abel e programat sa joace ca o *****:)).te arunca tot timpul atat face pe com.ma enerveaza
Printable View
abel e programat sa joace ca o *****:)).te arunca tot timpul atat face pe com.ma enerveaza
Doamne nu reusesc nici un ultra combo si eu :| @ GrimmjowNo6 mie imi place cum bate Abel. :D
da dar calculatorul doar te invarte in aer si te arunca cand incerci sa te apropii de el.doar asta imi face mie si e enervant.macar sa ma omoare spectaculos nu asa:|
Hai ca saptamana viitoare,in sfarsit, il iau si eu.
Pana atunci daca vrea cineva sa joace sf2hd, contactati-ma. :D
am reusit si eu sa fac niste super combo-uri!
acum joc cu ryu mai mult, cel mai frumos mi-a iesit super combo si exact dupa ultra combo a luat inamicul 2 proiectile de n-a inteles nimic
am si eu o intrebare ca sa fac ultra combo adversarul trebuie sa fie intr-un anumit fel? sa fie ametit sau?
idealul intr-o runda e sa nu ai oportunitatea sa faci ultra :D:D
Se poate opta pentru voice acting japonez in versiunea EU/US ? (ca la Soul Calibur 4)
De asemenea, exista comentator japonez? :)
La sfarsitul unui meci iti afiseaza cumva note, in functie de prestatia ta?
Se poate juca la nivel "profesionist", hardcore,sau cum vreti sa ii ziceti, cu controllerul normal?
P.S.: El Fuerte zici ca e Speedy Gonzales lol abia astept sa joc cu el, pare un personaj foarte spectaculos. :)
Da, trebuie sa termini Arcade Mode-ul cu un character, si urma o gasesti in Options.
Nu.
Da, iti da o nota pentru Ofensiva, Defensiva si Tehnica, de la F la A.
Nu poti juca la nivel profesionist cu minunatia asta de controller, characterele care au charge moves sunt un chin. Nici la Sagat, care e un character cu moves destul de simple de executat, nu imi iese fiecare Upercut.
apropo ...cum se face charge ca habar nu am
din cate stiu eu trebuie sa tii directia aia putin inainte de urmatoarea comanda
cum naiba e si posibil sa fie asa greu jocul acesta? :((
Daca nu ai jucat in trecut variante de SF,ti se poate parea greu la inceput.Dar daca te "prinde",nu mai scapi :P
Daca ai intrebari,nelamuriri,suntem aici sa te ajutam ;)
SF4 e floare la ureche fata de SF2 in modul singleplayer.
Aici ai gresit un pic. Street Fighter 2 in single player este foarte usor. Treaba s-a complicat in Street Fighter II: Turbo, iar apogeul de dificultate l-a atins in Super Street Fighter II: The New Challengers. Iar SF4 are un nivel de dificultate mai apropiat de al doilea. Ma rog, parerea mea.
am vreo sansa sa termin jocul pe medium hard fara arcstick?