Si niste meciuri de incalzire nu jucam si noi ? :) Fake Qualifiers , ca sa zic asa ?
Printable View
Si niste meciuri de incalzire nu jucam si noi ? :) Fake Qualifiers , ca sa zic asa ?
Tonight , we play in HELL ! :D
up, se apropie inceperea campionatului, mai asteptam jucatori.
Cu capone0 am jucat =D> , cu oblio la fel #:-S... dar nu sunt multumit de prestatia mea :)
Da ti mi si mie add pe PSN... cosminhards e id-ul...poate ma reapuc si eu de Fifa ca aproape mi-a trecut degetul scrantit :P...
Iti spun eu de ce a fost :)) Aveam in background la download 3 demo-uri :))
Pai fierbeam de draci ... :))) Lasa , ca ne jucam azi .
Regulamentul final
Modul implicit de desfasurare este urmatorul:
1) Partidele se vor juca in lobby (Geography-Europe 2 sau 1) si vor fi RANKED! (implicit, 5 minute per repriza)
2) Meciurile din liga se vor disputa INAINTE de data limita trecuta in programarea meciurilor, intr-o singura mansa.
3) ECHIPE INTERZISE: Nu fac o lista de echipe interzise pentru ca ar fi irelevant, echipele se mai schimba. In schimb, e interzisa orice echipa care, la ora meciului, are una dintre caracteristici (atac/aparare/mijloc) MAI MARE de 83. Pentru asta, va rog pe voi sa fiti atenti ce caracteristici are echipa adversarului, atunci cand si`o alege. Motivatia este una simpla: echipele se mai schimba. Daca azi Real Madrid le are pe toate sub 80, maine poate le are 88. N-ar fi frumos sa permit sa se joace cu Real. La fel, calitatile altei echipe pot scadea in timp.
REPET: e interzisa orice echipa care, la ora meciului, are una dintre caracteristici (atac/aparare/mijloc) MAI MARE de 83.
Cine nu respecta deadline-urile fara un motiv serios, va fi penalizat.
Cine nu poate respecta un deadline, trebuie sa-l contacteze pe adeversar dar sa-mi dea si mie un PM. Pe urma, de comun acord, o sa stabilim un nou deadline. In caz contrar, va fi sanctionat.
In cazul deciziei de eliminare a unui jucator din campionat, meciurile jucate de catre respectivul jucator vor fi anulate. La fel si in cazul retragerii.
Este foarte important ca jucatorii inscrisi sa-si duca pana la capat meciurile programate si sa faca acest lucru in deadline-ul stabilit. Cei ce nu vor respecta programul fara sa anunte din timp sau fara vreun motiv serios, vor fi exclusi din campionatul.
Pentru comunicarea cu ceilalti jucatori, aveti urmatoarele variante:
1) Yahoo Messenger
2) e-mail
3) Mesaje pe PSN.
4) Telefon/SMS
Id-urile de messenger si numerele de telefon le voi trimite prin PM fiecarui participant.
Comunicarea intre jucatori se va face intr-un mod cat mai civilizat posibil.
Nu se da BUZZ. Nici Audibles, nici Call. Daca aveti ceva urgent de comunicat, exista telefon.
Limbajul folosit intre jucatori va fi unul cat mai lizibil, indiferent de varsta.
Rezultatele mi le veti transmite prin PM si cel responsabil cu acest lucru este pierzatorul meciului.
Campionatul va incepe pe 5 iunie iar pe 2 iunie o sa fac si programul turului, ca sa aveti timp sa stabiliti meciurile. Pana acum s-au inscris DOAR 6 oameni, inca mai astept ca oamenii sa se inscrie.
Daca cineva are o obiectie cu regulamentul, nu intelege sau are o propunere scrieti aici sau PM me.
joaca cineva prin system link . plx macar 1 meci sa vad cum e.
Si eu sunt disponibil ! Care vrea sa joace fifa cu mine sa dea add la contul meu de PSN
va rog frumos nu mai postati offtopic pe acest thread. exista un thread cu fifa 2009 si va puteti gasi acolo parteneri de joc . daca vreti sa jucati in campionat inscrieti-va, daca nu postati aici.
date limita pentru inscriei: 1 iunie.
AndRewqp - Daca echipa are la ora meciului atacul/apararea/mijlocul egal cu 83, pot sa joc cu ea ? :)
daca are la ora meciului, da. dar vezi sa nu fie MU, Inter sau Barcelona, poate avea si sub 83 ca tot nu se poate. am uitat sa pun asta in regulament.
da, cred ca toti vor alege bayern :)). o sa avem un campionat plin de Bayern:-?.