^^that
A mai primit cineva mail dinala sa faca testul sa fie lider ? Eu l-am primit am facut testul dar pana acum nici un mail. Oricum avand qore nu imi fac probleme.
Printable View
^^that
A mai primit cineva mail dinala sa faca testul sa fie lider ? Eu l-am primit am facut testul dar pana acum nici un mail. Oricum avand qore nu imi fac probleme.
Are cineva un cod de beta in plus dau o bere:)
mentorica i-ati Qore Annual Subscription 25 $ pana pe 17 luna asta si primesti cod beta MAG ;)
Eu inca astept mailul pentru invite :D
nu am inteles o chestie,daca de exemplu eu voi juca cu sniper si omor un inamic atunci imi dezvalui pozitia pe harta adica imi va aparea ceva punct rosu deasupra capului sau asa ceva ?
Ceva de genu.
cei care aveti acces la beta, cum e? se compara multiplayer-ul cu ce am vazut prin cod-uri si prin killzone? sau se apropie mai mult de SOCOM? (chiar daca e fps si nu third person)
Normal ar trebui sa se apropie de Battlefield, nu Call of duty sau Socom.
bun, si se apropie?
suna bine 256 de jucatori, dar sa ai si ce juca.
Nu stiu inca daca se apropie sau nu. Nu am primit mail sa il pot lua. Nici dupa acea alegere, nici de la subscriptia Quore :)
beta pentru cei care au Cumparat Qore annual incepe pe 17 septembrie. sunt sigur ca vom primi codurile la timp :)
PS de ce imi scrie intotdeauna Cumparat cu C mare? eu il scriu cu c si apare pe forum cu C. la fel am patit si aici. WTF?
offtopic: Din acelasi motiv pentru care scrie si aVand cu v mare. S-au pus sa ia automat pentru Vand/Cumpar :p
Qore subscribers check your e-mail. :evil:
Yup, si eu am primit.
Deci orele alea cat inseamna la noi?
yesssssss, I'm in.
Minele, o fi greu sa dai un google dupa pdt time? orarul este 03:00-06:00 (da, dimineata) si 20:00-23:00. ar fi frumos sa incercam sa ne organizam un pic (pe Minel il punem in fata ca are muschi si se sperie inamicu).
Pai ne vedem joi dupa ora 8 seara. Add me. :)
:)
asa ...
Astept din partea voastra un mini feedback referitor la joc aici ... :yes: