pt asta ma joc inca kz(DMC vs No1)
Killzone.com
pt asta ma joc inca kz(DMC vs No1)
Killzone.com
mai e loc in clan?
Eu sper cineva sa inceapa clanul DMC in BC2. Sper ca jocul are mai mult suport pentru clanuri, fata de MW2 care avea doar un tag si atat. Enthroll pare a fi cam inactiv asa ca sper sa se gaseasca cineva sa se ocupe de clan in BC2.
daca nu m-ai fi sters din lista psn poate am fi fost deja 4 membrii siguri ai dmc-ului si in bc2 pt ca in seara asta imi vine si mie jocul:p
i prefer the term "Missing in Action" :tooth:
BC2 imi ajunge abia saptamana viitoare asa ca daca cineva vrea sa take the lead in BC2, be my guest :). defapt chiar va incurajez sa faceti asta. Wickyz, you got point, i'll just be the medic :)
oh, btw cand imi ajunge GOW3... i'll be missing from this world :)) lol
naspa, dar macar cand ai facut echipa e echipa(sper)- nu te arunca la adversar
Daca e cineva interesat de niste meciuri e un turneu la 22:00,6vs6...
Vai a ajuns threadul pe pagina 3 :circles:
De cand am iesit eu si Clumunari, la ce te asteptai?
you two complete each other:naughty:
consol3, k1du, va tine un meci 2vs2 ? :)
Pai la ultimele meciuri care le-am jucat, erati cei mai vorbareti, eu mereu aveam bulan... Si nu am jucat niciodata un meci adevarat si m-am gandit ca ati vrea sa mai imi aratati un pic cum se joaca, dar se pare ca la un meci direct nu va bagati. Nu jucam acum, cand vreti voi, sa aveti timp sa va incalziti.
:)) lol, alt DLC? cRAZy BoY :crazy:
E clar, numai gura e de voi.
Search & Destroy strategic spawn point:
http://www.consolegames.ro/forum/f60...tml#post351097
gg guys !! =D> :tooth: :banana:
pe mine, si pe koba ne mananca degetul pe tragaci si o sa intram sa ne dam cateva gloante dupa ceafa ca intre camarazi. anyone else? :tooth:
seara tarziu :banana:
i've send a challenge fo ya ( 4vs4, tharsis,this sunday at 22:15 ) . only 4 fun. - 11000 ( our entire valor)
so...wha do ya say?
i say it's easy valor for you to steal :p but BRIIING IIIIIIT !!!! :rambo: