Meciul este pe 17 mai -> Duminica.
Meciul este pe 17 mai -> Duminica.
ma bag si eu
Deci pentru 17 mai,sambata la ora 00:00 echipa este:
eu,reikkoo,agent4ever,kobayashi,consol3, L0G1X,Solozaur si Imouthes.
17 pica duminica si daca e duminica nu cred ca pot juca.
Stimate coleg, dacă citeai mai sus puţin cu atenţie observai că, deşi �ntr-adevăr dpdv tehnic este duminică, practic este s�mbătă noaptea. Aşadar, av�nd �n vedere că a doua zi după meci este duminică şi nu luni, poţi intra să joci sau deschidem lista unui nou candidat?
Nu e Duminica seara consol3,meciul e Sambata seara la 12 fix,eu l-am programat;) Scrie 17 mai fiindca normal daca meciul este la 12 el se desfasoara in data de 17.
L.E.:l-am pus asa tarziu pt ca aia cu care jucam sunt americani(cred!)si sa fie la o ora mai acceptabila si pt ei,si poate mai iesim si noi prin oras cu prietenii Sambata seara si mai devreme poate nu pot sa joace toti.
Domn' inginer, faci un server in seara asta ? Ne pregatim un pic pentru sambata, mai sunt numai 2 seri pana atunci ... Acum ca ti-ai luat si tu casca poate facem si un pic de organizare, punem la cale strategia optima ...
Sigur ca da,eu am meci de campionat in seara asta la 21:30, deci oricum tb sa intru la un antrenament:rambo:,O sa intru pe la 20:00 asa si fac un server,va astept my felow dead men si nu numai:)
---------- Post added at 08:28 PM ---------- Previous post was at 07:13 PM ----------
Guys!!! acum am vazut,noi avem un turnament in seara asta care incepe de la 21:00 de 2vs2 si unde am pus la bataie 40 de puncte,deci cine joaca?din cate am vazut doar 4 clanuri s-au inscris.
---------- Post added at 11:03 PM ---------- Previous post was at 08:28 PM ----------
Greseala mea,era de 4vs4 turnamentul,pe care l-am pierdut din pacate,ne-a luat prin surprindere putin,nu erau prea multi online,la primul meci am jucat 3vs4(Entroll a avut probleme cu netul si nu a putut juca:() si in in finala mica am reusit sa ne strangem 4 dar am pierdut si acolo cu 5-2,asta e,daca n-am facut flotari in curtea academiei inainte:)),macar ne-am distrat putin:).Ramane sa ne luam revansa Sambata seara :evil:
---------- Post added at 11:43 PM ---------- Previous post was at 11:03 PM ----------
L.E. Imothes,sory ca nu am facut server inainte de meci dar nu aveam cu cine sa jucam,ai vazut si tu ca la inceput am fost doar noi 2 on-line:(
Din greseli invatam baieti,oricum ce noroc am avut la assasinatiton...
sry in mare parte a fost vina mea eu am facut turneu asta si am uitat sa va anunt :(
Nu conteaza man,stai linistit,nu s-a suparat nimeni,e doar un joc;)
Era un tip din echipa adversa care le avea rau tare cu ISA M224-1A LMG ... Ne curata pe toti imediat ce apaream ... Nu stiu daca a observat cineva asta ...
Era unul,nu ii mai stiu numele dar nu l-am luat decat de vreo 3-4 ori tot meciul sia sta numai daca il asteptam sa ii rup mufa...sa zic asa.
cata, daca intervine ceva sa intrii tu in locul meu,pt. ca abea acum mi-a revenit netul si a mers ca dreaq azi...
Ce ați făcut ieri?