La ce ora jucam?
La ce ora jucam?
Joc si eu sigur la ora 22!!!
---------- Post added at 09:28 PM ---------- Previous post was at 07:06 PM ----------
A intervenit ceva urgent si nu pot juca ins eara asta,imi cer miii de scuze poate se gaseste un inlocuitor!Scuze!
Intru eu in locul tau
Am castigat cu 6-1.Felicitari celor care au jucat,chiar daca a fost 4vs2.Si Cata mai calmeazate.
bv ca ati castigat acum ca avem 1000 valor am putea incepe sa jucam pe mai mult valor am facut deja meci pe maine cu 30 valor sa vedem daca accepta ...
Păi nu să mă calmez eu.
Tu urli ca nebunu la agent4ever deși scoru era de 5-1 pentru noi și nu era nici un pericol să pierdem.
Tu calmează-te, eu sunt destul de calm.
Guy's guys chill,ala a fost un meci asa de relaxare:D,nu are rost sa va certati pt absolut nimic,pacat ca nu au jucat toti ar fi fost mai fain:)
Imi pare rau ca nu am putut intra si eu dar a facut-o kobayashi si poate mult mai bine.Nu pot juca nici pt. meciul de diseara.
Calmati-va amandoi :)) ca pe mine ma omorat turetu si andrei1 nu tipa , asa vorbeste el de obicei in casca ;)
Am primit un challenge tot de la cei care am jucat aseara,van persie warriors,5vs5 ,in seara asta la ora 9:15.Cine poate sa joace?
Eu.
eu nu pot sa joc, am invitati :)
din experienta va zic ca daca mai vor un meci o sa joace la ei cei mai buni, prepare! nu-i asa Koba? :( ne-am luat-o cu 6-1 de la Turkzone la 2vs2 ala.
1000 valor am luat ca am castigat 10 meciuri si am primit Bronze Medal. =D>>:D< ALL OF US did a great job!
cheers guys si la mai multe! Silver Medal urmeaza :D
Chiar eram curios cum de avem at�ta valor :)
Deci, cine mai vrea să joace?
*eu am meci de campionat azi la 20:00, deci aș intra la antrenament pe la 20:30 dacă vom face.
andrei1 cu mine şi (sper) Srachi avem de la 21:00 azi meci de campionat, deci count us out.
Eu ziceam sa joace:
Cata25-confirmat
agent4ever-?
consol3-confirmat
reikkoo-?
kobayashi-?
Cei 3(agent4ever,reikkoo,kobayashi) ii rog sa confirme daca pot sa joace.
Confirm,sunt la ora 21 pe PSN->KZ 2,nu pot venii si la antrenament:evil:
vin si eu ;) deci facem un server de antrenament pe la 8:15-8:30?