Joc si eu,pe la 20:00 o sa intru online sa fac un server,tb pregatire guy's.Dupa cum a zis si Enthroll aia vor revansa si deci vor delega sa joace pe cei mai buni de la ei.:evil:
Joc si eu,pe la 20:00 o sa intru online sa fac un server,tb pregatire guy's.Dupa cum a zis si Enthroll aia vor revansa si deci vor delega sa joace pe cei mai buni de la ei.:evil:
Incerc sa intru si eu la antrenamente macar jucamte de ora.
Daca ne organizam bine ii batem!
Imouthes,solozaur sau reikkoo?Care dintre voi poate sa joace la meciul de la 21:15?O sa incerc sa intru si eu la antrenament.
---------- Post added at 07:04 PM ---------- Previous post was at 05:51 PM ----------
Echipa din seara asta este:
Cata25,Kobayashi,consol3,agent4ever si imouthes.Bafta.
Am o pofta nebuneasca de niste HS-uri cu shotgun-ul:evil:
Let's kick their asses!
Baieti:consol3,agent4ever si imouthes,nu vreau sa va supar dar puteti careva dintre voi sa cedati locul lui reikkoo,nu de alta dar tare mi ca va fi un meci mai dificil si as dori sa avem ceva sanse mai mari de castig,dat fiind faptul ca reikkoo joaca ceva mai bine.Repet nu vreau sa supar pe nimeni,ma bucur ca vreti sa jucati toti,am reusit sa facem un clan f activ si asta nu poate decat sa ma bucure.Pe Sambata viitoare am facut un challange pt 8vs8 si daca accepta aia atunci vom putea juca aproape toti.
L.E.: eu vorbisem cu reikkoo pe mess si mi-a zis ca poate sa joace deseara
Daca nu vrea nimeni sa lase pana la uram poate intra reikko in locul meu,dar sapt. care vine nu mia pot jcua decat dupa miercuri...
---------- Post added at 09:02 PM ---------- Previous post was at 08:18 PM ----------
Scuzati-mi scrisul dar m-am grabit!
Azi, �n meciul de la 21:15, am bătut cu 7-0.
Echipa: reikkoo, agent4ever, imouthes78, Kobayashy82, Cata25.
Good game baieti 7-0=D>, n-au fost chiar atat de buni pe cat ma asteptam:evil:.Au acceptat si clanul alalalt challangeul de 8vs8 asa ca sambata viitoare la miezul noptii pregatitiva pt un macel in toata regula:evil:.Si maine avem un turnament de 2vs2 de la 18:00, facut pt 32 de clanuri dar numai 4 s-au inscris pana acum, poate se mai inscriu intre timp,propun sa joace Cata25 cu Reikko<:-P
I'm in :)
La Multi Ani Enthroll ! Am si uitat ca e ziua ta man,sa stapanesti sanatos XBoxul<:-P,si sa te tina cat mai mult:rulez:
nu pot sa joc astazi
Stati ca mi se pare ca am gresit,nu azi e turnamentul,cred ca e maine la 18:00,sper sa nu ma insel!Eu nu pot sa ma uit de la lucru sa vad exact daca e azi sau maine,poate altcineva dintre voi sa verifice si sa posteze aici?
Eu oricum nu pot sa particip ca e prea devreme si sunt inca la servici,deci va tb altcineva sa intre daca nu poate nici reikkoo.
m-am uitat acuma in joc, tournament-ul de 2v2 e maine de la ora 6
eu asi putea sa joc la ora aia, dar mi-ar trebui un coechiper mai bun sa compenseze ca n-am multa experienta in 2v2-uri :D
Pai joci cu Cata25 daca mai poate si el maine:D
Pot și m�ine :)
Si eu pot dar cred ca echipa a fost deja stabilita,nu?
eu pot sa-ti cedez locul daca vrei sa joci, eu m-am oferit in caz ca nu se gasea om