aha:D
Printable View
aha:D
Daca era o "aberatie" nu mai oferau coduri de beta. :yes:
deci a incercat cineva MAG??sa ne scrieti si nou(cei care nu au QORE sau cei care nu au beta) cum este jocu.
Este aglomerat. Destul de buggy, iar cand se "umple" ecranul cu useri , sau chiar cand este mai aglomerat , incepe sa se miste prost. Este foarte intunecat, abia vezi jucatorii, chiar si cu brightness-ul la maxim. Eu zic ca mai este de lucrat la el, destul...
Update-uri se fac destul de des, ceea ce este bine.
Primul update al jocului are 2.5gb * dureaza cam mult pana il face * , mie mi-a durat vreo 2 ore.
Nu sunt asa multe probleme cu lag-ul, dar se mai intampla sa se miste prost.
Exista doar anumite ore cand poti juca, orele stabilite de ei, bineinteles.
La fiecare update, iti pierzi stats-urile.
Mda. Ne-au lovit cu "Receiving updates" de 2GB si vin cu viteza melcului turbat.
zzzzz 2.6gb
Clar. Nu joc in seara asta MAG, decat daca intru de la 3 noaptea. De la ora 19, abia a downloadat 6%.
Exact cum am specificat... 2.5gb, si merge foarte foarte prost... Eu l-am lasat sa mearga si m-am uitat la film. ... La fiecare update sta asa mult. Ultimul a avut 500mb, si a durat 1 ora.
Renegade, baga un airstrike, ca eu sunt in copac cu sniper-ul si grey in groapa cu ak-ul. Hai si tu ffocus cu tancul ala mai repede ca avem nevoie de suport. Rasko, nu mai campa ca nu este frumos. Monky, arunca bomba aia ascunsa pe forum ca sigur omori cativa cu ea. Cobain iar doarme in baza.
Nu dorm frate, da nu mai stiam cum sa ies.. ffs. Ce harta imbarligata. :(. Abia m-am obisnuit si eu cu hartile din GOW.. pe unde sa ies.. si acum ... no comment.
PS. Imprumuta-mi si mie sniperu pls, sa vad cum tragi cu el.
Dupa meci descarc si eu beta-ul :D
Pune-l de pe acum! :))
Puteam sa jur.... Am mai facut si raliu prin oras sa ajung repede la...130/2661 mb
sa inteleg ca la 23:00 e game over?
Este deja Game Over. Mai incepe la 2 sau la 3.
deci maine ne vedem online :D
Este super tare jocul asta, imi place foarte mult cum e facuta bara de download, foarte web 2.0 ca inspiratie. Background-ul download-ului iar este foarte misto, mult anti-aliasing bagat in el.
Parca vad ca si maine seara ne trantesc un download de 15 giga de stam pana dimineata sa-l luam si nu jucam nimic. Mare porcarie asta cu rationalizarea accesului pe intervale orare, parca am fi la puscarie.
am patit si eu faza cu slow download,dupa 3 ore a luat doar 50% lawl si apoi am observat ca mi s-a stins ps3 :)) probabil maine ..
Imi place ca imi da download speed 31.9 Mbs, dar de la ora 19, nu mi-a downloadat decat 1,3GB.
Acum imi ia cu 4 Mbs. Nu cred ca stau pana la 3. Deja ma uit printre dinti la bara aia de download.