Căldura de la calorifer tot va ajunge la consola, eu ti-am spus părerea mea, cred ca ar trebui o distanţă mai mare
Printable View
Căldura de la calorifer tot va ajunge la consola, eu ti-am spus părerea mea, cred ca ar trebui o distanţă mai mare
Salut. Va cer sfatul in legatura cu un sistem audio pentru ps3 pe care ma gandesc ca as putea sa-l iau. Nu mai intereseaza sa fie 5.1, sa nu fie mare deloc (nu am spatiu deloc de irosit), putere medie (max. 120-150 W), calitate buna a sunetului atat pentru inalte cat si pentru joase (bass). Eu nu ma pricep deloc la sisteme audio, asa ca daca m-ati putea ajuta cu niste modele insotite de link-uri, as fi recunoscator. Mersi mult.
Ma interesa mai mult pentru muzica :)
Daca nu vrei 5.1 si nici castile recomandate mai sus ,ti-as recomanda un set-up gen Wharfedale Diamond 9.3 cu un amplificator NAD generatie 2009+. Totusi raman la parerea ca un sistem 5.1 si un receiver bun conectat prin fibra optica e solutia optima.
Boxele recomandate le am si eu , pt niste boxe bookshelf sunt destul de masive si au un bass bun daca sunt pozitionate ok. Impreuna cu un Nad (nu mai stiu exact modelul ) au luat multe premii in revistele de gen. Boxele le gasesti sh la 700-800 iar amp-ul 600-1200(in functie de model/putere)
Pe mine ma interesau eventual 2 boxe "amarate" care sa redea sunetul, nimic sofisticat, nimic complex.
Microlab 6c(active) ar fi o optiune , eventual un soundbar Sony
Pare interesant un soundbar. Dar nu distorsioneaza ? Ma gandesc ca din "cutiuta" aia iese ceva putere.
Au picioruse de cauciuc (un fel de spike-uri) asa ca nu ar trebui sa iti cante mobila. Acum depinde si pe ce suprafata il pui. Un mare plus , zic eu, e intrarea optica care ajuta in sensul asta. E dotat cu 2 woofere pt bass ;daca nu ai gresie pe jos si ai ceva draperii/perdele o sa fii surprins de dinamica jucariei.
Ieri mi-am achizitionat un controller nou PS3 de la Mediagalaxy si ma deranjeaza foarte tare materialul folosit, fiind acel plastic negru lucios. In octombrie anul trecut nevasta-mea mi-a cumparat unul din Altex si era un negru mat care mi-a placut foarte mult. Care e ideea? Cel cumparat ieri apartine vreunui stoc vechi sau acel negru mat este rar? De asemenea, stiti daca pe cutie exista informatii din punctul acesta de vedere?
Si eu cand mi-am cumparat ultimele 2 controllere anul trecut, respectiv anul asta, tot mate au fost. Alea lucioase stiu ca s-au fabricat parca pana-n 2010 la sfarsit... e posibil sa ma insel in legatura cu data.
Vezi daca-l poti returna si sa-ti iei banii inapoi sau altul la schimb.
MEDIA GALAXY | Retur in 31 de zile
Cele lucioase sunt dintr-un stoc mai vechi, la consola de 80gb si cea de 120 am avut controller lucios pe cand la cea de 320 am primit unul mat
Sent from my Lumia 710 using Board Express
LE. Cel mat vad ca e de 500mA , celalalt e de 300. In plus la model nr cel mat mai are un A1 la coada
Eu mai am si unul rosu pe langa cele mate, iar asta e lucios. Ce-i drept, in afara faptului ca e deranjant la maini fiind alunecos, triggere-le, stick-urile si butoanele par mai de calitate, mai ales stick-urile care se misca mult mai fin fata de cele 2 mate. Asa a fost si cu primul controller venit de la consola. Imi par mai de proasta calitate astea cele noi, iar la ultimul controller cumparat s-a dus un stick in 2 luni, ramanea blocat in stanga.
De acord, daca cele mate fac parte dintr-un stoc "nou", am observat si eu ca sunt mai de proasta calitate. La cel pe care-l am din octombrie a inceput sa "scartaie" stickul dreapta, pare slabit destul de tare.
In cazul acesta pot spune "multumesc" ca am luat unul mai calitativ?
Eu desi am 2 mate noi, tot pe cel rosu lucios ma joc la greu, chiar daca e enervant la long-play plasticul ala lucios. Stick-urile sunt de 10 ori mai de calitate si nu scot zgomote de frecare ca la cele mate, la fel si triggerele merg finut. Se simte clar ca cel lucios e facut din alt material mult mai bun. Eu zic sa-l pastrezi.
Vezi ca e unul la vanzare pe aria Bazar