6-1 pentru noi, am jucat 7vs4.
Ei au luat ultima rundă, assassination. Replay aici.
Sory guy's eu o sa fiu cam ocupat vreo 2-3 saptamani si nu stiu sigur daca o sa mai apuc sa joc atat de mult,oricum pt meciurile oficiale a sa incerc sa fiu cat mai activ daca este nevoie de mine,bafta in continuare.Good game aseara baieti:)
mama ce s-au bucurat saracii la ultima runda :D
Cheers, Dead Men!
m-am intors din conediu, felicitari pentru victorii! din pacate iar am probleme cu netul si nu ma pot bucura de Warzone, :( dar va asigur, they WILL pay for this :evil: (provider-ul). sper sa reintru cat mai repede posibil in actinune alaturi de voi, ma bucur sa vad ca va distrati si ca va descurcati excellent !!! show them what death means ! :evil:
Dead men, nu uitaţi că duminica asta de la ora 23:00 avem meci 6vs6 pe Tharsis Depot cu o echipă din Polonia. Rog voluntarii să se �nscrie aici de pe acum, să vedem �n ce formulă vom juca. Mulţumesc!
I'm in. Nu am mai jucat de mult un meci de clan.
Joc si eu si cu agent4ever.
Daca mai e loc, vin si eu ...
O sa joc si eu daca mai este nevoie de un om:tooth:,daca nu bafta! Am mai jucat cu Turkzone parca de vreo 2-3ori,am castigat si noi si ei,sunt destul de buni deci aveti grija.:rambo:
In caz ca ami e loc,joc si eu!
Echipa de duminică:
Cata25
andrei1
agent4ever
Imouthes
kobayashi
consol3
Baftă! :sniper::((:gun:
------------------------------------
Legenda:
:sniper:, :gun:: Dead Men Clan
:((: Starsi Panowie *PL
Baieti am uitat complet de meci:(( sorry,ce ati facut?
E duminica meciul,la ora 23:00.
Sory my bad,voi fi duminica!
Am pierdut cu 6-1 in seara asta,am jucat 6vs4.
Da Cata nu am uitat!Dar se pare ca tu si cu Imouthes ati uitat,am jucat in 4 azi contra 6,a fost fain,dar destul de greu si am pierdut cu 6-1 pt ei.Incercati sa veniti la meciurile urmatoare daca spuneti ca jucati;),sau anuntati daca nu puteti veni.No hard feelings oricum,it's just a game,da...doar asa ca idee.
sorry guys dar ieri seara nu am putut intra.. daca stiam... :(
anyway, me back mai facem niste meciuri saptamana asta, unu vs RSA ca tre sa ne luam revansa :D