Poate fi Infamous 2, nu a fost anunţat oficial �ncă.
Printable View
Poate fi Infamous 2, nu a fost anunţat oficial �ncă.
Pana aflam sa ne mai delectam cu Butler...well played lol
http://www.youtube.com/watch?v=rAyik...om=PL&index=10
rds-ul e super bun, problema e de la voi nu de la ei.
am si eu o intrebare , nu resusesc sa conctez ps 3 media server la pc. am facut toate setarile upnp, imi gaseste ps3-ul dar apoi cand intru in psp nu gaseste nimic. ce va apare voua la transcoding buffer status? la mine apare empty. stiti care ar fii problema?
multumesc
poate e bun,pe fibra,dar pe modem m-am convins,la romtelecom dadeam direct connect fara probleme
vezi ca ai niste foldere, poze, filme...asta in interfata media server de pe pc, trebiue sa incarci in folderele respective ce vrei sa vezi pe PS3, cu functia de browse,asa o sa le vezi in PS3, in momentul de fata daca nu ai facut asta nu are ce sa-ti arate pt ca foderele respective nu contin fisiere. Multa bafta
Eu nu sunt lamurit cu functia de "resume" la PS3, adica daca de ex.ma uit la un DVD si pun stop, normal ca va relua de unde am ramas, dar daca inchid de tot consola nu mai functioneaza functia "resume", ciudat pt.o scula ca asta, la DVD -ul meu Panasonic(S54) pot sa-l scot si din priza ca tot de unde am ramas reia discul.....
nu, nu dai share, copiezi in folderele presetate de aplicatie( media server), ai , pictures, music, si videos,abia atunci o sa le vezi in PS3 ,asa pateam si eu la inceput pana mi-am dat seama ce e cu acele foldere.
Pe modem intradevar e jale... lucrez in companie si stiu cum e..... daca stai la casa decat sa iei rds mai bine alegi romtelecom, la bloc e altceva :P
ma ajutati si pe mine cu un raspuns va rog frumos. nu reusesc sa activez motion sensing in jocuri cu toate ca in meniul jocului spune ca este activat.
am introdus 2 cd din greseala cum pot sa remediez problema?
oricum la casa nici n-au vrut sa-mi puna astia de la rds internet.iar ca sa am cablu tv trebuia sa platesc abonament diferit pt fiecare tv in parte.tare,nu? :)) asa ca romtelecom e numai bun.tin sa spun la apartament rds-ul era pe domeniul lui.
dark3surrecter: am bagat pe internet adresa router-ului si acolo trebuie sa fie niste setari.faza e ca difera de la router la router.vezi ca in manualul sau iti spune cam tot de ce ai nevoie.era o pagina pe net cu setarea router-ului rds da nu o mai gasesc acum.atunci o gaseam desi eu cautam pt romtelecm:)
fratilor care aveti ps3 poate ma ajutati si pe mine cu un raspuns va rog
numai ca l-am zapacit pana a mers:))
mersi oricum,dar am activat chestia aia cu upnp si merge si la pc si la ps3 acum
noroc!
Se pare ca Socom 4 e misteriosul joc.
Lock And Load: Announcing The New SOCOM – PlayStation.Blog.Europe
Daca folosesti modelul vechi de PS3 media server ai barul de Navigation/Share settings si bifezi enable media library iar mai jos ai optiunile de sharuire a folderelor, apesi pe acel plus mare si verde si-ti sheruiesti ce doresti.Cam asta e. Daca nici asa nu merge sau nu am nimerit varianta de media server pe care o ai nu mai stiu ce sa-ti spun.Bafta
Bineinteles inca un shooter...whatever, macar SOCOM se intoarce la taticu Zipper.