Ehe , ai scapat :) eu n-o sa fiu in fata PS3-ului :) Dar revenim :D
Printable View
Ehe , ai scapat :) eu n-o sa fiu in fata PS3-ului :) Dar revenim :D
Fara tine nu se poate :)).
Intru si eu in Club...ID la profil cand nu ma joc KZ 2 sunt disponibil,thanks a lot Studentul!
Perfect, hai ca incepem sa ne adunam. Voi aveti vreun DLC ?
Varianta simpla e sa te loghezi pe userul unde ai salvarile,mergi la save game-ul de la burnout paremise ii dai triunghi verde pt optiuni si dai copy to si alegi userul unde vrei sa muti salvarile. Varianta mai lunga ar fi sa salvezi pe un stick usb salvarea apoi sa te loghezi pe userul nou unde vrei sa joci burnout si tragi salvarile de pe usb pe ps3 .
Raoul se refera cred la Cops and Robbers :) Nu-l am nici eu , nici Mask , nici consol3 . Daca l-ai luat tu , da si la noi , sa-ti dea Dumnezeu sanatate ! :)
Mi-l cumpar cand apare si Big Surf Islandul... si o sa il aveti si voi... a da consol3 daca te rog ma adaugi in lista ta de PSN :D ?
Big surf Island si eu il cumpar ... poate ar fi mai bine sa punem bani toti sa-l luam ... sa nu platim fiecare ...
Intrebare: Pot sa imi schimb controlul ? Vreau sa fie ceva in genul GranTurisimo5 Prologue.
Nu vreau sa accelerez de pe R2.
Pffff...sincer nu am incercat...ma voi uita si iti voi spune ;)
---------- Post added at 12:13 PM ---------- Previous post was at 12:10 PM ----------
Am si eu o intrebare... ce inseamna premium content pentru cei de la criterion... v-a fi gratis oare big surf islandul :D ?
Hmmm , nu cred . Care ar mai fi rostul sa faca atata caz pe seama Big Surf Islandului ??
Eu sper sa nu fie mai mult de 50 lei ca nu am mai mult :))
vreo 20 USD preconizez eu ...
Imi raspunde cineva la intrebarea de mai sus ? A incercat cineva ?
As vrea sa accelerez de pe RS si de pe R2 sa am boost-ul. Se poate ?
***Later Edit***
Uitati aici un video cu un gameplay din Big Surf Island.
http://www.youtube.com/watch?v=4ZoZ7...eature=related
Mask eu nu am reusit :( ar fi doritori pentru deseara ? Consol3 ? MAsk? Srachi? Vreunul?
Sunt plecat diseara!
hai noroc! am si eu burnout :evil: deshi nu's mare fan al jocului... daca stabilitzi o intalnire online ceva anuntzatzi-ma si p mine...
hey...ai tekken 5 ?
Diseara facem o cursa ??? Sper sa fim cat mai multi :) Facem un Airfield Battle . Cine se anunta pentru diseara sa dea un Thanks .