Hdd sku �nseamnă ca toate vor avea hdd, c�t despre restul specificatiilor, mă �ngrozeste g�ndul ca, din ce �mi pare mie, sunt credibile
Printable View
Hdd sku �nseamnă ca toate vor avea hdd, c�t despre restul specificatiilor, mă �ngrozeste g�ndul ca, din ce �mi pare mie, sunt credibile
Cate parti are Motorstorm !! 2?sau 3?
De ce? Te interesează povestea? :D
Eu stiu ca 4
Sent from my GT-I9000 using Tapatalk 2
---------- Post added 13-07-2012 at 10:20 PM ----------
MotorStorm PS3
MotorStorm: Pacific Rift PS3
MotorStorm: Arctic Edge PSP si PS2
MotorStorm: Apocalypse PS3
MotorStorm RC Ps Vita si PS3
Ca mi se par credibile (s-a prostit sony in așa hal �nc�t ii cred in stare)
Wow..ii mega-ultra-slim:>
Din ce in ce mai urate, si mai prost gandite. Cum HDD de 16GB, abia iti incap cateva jocuri pe el. Adica versiunea aia merita sa existe daca va costa maxim 100$, altfel nu-i vad rostul.
Cred ca e o greseala, nu poate sa fie 16GB. Ai putea sa instalezi doar vreo 5 jocuri (chiar mai putine, GT5 cu install si update-uri are aproape 13GB) si nu ai putea sa iei aproape nimic de pe Store, probabil vroiau sa zica 160GB.
In pozele astea arata destul de urat (si cheap), sa vedem cum iese la final.
:-/Stie cineva daca merge schimbat numele(nick-ul)creat odata cu contul la PS3?
E varaa totusi...se incalzeste si se blocheaza mult mai des.Sau poate este vreo fila corupta din salvarile tale..
---------- Post added 14-07-2012 at 03:27 PM ----------
App:Daca eu am completat din povestea de la Red Dead cu un joc de Z2(si am castigat trofee),o sa mai pot sa continui cu trofeele adica sa le obtin cu un joc de Z1?
Nici mie nu imi place designul ... vorba lui paunstefan urat si cheap ( cel putin asa pare la prima vedere ) .
PS: 16 GB trebuie sa fie o greseala , mai mult ca sigur de 160 GB.
Joaca-te mai mult seara...sau fa racoare in casa!
---------- Post added 15-07-2012 at 11:02 AM ----------
[/COLOR]App:Daca eu am completat din povestea de la Red Dead cu un joc de Z2(si am castigat trofee),o sa mai pot sa continui cu trofeele adica sa le obtin cu un joc de Z1?[/QUOTE]
Anyone???Help me!?
Attachment 171222
new pix: cech 4xxxx
Asta aduce a fat...dar totusi imi place cat de cat..
daca intr-adevar va costa in jur de 100-150$(E) chiar ar merita versiunea de 16gb..cu conditia bineinteles de a putea face un upgrade ulterior cu un HDD standard si de a nu avea alte limitari fata de versiuniile de 250 si 500GB...as fi printre cumparatori :D
oricum majoritatea jocuriilor nu se instaleaza decat in mica masura (1-2GB)...si nu cred ca cineva joaca mai mult de 3-4 jocuri deodata...cel mult pot sa se planga cei care vor sa-si cumpere si PS Plus si vor putea juca doar pe rand jocuriile prezente in oferta
Novos modelos de PS3 com 16, 250 e 500 GB aparecem na Anatel | Tecnoblog
Nu cred ca e o greseala.Poate o sa lanseze o variata de 16GB only 99$.Acuma serios...WTF SONY? 16 GB? Buy an play only PSOne games?
Totusi,s-ar putea sa fie o greseala.Adica sare brusc de la 16GB la 250GB,500GB WTF:|