aka The Slayer :) iar pe reikkoo l-am denumit The Terminator lol tre sa iasa un super fight.
Da. Partida e creata de fratele meu, aka Clumunari. Nu stiu de ce a scos M4, dar probabil din neatentie. Si el joaca destul de mult cu revolverul. La fel cum s-a mai zis, o sa iasa un super fight, avand in vedere skills-urile apropiate alecelor doi. Succes!
ps: o sa urmeze un meci si contra CGR, tot 1vs1. Asta in caz ca or sa accepte.
GrimmjowNo3 ar vrea si el sa fie al 13-lea dead warrior asa ca il invitam sa joace cu noi apoi sa votam unul din cei 5 (wow, se pune de un mic clan daca vor). nu ati uitat de vot, nu? pana acum eu am jucat doar cu agent4ever si cu Ste3x...
repet: dupa al 13-lea membru intrat NU MAI RECRUTAM. 13 vom fi destui pt ideea de clan mic.
reikkoo, multa bafta in seara asta! dominate - terminate >:)
Man de ce nu isi mai fac si ei un clan,pe bune?Nu vreau sa fiu rautacios dar sunt 5, mai au nevoie de inca unul si isi pot face un clan micut.Maine seara la cat ne intalnim pe PSN pt. antrenament?
Mai bine i-ați da afară din clan pe cei care nu joacă mai deloc.
Eu incerc sa joc cat mai mult dar nu prea am timp in timpul saptamanii si asta am vb cu Enthroll pe pm.
dear friends,
din cauza ca am probleme serioase cu internetul nu am putut intra sa vad meciul. nu pot intra sa joc cu voi si pe deasupra incapabilii de italieni (conexiune de 20 mega care costa un sac) nu pot sa-mi rezolve probleme pana saptamana viitoare.. trully sad.
asa ca pt maine voi ceda din nou locul. imouthes, te bagi?
nici nu pot sa-mi exprim frustrarea... dar ce rost are?
In principiu sunt de acord cu tine, dar e cineva care nu a jucat mai deloc pana acum? Daca tot nu poate juca sau a dat jocul mai bine lasa locul cuiva care chiar doreste sa joace etc.
Voi intra si eu maine seara pentru meci, daca nu e cineva prezent eventual ii pot lua eu locul daca nu voi fi oricum alaturi de voi ca spectator :D
nu dam pe nimeni afara. alexxx daca nu poate imouthes intri tu.
Maine seara intru si eu la antrenamente iar daca nu vor fi destui playeri pt meci voi ramane si eu,dar vreau sa las pe cineva care nu a jucat pana acum la vreun clan meci sa joace,intru doar daca nu sunt destui.Dupa cum a zis si Enthroll la inceput cand a creat clanul dorim ca fiecare din membrii clanului sa apuce sa joace meciuri oficiale.
Replay de la ultimul clan meci 1vs1: Killzone.com
din pacate l-am pierdut cu 5-2 pentru RSA,bravo Clumunari foarte bine jucat.
maine am primit un challange 6 vs 6, am scos rocket launchers ca sa fie bine :) deci acum asteptam sa accepte ei dar avand in vedere ca ei au facut challange-ul sunt mari sanse sa avem 2 maciuri maine. loc pentru toata lumea.
bravo si lui reikkoo pt infruntarea impotriva unuia dintre cei mai buni jucatori de Killzone ! sper sa jucam cat mai mult cu RSA, e un challange bun de fiecare data :). si cu CRG am vrea sa jucam.
Eu am fost seara de seara online macar cate 1 ora. Vad ca am primit citatie ca sunt in primii 10%, o fi gresit serverul destinatarul :evil:. Eu ma bag cand e nevoie de mine, asa ca daca nu se iveste unul mai bun, i'm in ...
Diseara,la ce ora??Eu joc.
Clanul a participat azi la un turneu, la care am jucat eu și Enthroll. Primul meci l-am c�știgat, �nsă la al doilea mi-a ieșit mie din warzone (ceva de genul eroare de conexiune) iar nefiind nimeni din clan să-mi ia locul și eu neput�nd intra din nou, Enthroll a rămas singur �mpotriva a 2 nemți (dificil de bătut și �n 2, dar singur...). Așa că am luat locul 2.
PS: Un ofițer să anuleze challange-ul din seara asta, să nu intre ăia și să ne ia punctele aiurea.
GG guys! Eu nu am avut o echipa prea in forma la meciul cu nemtii. Multumesc pentru participare.
Cand mai sunt meciuri?
o sa anuntam aici, cred ca vor fi mai mult turnamente.
ok, votam al 13-lea membu? trimiteti pe pm please. si solozaur candideaza. cand o sa am toate voturile voi anunta aici. thanks!
Păi să facă un ofițer un server, post�nd �nainte ora la care �i dă drumul (de preferat 8-9) și să ne adunăm toți membrii clanului și doritorii.
De preferat pe Radec Academy, să ne găsim repede dacă suntem mai puțini. Asta ar fi o idee...
Mă ofer să fac eu un server �n jurul orei 21:00, pe Radec, parola va fi dead. Sesiunea va avea un dublu rol: să ne antrenăm noi şi să vedem cine va deveni al 13-lea războinic decedat. De acord?