deci e mult prea greu jocul asta pentru mine ,mai ales cu controlerul de 360. explicatimi si mie cum fac shoryuken cu ken sau ryu ...il fac doar din buton mashing iar supercombo-urile la fel nu am nici o sansa.
Printable View
deci e mult prea greu jocul asta pentru mine ,mai ales cu controlerul de 360. explicatimi si mie cum fac shoryuken cu ken sau ryu ...il fac doar din buton mashing iar supercombo-urile la fel nu am nici o sansa.
Right+Down+Punch
incerc cu ryu si e excruciating jesus CHRIST ii dau dreapta si asta-mi sare, ii dau tentative de shoryuken, mai mai ca nu se opreste ryu in mijlocu ecranului, baga o mutra de :-/ si ma intreaba "WTF" serios nu pot juca sfIV cu idiotu asta de DS3 ~X( craap
Eu fac shoryuken-ul prin miscarea d-df-f x 2 + punch, ca si hadoken-ul doar ca repet miscarea din stick de 2 ori , asa am observat ca imi iese cel mai des.
Welcome Minimize si pe threadul asta :) , o parere mai mult decat avizata ;)
poate organizam un campionat. :) sunt deja destul de multi care detin jocul.
asa te vreau ffocus=D>,omul cu initiativa!!! ce ziceti de ziua de duminica? :-?
dar ar trebui conceput un regulament cat de cat,avand in vedere ca nu exista tournament mode.
Eu zic ceva de genul : ziua si ora de incepere a turneului se stabilesc,cei care doresc se inscriu aici,
se trag la sorti jucatorii si totul decurge super ok,gen turneu de tenis cum ar veni : eu de ex joc cu ffocus,Minimize cu Taw,etc , castigatorii merg mai departe si joaca intre ei si tot asa in functie de cati ne adunam
Astept feedback din partea voastra cu propuneri
Cristian, din pacate eu am vandut versiunea de PS3 si am cumparat-o pt xbox 360 deci nu contati pe mine la concursul de PS3.
---------- Post added at 02:31 PM ---------- Previous post was at 02:29 PM ----------
Sau doar f-d-df, n-are rost sa mai faca si ultima miscare de f, ca s-ar putea sa-i iasa hadouken.
Ce-ai facut mane? :(
Pai cum asa? Tu ziceai ca pe PS3 sunt mai multi cei cu care ai putea juca online...nah,asta e ,poate te sucesti si revii pe PS:)
Mane, degeaba sunt multi daca nu-mi sunt prieteni.In afara de tu si Minimize(care oricum e prea bun fata de mine) nu mai aveam cu cine sa joc.Si sincer m-am cam saturat de abuseri.
Prefer sa joc cu 3-4 prieteni f buni pe xbox, de acelasi nivel cu mine si aia e.
Sorry.
E ok sa ai 3-4 prieteni de acelasi calibru,cu care te poti "harjoni":) , probabil ca ai dreptate aici,dar totusi e la inceput,
multi vor lua jocul de acum incolo,stickuri etc,e game de cursa lunga,poate 5-6 ani va tine pana la urmatorul Street Fighter
In lista mea,unde sa afla multi de pe acest forum,sunt destui posesori de SF4,dar pe toti i-a luat mania K2:-S ,
si nu prea am cu cine juca.Minimize e singurul asa mai "serios" :),dar ma cam bate all the time... bine,asta momentan:evil: ,dar e super fun sa joci cu cineva care stie jocul,nu-ti mai vine sa te opresti ;)
Haide lumea,cu propuneri si inscrieri de turneu,prima data ar trebui fixata ziua si ora
Ramane duminica,ora 17? ca sa nu ne intindem foarte mult pe un joc,ar fi ok ca sa fie declarat castigator si automat sa mearga mai departe primul care ajunge la 5 jocuri castigate
Sa ne strangem macar 8 zic eu...
Count me in :)
si cu mine, se fac trei. ma gandeam la un campionat mai serios. ceva premii, jocuri de ps3, un kimono brodat cu un artwork ceva:)) sau bani. o suma de la fiecare participant (50~100 ron?). either way, trebuie sa fim minim 10-12 ca sa iasa ceva frumos.
cat mai multi cu atat mai bine. ffocus,nici o idee de organizare? sau de "focusezi" doar pe threadul de K2? :P :D
suna bine ideea cu taxa de inscriere, eu sunt incepator si acum cu kz2 nu prea apuc sa-l joc, dar m-asi inscrie cu toata placerea la un concurs