Originally Posted by
maweryck
Ba da , eu !!!;)
Oricum vroiam sa iau si un xbox360 , ma gandeam sa-l iau cand apare gears of war 3, dar acum sunt convins ca o sa-l iau mult mai repede .;)
Crede-ma pe cuvant , daca stiam ca o sa fie cazut PSN-ul 1 saptamana , imi luam xbox. Nu pt ca mor neaparat fara online si nici nu am in perioada asta vre-un joc fara de care sa nu pot sta , dar imi cumparam mai mult sa vad si eu diferenta dintre PSN si XBOX LIVE (de ce e atat de laudat )...sa nu mor prost .
Plus ca in momentul de fata PSN (SONY) are in ochii mei o imagine destul de sifonata si o problema de credibilitate . Pana la urma de ce sa nu gandesc ca se poate intampla oricand sa mai cada vre-o saptamana (2-3-4 zile ) . Sony la inceput ne-a spus :" aaaa...mentenanta , stati linistiti ca se face repede ,maxim 1-2 zile )" , p'orma ne-au spus ca atac din exterior , ca hackeri , ca alea alea , ca pana la urma sa vina sa ne spuna :" nu prea stim cat o sa dureze , ca noi reconstruim PSN-ul si e proces complex si de durata " bla bla bla . Au cam stiut de la inceput despre ce este vb dar au ascuns adevarul plus ca situatia sunt convins ca este mult mai grava decat lasa ei sa se vada .
Doar ceva fff grav ar fi determinat SONY sa opreasca PSN-ul pe o perioada asa lunga (mai ales dupa ce s-au chinuit atata sa-l promoveze ), iar dupa ultimele lor declaratii (update ) de acum cateva ore nu ma astept sa dea drumul la PSN mai devreme de 2 zile (cam asa estimez eu ). Nu m-ar mira nici sa mai dureze "mentenanta" , sau ce fac ei acolo inca 1 saptamana . Orice e posibil d'aici ....
Inteleg rationamentul , sa nu comentezi la ceva oferit gratis , dar aici cred ca e putin mai nuantata situatia . Pt mine PSN -ul este doar un "subsistem" din tot "sistemul " oferit de SONY PLAYSTATION .Sunt jocuri care poate nu merg fara sa fii conectat la PSN , de exemplu MAG , iar in situatia asta ei mi-au vandut mie un produs care este inutil fara reteaua lor . SONY clar nu e vre-o organizatie non-profit sau nu stiu ce firma de bine-facere , si cred ca PSN-ul e gratis pt ca la inceput era singura lor posibilitate sa fie competitivi si sa puncteze in fata Microsoft . Nu cred ca la urmatoarea generatie de console SONY, o sa mai fie multiplayer gratis . Daca Microsoft a facut o gramada de bani din \asta , ei de ce nu ar face ? ce ? ei sunt mai prosti ?:P
it's all about the money people !!! :)