-
Help
help.va rog daca puteti sa ma ajutati si pe mine.am internet la airbites.daca imi puteti da si mie ,,mura n gura"setarile pt internet.am net cu user si pass.va multumesc mult.sunt noob in aceasta materie.azi mi am achizitionat si eu un ps3 40 gb.merci
-
omg. read the manual or try the settings.
in alta ordine de idei, incearca la ppoe, bagi acolo user si pass si next next next next....
-
steaucroitoru, dupa ce iti creezi un user, mergi la Settings - Network si iti alegi PPOE. Problema apare insa daca nu cumva cei de la Airbites verifica dupa Mac-ul PC-ului. Daca da, nu-ti va merge niciodata pe PS3, pana nu suni la ei sa le spui exact MAC-ul de la consola.
-
monky are dreptate...i am dat de capat aseara am bagat user ul si parola dar nu merge am sa sun la ei.
edit:daca mi as cumpara asa ceva:http://www.pczone.ro/detaliu.php?id=81&idp=6727 oare ar merge ?
-
Sa il pui la PS3? Clar nu.
De ce nu iei un router? Si bagi si pc-ul si ps3 si lasi totul pe automat si merge din prima fara nicio problema.
-
-
Cred ca este Ok. Nu este unul de calitate mare dar este ok pentru ceea ce vrei tu.
-
as fi vrut calitate mai mare dar m-a c am lasat ps3-il fara bani ieri :D 20 de milioane cu 2 controlere si 3 jocuri
-
Pentru inceput merge si un router din acela cheap. La 60 ron chiar nu e gaura in buget, si-l poti schimba cand dai de bani. Bafta !
-
Daca e blocat pe mac nu poti folosi router fara acordul ispului, pentru ca un mac nu poate fi folosit simultan de mai multe dispozitive in aceeasi retea.
-
Gresit. La Router dau mac clone pe placa de retea si schimb mac-ul de la PC. Wow :)