I'm always on:tooth:,cand e vorba sa joc cu voi guys:)
I'm always on:tooth:,cand e vorba sa joc cu voi guys:)
mai e un turnament sambata la 22:15 3vs3 daca vreti, un ofiter poate sa ne inscrie si acolo, eu unul nu o fac pt ca joc la celalalt cu reikkoo, koba si ciaby. daca vrea cineva, il gasiti aici:
Killzone.com
kobayashi, sorry pentru aseara. dupa cum ai observat jucam destul de haotic, ma stresa fiica-mea, tragea de controler, la un moment dat am si iesit si te-am lasat balta ... in seara asta ma inchid cu cheia in camera lol ... deci te astept sa mai puscam niste RSA si CGR ...
no problem man,oricand te astept la o killereala:tooth:,a mai intrat si Enthroll cu CIABI aseara,a fost fain.
cand intrati ca vreau si eu sa impuc ceva?
For the glory of Helgan in seara asta dupa 21:30 :evil:
duminica 4vs4 4 clanuri, 22:15, doar body count
Killzone.com
deja ne-am inscris :D
---------- Post added at 02:32 PM ---------- Previous post was at 02:03 PM ----------
6vs6
runda 1 luni 23:00
finala miercuri 23:00
let's do this!
Killzone.com
Fratilor vreau si eu :) Va jucati si pe add-on maps sau doar cele incluse in joc? Da-ti-mi si voi add. Aveti ID-ul langa avatar.
pt cei interesati sa devina a Dead Man, the Gates of Death se vor deschide, detalii mai pe seara de la Kobayashi.
joi, ora 19:30 6vs6
Killzone.com
Nu ziceai ca vor fi maxim 13,mai au voie si alti?Daca da mai vb. cu userul k1du e si el interesat si cred ca in scurt timp isi va intra in mana!
In seara asta intram de la 9 ca m pofta de niste kill-uri!digitalheater intra si tu sa vedem cum jucam..
Am vorbit cu Enthroll si ne gandim sa extindem numarul de membri ai clanului la 15,adica sa mai recrutam 2 Dead Men:gun:.Dar,dupa cum am procedat si pana acum aceasta decizie nu ne apartine numai noua ci si voua celorlalti membrii ai clanului.Asadar va invit sa votati daca vreti sau nu sa mai acceptam 2 membrii in plus,si pe cine ati dori sa invitam in clan.
Doritori sa intre in clan par a fi: Laurentiu,caine_rau,k1du,digitalhater.Pe unii dintre ei poate i-ati cunoscut deja in serile precedente cand au jucat impreuna cu noi.Aveti timp o saptamana sa va exprimati parerile si dorintele,iar pe cei interesati sa intre in clan ai invit in continuare la joc in zilele ce urmeaza, asa mai pe seara cand ne strangem si noi.Game ON:rulez:
k1du si Larurentiu!
consol3 eu sunt la CGR. Nu am zis niciodata ca vreau sa intru in DMC. Deci.. ?
Ps: Am jucat cu voi online ca mi-a facut placere, dar sunt deja in CGR. Nu am stiut ca se poate interpreta gresit.
Ok,sorry!Deci raman cu votul pt. k1du dar nu m-am decis inca intre caine_rau si digitalhater!Sper sa intre in seara asta sa vedem cu toti ce pot!De la ce ora ne killer-im si noi?nu voi sta mult,dar imi place si am simt bine sa joc numai cu romani in echipa sa mai facem o gluma,una alta :D
scuze man,nu stiu de ce credeam ca nu esti in vre-un clan.8-}No problem, poti sa joci cu noi oricand Laurentiu,my bad:tooth:.Scuze istrategie sa nu crezi ca vrem sa-ti furam membrii,n-a fost nimic intentionat:-??
k1du alias Cristi are si votul meu,a jucat cu noi in seara asta foarte bine=D>. A fost fain asta seara,am bagat vreo 5 ore de killzone online@-):rulez:
k1du și caine_rau au votul meu.
Votez k1du si caine_rau,am o intrebare pt. caine_rau:poti juca dimineata?
k1du stiu sigur ca poate si in viitorul apropiat va avea si headset!