Joc eu. Am vorbit și la C-Zone și au zis că au rezolvat problemele (ce o �nsemna și asta).
*inserting Cata25*
squad-ul din seara asta: andrei1, cata25, enthroll, kobayashi. sa speram ca se mai inscriu clanuri.
facem si flotari, mie cel putin o sa-mi prinda bine. incepe la 22:00 deci sper ca pe la 21:00 sa fiu online. ah, si o sa.mi iau si trenuletzu azi :))
Sory guy's,dar nu pot sa joc in seara asta la turnament:(,trebuie sa plec azi pana la urma din oras,bafta!
---------- Post added at 05:58 PM ---------- Previous post was at 04:31 PM ----------
Scratch that,I can play:D,nu mai plec azi,plec maine.Ne vedem online deseara pe la 21:00
Dead men haideți la datorie.
Vă așteptăm acum.
M-ai facem si noi vre-un meci,ceva?
Eu ma declar absent saptamanile care vin, sesiune, treburi, chestii...
abia de saptamana viitoare o sa pot joca si eu calumea, dar avem 4 ofiteri care daca doresc si au timp, pot organiza cate meciuri le tuna. :)
uitati ce cadou mi-au facut 2 prieteni:
Attachment 24299Attachment 24300Attachment 24301
:evil:
Super tare tricoulB-),las ca de saptamana viitoare o sa fiu si eu mai liber si o sa mai organizam niste meciuri.
enthroll u rock :)) o sa fiu si eu prezent la meciuri de acum incolo..
Mai facem și noi un meci?
Ok,am trimis si eu 2 challangeuri pt azi si maine seara la 11:00,sper barem 1 echipa sa accepte.Am vazut ca mai sunt facute 2 challangeuri 1 pt maine seara de la 10 si unul pt Luni dimineata la 10,deci avem 4 challangeuri facute asteptam raspunsul lor.:)
Deseara as face un server ca sa mai jucam si intre noi ca nu am mai jucat demult,ar fi fain daca ne-am strange barem vreo 6 sa jucam ceva impreuna,parola server ar fi DEAD.Propun sa ne adunam pe la 21:30-22:00,postati aici cei care vor sa intre deseara ca sa stiu daca suntem destui ca sa putem juca cateva meciuri.Ms
La 10 dimineata,cand?Joc eu la ala de maine si poat intru si in seara asta...
In seara asta nu mai avem challange,au refuzat baietii,deci raman maine 2 la 22 si la 23 si Luni Dimineata la 10,daca accepta careva.Vad ca nu prea sunt doritori de joc pt seara asta,pacat:(.Ar tb sa mai jucam si asa intre noi nu numai meciuri oficiale.Ms consol3 ca vrei sa joci,din pacate nu putem juca numai in 2,nu prea are farmec:(.
Am inteles ca maine seara aveti 2 meciuri ! As nrea sa ne adunam mai multi jucatori ramani(de pe cg) maine seara sa mai facem un meci.Am vorbit si cu cei din clanul meu (CGR).Cine poate sa fie maine seara sa joace pe la 8-9 sa intre pe server.Nu avem momentan o ora exacta dar va astept maine la un Killzone>:)!
---------- Post added at 11:15 PM ---------- Previous post was at 11:12 PM ----------
Daca nu ati putea facem un meci si luni seara.Cine poate :P! Sau am putea juca si in ambele zile daca puteti !:D;)
Count me in!:)