Facem server pe la 21:30,da?
Facem server pe la 21:30,da?
Invite me :D. I miss playing Kz2 :D.
join now ca suntem deja vreo 3 online:D
Acum intru.
Hai să fie �ncă unul :)
E aiurea deja.. stau 5 minute in KZ si ma cade de pe ***u asta de PSN..
Am iesit din clan pentru ca nu mai eram foarte multi care jucam si am intrat intr-un clan mai activ.Oricum zilele astea imi iau si eu BC2 si poate ne reunim acolo.Sper sa nu va suparati.>:D<
Nu imi schimb avatarul :p (DM-C 4 ever).Chiar imi pare rau ca am iesit,dar mi-a spus Clumunari ca se gandeste si el sa plece din clan.Nu stiu cat o sa stau in clanul ala din cauza diferentei de timp.La unii dintre ei este ora 23:00 sau 18:00 atunci cand la mine e 7 dimineata .Mi-a facut placere sa joc cu impreuna cu voi.Poate cand se mai organizeaza un eveniment 3x xp,sau pe 30 martie( cand DM-C implineste un an) facem niste meciuri impreuna.
naspa rau. din 4 muste active ramanem 3, mai pleaca una ramanem 2. e ca-ntro poveste cu raid si flit:-/. lasand gluma la o parte e aiurea. o sa ma joc doar cu ciprianoss( daca o sa mai aiba chef). pacat:((
Daca vrei pot sa vorbesc cu liderul din sS,poate te baga si pe tine in clan.
Era doar o propunere.
Au revoir! N-o sa-ti ducem lips.....adica o sa ti-o ducem...oarecum...
ce rai sunteti mai :)
Andrei, have fun in clanul nou! and remember: once a Dead Men, ALWAYS a Dead Men !!! >:D<
kick some ass dude! :rulez:
caine_rau, a trecut un an de zile de la lansarea KZ2, eu zic ca DMC s-a mentinut bine avand in vedere cantitalea si calitatea jocurilor din ultima vreme :). we're all gamers si nah, oricat de bun e Killzone 2, avem nevoia sa jucam si altceva :)... except for clumunari maybe lol.
eerr... Enthroll out.
asa e a trecut un an si tot il m jucam(unii). dmc o sa ramana intr-un fel un brand prin modul de abordare al membrilor.jocuri toti avem de calitate(si le jucam) dar 1 data pe sapt macar sa faci un joc de clan la cati membrii sunt nu mi se pare mult. eu ma joc doar in meciuri de clan de ex.. cat despre clumunari pot sa spun urmatorul lucru: clanul DMC ar fi devenit ce a devenit RSA(mort) daca n-ar mai fi organizat el si adi meciuri. eu unul n-o sa ma simt intoxicat de kz si o sa-l mai joc din cand in cand(daca mai am cu cine)
O sa stau maxim 1 sapt. in clanul ala sa vad cum e si daca nu imi place ma intorc inapoi in DM-C.E foarte nasol sa joci cu straini.Si mai sunt si slabi,adica stilul lor de joc e nimic in comparatie cu ce jucam noi.Joaca meciuri numai cu clanuri d-astea slabe.Nu prea imi place pana acuma dar mai stau unpic.Am jucat aseara o finala de turneu cu deadly legion ( care i-am batut de 2 ori) si au vazut ca pierd si au iesit din joc la 0-2...Ramaneam fara spawn-uri,eram tinuti in baza,foarte naspa.
Atunci de ce ai plecat?
Eu, luna trecuta nu am avut decat vreo 10 zile internet :| si acum nu am de la inceputul lunii(noroc cu internetul mobil ca altfel eram mort fara vreo legatura cu CG-ul)...la cat de putin timp am avut(adica internet)nu am putut sa mai intru in killzone cand m-ati invitat voi ca trebuia sa ma mai jco putin MW2 sa mai imi fac niste arme pentru campionat dar promit ca dupa ce se va termina campionatul,chiar daca va fi BFBC2 tot voi mai intra la killzone...asa ca nu va retrageti toti ca ne vom mai intoarce:)
P.S.Ce sa intamplat cu killzone-ul este normal,asa e cu aproape toate jocurile.Nu pot ramane vesnic jucate in MP,unii poate au nevoie de o pauza dupa care revin,daca vorbiti cu Clumunarii convingeti-l sa raman in continuare si daca face meciuri sa le anunte si el pe forum ca poate mai vin un membru,doi din aceia pe care ii numiti inactivi:P
Ca sa vad cum e intr-un clan strain.Au fost unele faze in care am dat mesaje la 3-4 din clan si niciunul nu a raspuns...O jumatate de ora pe seara nu cred ca e prea mult.
Killzone.com GG