului. Mai e si posibilitatea ca respectivul sa ia un back-up de la cineva, care are jocul cumparat. Nu mi-ai raspuns la intrebarea cu anunturile privind modarea consolelor contra cost.

17. #19817 SP
    CG Editor Dant3's Avatar
    Modarea nu se face doar pt jocuri, cauta pe internet sa vezi ce poti sa mai faci cu o consola modata!

18. #19818 SP
    Member excess's Avatar
    Inca sunt la inceput cu PS3-ul si nu stiu cum e cu online-ul! Cineva mi-a zis sa-l modez dar avand in vedere ca se baneaza... nu stiu care e treaba ! Vreau cateva detalii despre online, ce poti face online...unde imi fac cont, etc.!

19. #19819 SP
    Member Florix09's Avatar
    Prince of Persia Trilogy @Ps3 Super Slim
    Problema: a inghetat de 3 ori si nu cred ca se va opri ... e de la disc sau consola ? foarte stresant deja. x(

20. #19820 SP
    Member Prototype93D's Avatar
    Quote Originally Posted by excess View Post
    Inca sunt la inceput cu PS3-ul si nu stiu cum e cu online-ul! Cineva mi-a zis sa-l modez dar avand in vedere ca se baneaza... nu stiu care e treaba ! Vreau cateva detalii despre online, ce poti face online...unde imi fac cont, etc.!
    Eu te sfatuiesc sa lasi consola asa cum e (in legatura cu modarea). Daca nu ai cont dai aici: https://account.sonyentertainmentnet...ice-entity=psn
    De preferabil poti sa faci un cont de UK sau US pentru a avea acces la PS Store.
    Cat despre online, ce sa-ti zic? Poti juca online, poti sa cumperi jocuri, sa descarci demo-uri, teme, aplicatii, poti comunica cu alti prieteni etc

---------- Post added 23-05-2013 at 10:45 PM ----------

Quote Originally Posted by Florix09 View Post
    Prince of Persia Trilogy @Ps3 Super Slim
    Problema: a inghetat de 3 ori si nu cred ca se va opri ... e de la disc sau consola ? foarte stresant deja. x(
    Am si eu tot SS de 2 luni. Mi-a inghetat pana acum de 2 ori, dar cand jucam online. Am trecut cu vederea gandindu-ma ca e de la server. In cazul tau nu-mi dau seama de la ce sa fie problema

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.